Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova napisał(a):
Spróbuj poszukać na mapie pomocy dogo kogoś z tamtego województwa, a potem te osoby może Ci kogoś polecą :-), ja z komórki to mam problem z tym.

Już dzisiaj nie dam rady pisać do osób z mapy dogo, bo mam konto zablokowane. Jutro lecę po kartę z rana i wtedy będę pisać od nich smsy. ;)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Paula - właśnie szukałam cioteczek z zachodnipomorskiego, ale mnie wyprzedziłaś ;-) Wysłałam prośbę do uczestników wydarzenia Szakirki o zgłoszenie się do przedadopcyjnej....

Dziękuję. Mam nadzieję, że znajdziemy jak najszybciej. Bo chciałabym wspaniałą nowinę ogłosić w schronie, ale wolę jak będzie to już w 100% pewne. ;)

Posted

Paula95 napisał(a):
Dziękuję. Mam nadzieję, że znajdziemy jak najszybciej. Bo chciałabym wspaniałą nowinę ogłosić w schronie, ale wolę jak będzie to już w 100% pewne. ;)

Dokładnie, wszystko musi być dopięte na ostatni guzik... Nasza Szakirka zasługuje na najlepszy los po tym wszystkim :)

Posted

Wspaniała wiadomość :) Też pomyślę, kogo znam stamtąd. Narazie tylko kojarzę tatankas, ale ona aż w Policach.

edit: napisałam do tatankas - może podrzuci jakiś nick :)

Posted

Od Szczecina to chyba ze 100 km. Na wschód.
Najbliżej jest Trzebiatów 18 km
Do Kołobrzegu 45 km.

A może wiecie, że ktoś jest na wakacjach w rejonie: Pobierowo-Rewal-Mrzeżyno

Posted

Ciocie, co myślicie. Bo pisałam do wszystkich z mapy dogo, na wątkach i nic... Ale jedna z dogomaniaczek odpisała mi, że jej znajoma mieszka w okolicach i może mogłaby podjechać, ale nie ma doświadczenia w przedadopcyjnych. Co sądzicie?

Posted

Paula95 napisał(a):
Ciocie, co myślicie. Bo pisałam do wszystkich z mapy dogo, na wątkach i nic... Ale jedna z dogomaniaczek odpisała mi, że jej znajoma mieszka w okolicach i może mogłaby podjechać, ale nie ma doświadczenia w przedadopcyjnych. Co sądzicie?

Paula - myślę, że jeżeli kogoś wysyłać to wyłącznie doświadczonego, bo w przciwnym wypadku można chyba polegać na opinii Ani i dać sobie spokój z PA, i pojechać może z Szakirką i sprawdzić na miejscu...

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Paula - myślę, że jeżeli kogoś wysyłać to wyłącznie doświadczonego, bo w przciwnym wypadku można chyba polegać na opinii Ani i dać sobie spokój z PA, i pojechać może z Szakirką i sprawdzić na miejscu...

Ale w końcu każdy miał kiedyś za sobą tą pierwszą wizytę. Skoro wiemy, że Ania poleca dom, to już i tak lepiej. Sądzę, że i tak nikogo więcej nie znajdziemy... Pisałam gdzie się da...

Posted

Paula95 napisał(a):
Ale w końcu każdy miał kiedyś za sobą tą pierwszą wizytę. Skoro wiemy, że Ania poleca dom, to już i tak lepiej. Sądzę, że i tak nikogo więcej nie znajdziemy... Pisałam gdzie się da...

Ja też pisałam wszędzie gdzie mogłam...
A dlaczego nie można użyć Ani jako PA ? Jest zwierzolubna, ma psy i koty, i nawet teraz na wakacjach w PL robi co może, żeby pomóc w adopcjach, przewozach, itp.

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Ja też pisałam wszędzie gdzie mogłam...
A dlaczego nie można użyć Ani jako PA ? Jest zwierzolubna, ma psy i koty, i nawet teraz na wakacjach w PL robi co może, żeby pomóc w adopcjach, przewozach, itp.

Wiem, ale to jest znajoma Ani, dlatego wolałabym mieć kogoś postronnego. :) To nie chodzi o to, że nie ufam Ani. Ale ja zawsze czuje się bezpieczniej, jak jest przedadopcyjna. :)

Posted

Paula95 napisał(a):
Wiem, ale to jest znajoma Ani, dlatego wolałabym mieć kogoś postronnego. :) To nie chodzi o to, że nie ufam Ani. Ale ja zawsze czuje się bezpieczniej, jak jest przedadopcyjna. :)

Tak myślałam... Wysłałam jeszcze prywatną prośbę do uczestników wydarzenia o pomoc w PA... Może ktoś się znajdzie, bo szukamy dopiero od kilkunastu godzin... a dużo osób jest na wakacjach...

Posted

[quote name='lika1771']Dostałam taka wiadomosc na pw

Krzysztof Frąckowiak tel.: 793499768, mail: krzysztof_frackowiak@vp.pl

Pan z mapy dogo

Lika - dzięki, do Krzysztofa też Paulina dzwoniła (a propos, na dogo nie podajemy danych osobowych publicznie - wysyłamy na PW)...

Ale już wszystko załatwione... czekamy na wieści Paula ;-)