Paula95 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='phase']Ja jestem u Malutkiej.. w tytule jest malusieńki błąd - przyjacielu. Dziękuję, zaraz poprawiam. :) [quote name='nuleczka']puk puk jest tam kto? Cisza. Na spacer Szakira wyszła? Dziewczynko, do domu mykaj Oczywiście spacerek był:) Dzisiaj Szakirka zaczęła także szkolenie- skupianie uwagi, siad(co już umiała), waruj i dotykanie noskiem dłoni. Musiałabym ją zważyć, ale nie wiem, czy będzie waga w schronie, bo tamta, co była kiedyś, to już chyba całkiem padła. Quote
phase Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Wow, szkolenia są dobre, bo ona przy okazji z innymi psiakami tego się uczy?. Super. :) Quote
Paula95 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='phase']Wow, szkolenia są dobre, bo ona przy okazji z innymi psiakami tego się uczy?. Super. :)[/QUOTE] Tak, w szkoleniu bierze udział jeszcze kilka innych piesków. :) Quote
brzośka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='xmartix']ile ona gdzieś waży?[/QUOTE] cioteczko, a co Ty te małe kobitki tak o wagę wypytujesz? :cool3: Najpierw Ledzia, teraz Szakirka :roll: Quote
mmd Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Zamówiłam dziewczynom ogłoszenia. Paula - w 1 poście masz za dużo zdjęć, może być max 5. Quote
brzośka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='mmd']Zamówiłam dziewczynom ogłoszenia.(...)[/QUOTE] kochana ciotka z Ciebie :loveu: Quote
mmd Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='brzośka']kochana ciotka z Ciebie :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) Paula napisała PW, a że lubię rudzielce... Ale już trochę zaczynam nie wyrabiać, głównie organizacyjnie ;) Quote
Paula95 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='mmd']Zamówiłam dziewczynom ogłoszenia. Paula - w 1 poście masz za dużo zdjęć, może być max 5.[/QUOTE] Wiem, wiem;p Zamienię na linki, ale to jutro. Quote
Paula95 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Aimez_moi']A jak Gwiazdeczka sie czuje?[/QUOTE] Bez zmian... Spanie, kojec, spacer, jedzenie, spanie, kojec, spacer... Quote
brzośka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 to i tak dobrze, że ma spacer, wiele bid nawet tego nie ma... wiem wiem, to mała pociecha :( Quote
Paula95 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='brzośka']to i tak dobrze, że ma spacer, wiele bid nawet tego nie ma... wiem wiem, to mała pociecha :([/QUOTE] Wiem, ja "cieszę się", że Szakirka jest w takim schronisku, a nie innym. Wiem, że ma dobrze, bo wolontariusze o nią dbają. Quote
phase Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Paula95']Wiem, ja "cieszę się", że Szakirka jest w takim schronisku, a nie innym. Wiem, że ma dobrze, bo wolontariusze o nią dbają.[/QUOTE] Pomyśleć , że w niektórych schroniskach brakuje wolontariuszy , albo wgl ich nie ma... Quote
Paula95 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='phase']Pomyśleć , że w niektórych schroniskach brakuje wolontariuszy , albo wgl ich nie ma...[/QUOTE] To jest straszne. :( Ja takich schronisk się b. boję. Byłam tylko w dwóch schroniskach- u nas, gdzie jestem wolontariuszką i w Gaju, tam też są wolontariusze, ale jakbym miała jechać gdzieś indziej... Jak po prostu zobaczyłam setki smutnych oczu... Quote
phase Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ostatnio byłam w Ostródzie. Strasznie zrobiło na mnie pozytywne wrażenie te schronisko, czemu?. Po remoncie jest naprawdę ładnie, psy mają dobrze no i co najważniejsze już nie siedzą w "króliczych" klatkach... No a tak to sama nie byłam nigdzie oprócz u siebie w Olsztynie. W niedzielę jak się uda to do Gdyni zajrzę. No i jak się uda to trzeba pstryknąć foteczki dla Szakirki podczas szkolenia. :) Quote
jogolcia@pdx Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Oj tak,tak, prosimy o nowe zdjęcia Szakirki ;-) Quote
Paula95 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='phase']Ostatnio byłam w Ostródzie. Strasznie zrobiło na mnie pozytywne wrażenie te schronisko, czemu?. Po remoncie jest naprawdę ładnie, psy mają dobrze no i co najważniejsze już nie siedzą w "króliczych" klatkach... No a tak to sama nie byłam nigdzie oprócz u siebie w Olsztynie. W niedzielę jak się uda to do Gdyni zajrzę. No i jak się uda to trzeba pstryknąć foteczki dla Szakirki podczas szkolenia. :)[/QUOTE] Akurat p. Ola też szkoli pieska, więc nie będzie miała jak zdjęć zrobić, ale może coś wymyślimy.:) Quote
lunarmermaid Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Odwiedzam Szakirkę,choć mam ostatnio okropne problemy z netem. Te ogłoszenia,które ja jej robiłam cały czas odnawiam. Quote
Recommended Posts