Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='phase']Niestety nie wszyscy maja faceebooka. ;p

CUDOWNE WIEŚCI! Nareszcie... Strasznie się cieszę , że małej się uda![/QUOTE]

Jak skończę robić ogłoszenia naszej schroniskowej Sarze(przepiękna, ruda spanielka), to wkleję wieści z FB na dogo. :)

Posted

Wieści z FB:

"Pierwsza noc Szakirka spedzila na kolderce puchowej spala ja prawdziwa Lady jakby nigdy nie byla w zadnym schronisku, jakby nigdy nie wychodzila z domu, rano zjadla sniadanko kurczaka wyszla na spacer walnela kupalka, na lunch zjadla troszeczke suchego jedzonka i kielbaski, nastepna kupka i spanko,jest bardzo czujna pilnuje nas i poszczekuje, lize ,daje lapke a ogonek nie przestaje merdac.
wczoraj nie chciala chrupac kostki a dzisiaj wziela w lapki kosteczke i ladnie podgryzala."

I kolejne:
"rano wskoczyla do lozka i udawala ze jest "glucha" i "slepa" a wogole to spi i prosze mi nie przeszkadzac bo ja spie....modelka straszna...bardzo grzeczna, glowke kladzie na kolana i piescic sie chce caly czas....dopomina sie o pieszczochy ,czesalam ja troszke i bardzo cierpliwie czekala na wiecej jest bardzo kochanym dobrze ulozonym pieskiem"

Szakirka w trakcie podróży do wspaniałego życia:

I już w DT:

Na reszcie zdjęć jest p. Ania, także nie chcę wstawiać, bo nie wiem, czy mogę. :)

Posted

Dzisiaj rano ;-)

O takim życiu dla Szakirki marzyliśmy wszyscy...

Odpoczynek po drugim śniadanku:

A teraz właśnie Szakirka siedzi w knajpkowym ogródku i dzieli się hamburgerem z Robertem (to ten Pan na zdjęciu) :eviltong:

Posted

Ale słodzizna - szczególnie w łóżeczku :)
Ech, od takich fotek to serce rośnie. Warto się trochę przyłożyć czasem, żeby coś takiego zobaczyć :)