brzośka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 świetne fotki! dzięki Paula :) sunia wcale nie jest taka malutka ale to pierwsze zdjęcia strasznie dołujące :( Quote
Alicja Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 myslałam , ze wrócę z urlopu a psinka bedzie już w swoim domku .... Quote
Paula95 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Przeklejam fotki na FB... Dziękuję. :) Quote
phase Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Szakirko..... http://img263.imageshack.us/img263/8344/zdjcie2709.jpg:loveu: Quote
Iljova Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Tak bym chciała żeby miała już ten swój wymarzony domek :) Quote
Paula95 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Odnośnie zdjęć na FB- spacer był ze mną. ;p A nie z panem. ;d Quote
jogolcia@pdx Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Paula95 napisał(a):Odnośnie zdjęć na FB- spacer był ze mną. ;p A nie z panem. ;d Przepraszam Paula - źle zrozumiałam i już lecę poprawiać... gdyby było coś jeszcze do poprawienia to pisz proszę na FB... Quote
Paula95 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Przepraszam Paula - źle zrozumiałam i już lecę poprawiać... gdyby było coś jeszcze do poprawienia to pisz proszę na FB... Nie ma za co. :) Mylić się ludzka rzecz. Quote
jogolcia@pdx Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Czy ktoś może sprawdzić jak Szakirka reaguje na koty? Osoba z FB jest chyba zainteresowana.... Quote
Paula95 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Czy ktoś może sprawdzić jak Szakirka reaguje na koty? Osoba z FB jest chyba zainteresowana.... Tak jak pisałam na FB będzie trudno... :( Ale postaram się. Podpytam też pana Jana, który często wychodzi z Szakirką, może coś zauważył no i panią Olę, która w schronie jest codziennie. EDIT Tylko to trochę nie ma sensu... Bo była u nas w schronie sunia, która nienawidziła kotów, a w DS biegało na około niej 5 kotów i się świetnie zgadzała z nimi... Tak samo było z naszą małą Sabcią, nie lubiła kotów, a od czasu, gdy jest w DS spotkała już kotka i również się z nim zgodziła... Quote
jogolcia@pdx Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Paula95 napisał(a):Tak jak pisałam na FB będzie trudno... :( Ale postaram się. Podpytam też pana Jana, który często wychodzi z Szakirką, może coś zauważył no i panią Olę, która w schronie jest codziennie. EDIT Tylko to trochę nie ma sensu... Bo była u nas w schronie sunia, która nienawidziła kotów, a w DS biegało na około niej 5 kotów i się świetnie zgadzała z nimi... Tak samo było z naszą małą Sabcią, nie lubiła kotów, a od czasu, gdy jest w DS spotkała już kotka i również się z nim zgodziła... Paula - szczerze mówiąc, ja też bym nie ryzykowała potencjalnych wojen psa z moim kotem... Dlatego nie dziwię się, że ludzie są ostrożni, chociaż wierzę, że większość zwierzaków można ze sobą oswoić... Zobacz co się da zrobić, a reszta .... Quote
Paula95 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Paula - szczerze mówiąc, ja też bym nie ryzykowała potencjalnych wojen psa z moim kotem... Dlatego nie dziwię się, że ludzie są ostrożni, chociaż wierzę, że większość zwierzaków można ze sobą oswoić... Zobacz co się da zrobić, a reszta .... Pewnie, ja to rozumiem. :) Sama jakbym miała kotka, to nigdy w życiu nie zaryzykowałabym jego życia, ale chciałam powiedzieć, że nie zawsze to sprawdzanie jest pewne... Najlepiej byłoby, gdyby Szakirka lubiła kotki w schronie, to w domu byłoby mam nadzieję tak samo. Zaraz napiszę do p. Oli e-mail, czy zauważyła jakie są kontakty pomiędzy Szakirką, a kotkami. Quote
jogolcia@pdx Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Paula95 napisał(a):Pewnie, ja to rozumiem. :) Sama jakbym miała kotka, to nigdy w życiu nie zaryzykowałabym jego życia, ale chciałam powiedzieć, że nie zawsze to sprawdzanie jest pewne... Najlepiej byłoby, gdyby Szakirka lubiła kotki w schronie, to w domu byłoby mam nadzieję tak samo. Zaraz napiszę do p. Oli e-mail, czy zauważyła jakie są kontakty pomiędzy Szakirką, a kotkami. Tak Paulo - zgadzam się zupełnie... więc kujmy żelazo póki gorące, bo ja już jestem prawie załamana brakiem domu dla Szakirki... tylko osób na wydarzeniu, ogłoszenia, ohy, i ahy, a psiulka ciągle w bidulu.... Quote
Paula95 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Tak Paulo - zgadzam się zupełnie... więc kujmy żelazo póki gorące, bo ja już jestem prawie załamana brakiem domu dla Szakirki... tylko osób na wydarzeniu, ogłoszenia, ohy, i ahy, a psiulka ciągle w bidulu.... Mam nadzieję, że pani, która pytana na FB jest zainteresowana... :) E-mail do p. Oli wysłany. Jutro chyba nie będzie mnie w schronie, ale w piątek jestem na 100%, więc postaram się coś ustalić. Quote
Paula95 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 No i smutna odpowiedź pani Oli na e-mail: "raczej źle reaguje... :(((" Quote
jogolcia@pdx Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Paula95 napisał(a):No i smutna odpowiedź pani Oli na e-mail: "raczej źle reaguje... :(((" A żeby to.... :( Quote
Paula95 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):A żeby to.... :( Było tak blisko... ;( Quote
jogolcia@pdx Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Paula95 napisał(a):Było tak blisko... ;( Paula - podałam namiary na Ciebie Ani S.-K. z FB... Może coś z tego będzie - trzymam kciuki ;-) Quote
Paula95 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Paula - podałam namiary na Ciebie Ani S.-K. z FB... Może coś z tego będzie - trzymam kciuki ;-) A co to za Asia? :) Quote
jogolcia@pdx Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Paula95 napisał(a):A co to za Asia? :) Nie Asia, tylko Ania, która jest bardzo zwierzolubna... Na pewno widziałaś Ją na FB, bo pomaga wielu zwierzakom ( i kilku naszym z dogo też, chociaż tu nie wchodzi)... pisała, że może znalazła kogoś dla Szakirki... szczegółów nie znam, ale mam nadzieję, że się z Tobą jutro skontaktuje ;-) Na FB mogę Ci podać na Nią namiary... Quote
Paula95 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Nie Asia, tylko Ania, która jest bardzo zwierzolubna... Na pewno widziałaś Ją na FB, bo pomaga wielu zwierzakom ( i kilku naszym z dogo też, chociaż tu nie wchodzi)... pisała, że może znalazła kogoś dla Szakirki... szczegółów nie znam, ale mam nadzieję, że się z Tobą jutro skontaktuje ;-) Na FB mogę Ci podać na Nią namiary... Ups... Przepraszam. ;d Mam nadzieję, że się Ania się skontaktuje. :) Będę czekać. Jeśli możesz, to prześlij mi proszę na FB wiadomość. Quote
Recommended Posts