jogolcia@pdx Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Brzośka - Paula wie więcej, bo ja tu tylko sprzątam ;-) Quote
jogolcia@pdx Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 brzośka napisał(a):no ale napisz chociaż to co wiesz :p Wiem, że nic nie wiem :eviltong::eviltong::eviltong: (psssssttt - a Szakirka chyba za kilka dni pojedzie do domku, tylko nikomu nie mów, co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Paula95 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 brzośka napisał(a):załatwione? co załatwione?? piszcie szybciutko! To już pewnie- SZAKIRKA POJEDZIE DO DOMU!!!:loveu::loveu::loveu: Dziś rozmawiałam także z Anią, która po Szakirkę przyjedzie-będzie po nią w przyszły weekend, albo po weekendzie. Wszystko zależy od tego, ile czasu zajmą jej wcześniejsze wyjazdy. Ania ma wielkie serducho! :loveu: Szakirka będzie u niej przez kilka dni, a potem 20 sierpnia pojedzie już do swojej pańci! Oczywiście, jak to ja, w schronie wypaplałam wszystko wcześniej Pani Oli. ;D Zanim jeszcze wszystko było na 100% pewnie. Ale teraz już jest. Cieszmy się i radujmy, bo Szakira nie doczeka się nowego schroniska, bo wtedy będzie już spać w łóżeczku! :) Na reszcie, po tak długim czasie, jest HAPPY END! Quote
mmd Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Co za dzień :) To czwarty psiak, który dziś znalazł dom, a jeszcze jednemu się szykuje. Oby tak zawsze było :) Quote
Paula95 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 mmd napisał(a):Co za dzień :) To czwarty psiak, który dziś znalazł dom, a jeszcze jednemu się szykuje. Oby tak zawsze było :) To do piesków, które znalazły dom proszę jeszcze dopisać naszą schroniskową Emi- dzisiaj pojechała do świetnego domu:) Quote
jogolcia@pdx Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
brzośka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 pięknie!!! słów brakuje :placz: :placz: :loveu: Paula, to już trzeci psiak, na których wątki mnie zaprosiłaś, jeszcze tylko Ledzia została :) Quote
Paula95 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 brzośka napisał(a):pięknie!!! słów brakuje :placz: :placz: :loveu: Paula, to już trzeci psiak, na których wątki mnie zaprosiłaś, jeszcze tylko Ledzia została :) Gdyby jeszcze Ledzi się udało, to byłabym prze szczęśliwa. Szkoda tylko, że z gazety nie ma odzewu. :( Quote
rita60 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Trzymam kciuki,ale puszcze dopiero jak mala już bedzie w domku:razz: Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ale super......oczywiscie juz sie pobeczalam.......:) Quote
Olena84 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dawno mnie tu nie bylo, a tu takie wiesci! Trzymam kciuki! Quote
phase Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Olena84 napisał(a):Dawno mnie tu nie bylo, a tu takie wiesci! Trzymam kciuki! No właśnie mnie też. :) Strasznie się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Iljova Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jest super i niech tak zostanie !!! Szakirko nareszcie koniec tułaczki będziesz miała znowu swój domek :-) Quote
Paula95 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ciociu, proszę zaglądnij. Cezar został uwolniony ze schroniska. Teraz walczy o życie. Ginie w oczach… http://www.dogomania.pl/threads/212339-Cezar-cie%C5%84-boksera-czy-wywinie-si%C4%99-%C5%9Bmierci?p=17379569&posted=1#post17379569 Quote
Paula95 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Po ośmiu latach straciła "dom". Przez blisko dwa lata mieszkała w schroniskowym kojcu. Jej ulubionym zajęciem było siedzenie na budzie skąd wypatrywała swojego człowieka. Uwielbiała spacery z panem Janem. Była mu wierna i oddana. Dziś, w najpiękniejszym dniu jej życia, opuściła schron na zawsze! Przez 2 tygodnie będzie mieszkać w domu tymczasowym u wspaniałej pani Ani. Potem trafi już do SWOJEGO DOMU, PRAWDZIWEGO DOMU!!! Szakirko, powodzenia! Wszyscy będziemy za Tobą tęsknić. :loveu::loveu::loveu: [SIZE=3]07.08.2011r- najwspanialszy dzień Szakirki! Quote
Paula95 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w znalezieniu domu dla Szakirki. Dziękuję wszystkim ciociom, które tu zaglądały, ogłaszały Szakirkę. To wszystko dzięki WAM! A teraz proszę wszystkie ciocie o zaglądnie do Leduni... Ona czeka już ponad 4 lata... Musi znaleźć w końcu dom, tak jak Szakirka. http://www.dogomania.pl/threads/195177-Leda-rewelacyjna-kochana-przyjacielska-sunia!-Od-CZTERECH-LAT-czeka-na-dom!Pomocy! Quote
Iljova Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Tak Szakirko jeszcze trochę i będziesz w swoim domku na zawsze :-) Mam nadzieję że Ledunia też znajdzie swój domek w miarę szybko :) Quote
Daga&Maks Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 aż mi łezka poleciała, Szakirko szczęścia ci życzę w twoim nowym życiu :multi: Quote
rita60 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Powodzenia maleńka i oby ten domek był już domkiem takim na zawsze.... Quote
Nano Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 supcio :) czekamy na relacje z nowego domku :) no i fotki :D Quote
brzośka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 wspaniałe, cudowne wieści!!! :multi: Szakirko, dużo miłości ci życzę :loveu: teraz jeszcze tylko Ledzi trzeba domek znaleźć :) Quote
Recommended Posts