Paula95 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Proszę Was o pomoc w znalezieniu cioci do wizyty w Gryficach- zachodniopomorskie. :) Quote
Iljova Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Spróbuj poszukać na mapie pomocy dogo kogoś z tamtego województwa, a potem te osoby może Ci kogoś polecą :-), ja z komórki to mam problem z tym. Quote
Paula95 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Iljova napisał(a):Spróbuj poszukać na mapie pomocy dogo kogoś z tamtego województwa, a potem te osoby może Ci kogoś polecą :-), ja z komórki to mam problem z tym. Już dzisiaj nie dam rady pisać do osób z mapy dogo, bo mam konto zablokowane. Jutro lecę po kartę z rana i wtedy będę pisać od nich smsy. ;) Quote
jogolcia@pdx Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Paula - właśnie szukałam cioteczek z zachodnipomorskiego, ale mnie wyprzedziłaś ;-) Wysłałam prośbę do uczestników wydarzenia Szakirki o zgłoszenie się do przedadopcyjnej.... Quote
Paula95 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Paula - właśnie szukałam cioteczek z zachodnipomorskiego, ale mnie wyprzedziłaś ;-) Wysłałam prośbę do uczestników wydarzenia Szakirki o zgłoszenie się do przedadopcyjnej.... Dziękuję. Mam nadzieję, że znajdziemy jak najszybciej. Bo chciałabym wspaniałą nowinę ogłosić w schronie, ale wolę jak będzie to już w 100% pewne. ;) Quote
jogolcia@pdx Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Paula95 napisał(a):Dziękuję. Mam nadzieję, że znajdziemy jak najszybciej. Bo chciałabym wspaniałą nowinę ogłosić w schronie, ale wolę jak będzie to już w 100% pewne. ;) Dokładnie, wszystko musi być dopięte na ostatni guzik... Nasza Szakirka zasługuje na najlepszy los po tym wszystkim :) Quote
mmd Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Wspaniała wiadomość :) Też pomyślę, kogo znam stamtąd. Narazie tylko kojarzę tatankas, ale ona aż w Policach. edit: napisałam do tatankas - może podrzuci jakiś nick :) Quote
Daga&Maks Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 super, to trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze :) Quote
brzośka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 o matko, o matko, nie wierzę!!! ALE CUDNIE!!! :cunao: Quote
lika1771 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Paula95 napisał(a):Proszę Was o pomoc w znalezieniu cioci do wizyty w Gryficach- zachodniopomorskie. :) Paula gdzie to jest dokładnie koło Szczecina? Quote
mmd Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Od Szczecina to chyba ze 100 km. Na wschód. Najbliżej jest Trzebiatów 18 km Do Kołobrzegu 45 km. A może wiecie, że ktoś jest na wakacjach w rejonie: Pobierowo-Rewal-Mrzeżyno Quote
Paula95 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Ciocie, co myślicie. Bo pisałam do wszystkich z mapy dogo, na wątkach i nic... Ale jedna z dogomaniaczek odpisała mi, że jej znajoma mieszka w okolicach i może mogłaby podjechać, ale nie ma doświadczenia w przedadopcyjnych. Co sądzicie? Quote
jogolcia@pdx Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Paula95 napisał(a):Ciocie, co myślicie. Bo pisałam do wszystkich z mapy dogo, na wątkach i nic... Ale jedna z dogomaniaczek odpisała mi, że jej znajoma mieszka w okolicach i może mogłaby podjechać, ale nie ma doświadczenia w przedadopcyjnych. Co sądzicie? Paula - myślę, że jeżeli kogoś wysyłać to wyłącznie doświadczonego, bo w przciwnym wypadku można chyba polegać na opinii Ani i dać sobie spokój z PA, i pojechać może z Szakirką i sprawdzić na miejscu... Quote
Paula95 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Paula - myślę, że jeżeli kogoś wysyłać to wyłącznie doświadczonego, bo w przciwnym wypadku można chyba polegać na opinii Ani i dać sobie spokój z PA, i pojechać może z Szakirką i sprawdzić na miejscu... Ale w końcu każdy miał kiedyś za sobą tą pierwszą wizytę. Skoro wiemy, że Ania poleca dom, to już i tak lepiej. Sądzę, że i tak nikogo więcej nie znajdziemy... Pisałam gdzie się da... Quote
jogolcia@pdx Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Paula95 napisał(a):Ale w końcu każdy miał kiedyś za sobą tą pierwszą wizytę. Skoro wiemy, że Ania poleca dom, to już i tak lepiej. Sądzę, że i tak nikogo więcej nie znajdziemy... Pisałam gdzie się da... Ja też pisałam wszędzie gdzie mogłam... A dlaczego nie można użyć Ani jako PA ? Jest zwierzolubna, ma psy i koty, i nawet teraz na wakacjach w PL robi co może, żeby pomóc w adopcjach, przewozach, itp. Quote
Paula95 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Ja też pisałam wszędzie gdzie mogłam... A dlaczego nie można użyć Ani jako PA ? Jest zwierzolubna, ma psy i koty, i nawet teraz na wakacjach w PL robi co może, żeby pomóc w adopcjach, przewozach, itp. Wiem, ale to jest znajoma Ani, dlatego wolałabym mieć kogoś postronnego. :) To nie chodzi o to, że nie ufam Ani. Ale ja zawsze czuje się bezpieczniej, jak jest przedadopcyjna. :) Quote
jogolcia@pdx Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Paula95 napisał(a):Wiem, ale to jest znajoma Ani, dlatego wolałabym mieć kogoś postronnego. :) To nie chodzi o to, że nie ufam Ani. Ale ja zawsze czuje się bezpieczniej, jak jest przedadopcyjna. :) Tak myślałam... Wysłałam jeszcze prywatną prośbę do uczestników wydarzenia o pomoc w PA... Może ktoś się znajdzie, bo szukamy dopiero od kilkunastu godzin... a dużo osób jest na wakacjach... Quote
jogolcia@pdx Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Paula - Anita podpowiedziała mapę pomocy dogo: http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=15 Tam są ludzie do wizyt....;-) Edycja: Paulina masz całe info na PW :) Quote
Paula95 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Paula - Anita podpowiedziała mapę pomocy dogo: http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=15 Tam są ludzie do wizyt....;-) Edycja: Paulina masz całe info na PW :) Do osób z mapy już wysyłałam smsy i niestety... Nie znają nikogo. :( Quote
lika1771 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dostałam taka wiadomosc na pw Krzysztof Frąckowiak tel.: 793499768, mail: krzysztof_frackowiak@vp.pl Pan z mapy dogo Quote
jogolcia@pdx Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='lika1771']Dostałam taka wiadomosc na pw Krzysztof Frąckowiak tel.: 793499768, mail: krzysztof_frackowiak@vp.pl Pan z mapy dogo Lika - dzięki, do Krzysztofa też Paulina dzwoniła (a propos, na dogo nie podajemy danych osobowych publicznie - wysyłamy na PW)... Ale już wszystko załatwione... czekamy na wieści Paula ;-) Quote
brzośka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 załatwione? co załatwione?? piszcie szybciutko! Quote
Recommended Posts