Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zaprasza was

aaaaa

uśmiech

trochę to wygląda jak step te nasze łąki

pozdrawiamy
ps.no i mam problem z kotem,nie dość,że był zabiedzony,to teraz na wiosnę schudł-wychodzi już na dwór,nie chce jeść,tzn.je ale bardzo mało,troche poliże karmę,trochę zje,ale jak dla mnie to niewiele,ostatnio jak się nażarł na raz dużo mokrego kitekata i surowego mięsa wieprzowego,to zwymiotował,ja wiem,że on ma pewnie żołądek skurczony i podejrzewam ,że to mogło być za dużo,no i ma takie przechodzące smaki,przedtem lubiał kurczaka,nie pasowała mu wołowina,teraz woli wołowinę a ostatnio kitekat mokrego z kurczakiem i marchewą nie chciał,może polecicie coś innego?Myślałam,żeby mu też kupić jakieś witaminy na allegro..?

Posted

tzn.moja mam jeżdziła z nim do veta,bo ja jestem w mieście na studiach,to był stary kot po przejściach,tak jak napisałam,po spotkaniu z psami,całkiem nie chciał jeść,nie dało mu się nic wcisnąć,dostawał od veta glukozę od środy,a nie miał żadnej tkanki tłuszczowej,ze względu na traktowanie wcześniejszych właścicieli:( wet.mówił też ,że starsze koty mogą mieć białczakę,ale na razie starał się go podratować na siłach,podejrzewam(nie pytałam się o wszystkim mamy bo to dla mnie był cios w serce)że nie było poprawy....jakby uszła z biedaka chęć życia... także gdyby był w rzesz.pers w potrzebie,albo jakiś długowłoch,chętnie go przygarnę,bo przez Mikiego rozkochałam się w tej rasie...