Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brzośka napisał(a):
no ale napisz chociaż to co wiesz :p

Wiem, że nic nie wiem :eviltong::eviltong::eviltong:

(psssssttt - a Szakirka chyba za kilka dni pojedzie do domku, tylko nikomu nie mów, co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

brzośka napisał(a):
załatwione? co załatwione??
piszcie szybciutko!

To już pewnie- SZAKIRKA POJEDZIE DO DOMU!!!:loveu::loveu::loveu: Dziś rozmawiałam także z Anią, która po Szakirkę przyjedzie-będzie po nią w przyszły weekend, albo po weekendzie. Wszystko zależy od tego, ile czasu zajmą jej wcześniejsze wyjazdy. Ania ma wielkie serducho! :loveu: Szakirka będzie u niej przez kilka dni, a potem 20 sierpnia pojedzie już do swojej pańci! Oczywiście, jak to ja, w schronie wypaplałam wszystko wcześniej Pani Oli. ;D Zanim jeszcze wszystko było na 100% pewnie. Ale teraz już jest. Cieszmy się i radujmy, bo Szakira nie doczeka się nowego schroniska, bo wtedy będzie już spać w łóżeczku! :) Na reszcie, po tak długim czasie, jest HAPPY END!

Posted

mmd napisał(a):
Co za dzień :) To czwarty psiak, który dziś znalazł dom, a jeszcze jednemu się szykuje. Oby tak zawsze było :)

To do piesków, które znalazły dom proszę jeszcze dopisać naszą schroniskową Emi- dzisiaj pojechała do świetnego domu:)

Posted

brzośka napisał(a):
pięknie!!! słów brakuje :placz: :placz: :loveu:

Paula, to już trzeci psiak, na których wątki mnie zaprosiłaś, jeszcze tylko Ledzia została :)

Gdyby jeszcze Ledzi się udało, to byłabym prze szczęśliwa. Szkoda tylko, że z gazety nie ma odzewu. :(

Posted

Po ośmiu latach straciła "dom". Przez blisko dwa lata mieszkała w schroniskowym kojcu. Jej ulubionym zajęciem było siedzenie na budzie skąd wypatrywała swojego człowieka. Uwielbiała spacery z panem Janem. Była mu wierna i oddana. Dziś, w najpiękniejszym dniu jej życia, opuściła schron na zawsze! Przez 2 tygodnie będzie mieszkać w domu tymczasowym u wspaniałej pani Ani. Potem trafi już do SWOJEGO DOMU, PRAWDZIWEGO DOMU!!! Szakirko, powodzenia! Wszyscy będziemy za Tobą tęsknić. :loveu::loveu::loveu:

[SIZE=3]07.08.2011r- najwspanialszy dzień Szakirki!

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w znalezieniu domu dla Szakirki. Dziękuję wszystkim ciociom, które tu zaglądały, ogłaszały Szakirkę. To wszystko dzięki WAM!

A teraz proszę wszystkie ciocie o zaglądnie do Leduni... Ona czeka już ponad 4 lata... Musi znaleźć w końcu dom, tak jak Szakirka.

http://www.dogomania.pl/threads/195177-Leda-rewelacyjna-kochana-przyjacielska-sunia!-Od-CZTERECH-LAT-czeka-na-dom!Pomocy!