Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej! My też z podkarpackiego. :razz: Moja suczka też miała na imię Saba i była prawdopodobnie jakąś mieszanką ONka.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']http://img28.imageshack.us/img28/4717/dsc02577r.jpg o jezusie co za tereny. ;)
Jakim aparatem robisz zdjęcia?
sony DSC-T700 , mnie nie zadowala.. chciałabym coś z porządnym zoomem ,by uchwycić częste u nas np.sarny.

To zalew muszę się kiedyś do niego wybrać z Sabą ,ale mamy tam z 10 km. no i myślę jak tam pojechać,bo rowerem z Sabą to nie bardzo,bo ona nie biegła na jezdni przy rowerze(a to dość ruchliwa trasa),a jak będą obce psy to ona zaciągnie mnie do nich.Z kolei autem,to o jesuu pół auta będzie spiaszczone

Posted

[quote name='aganela']To zalew muszę się kiedyś do niego wybrać z Sabą ,ale mamy tam z 10 km. no i myślę jak tam pojechać,bo rowerem z Sabą to nie bardzo,bo ona nie biegła na jezdni przy rowerze(a to dość ruchliwa trasa),a jak będą obce psy to ona zaciągnie mnie do nich.Z kolei autem,to o jesuu pół auta będzie spiaszczone

No to z buta :D Co to dla Was 10 km. Pikuś :D

Posted

magdabroy napisał(a):
No to z buta :D Co to dla Was 10 km. Pikuś :D

e no trochę jest...to nie spacerek po chodniczku...zwłaszcza jak kondycja średniawa...;) Saby też...bo ma swoje latka;)

Posted

aganela napisał(a):
e no trochę jest...to nie spacerek po chodniczku...zwłaszcza jak kondycja średniawa...;) Saby też...bo ma swoje latka;)

wiem, że kobiety o wiek sie nie pyta, ale ośmielę się- ile ma` dam Sabinka ma lat ? :p

Posted

aganela napisał(a):

Ale może taką całodniową wyprawę. Można po drodze zrobić kilka przerw, odpocząć...