Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova napisał(a):
Nadal bez domku ??? :-(

Niestety... :(

Chciałam zrobić malutkiej dzisiaj zdjęcia, jak leżała na budzie. Już miałam ustawioną komórkę na pyszczek, a Szakirka postanowiła wstać. Miała takie smutne oczka... :(

Posted

A jak ma się czuć wyrzucona po tylu latach, :-( chce mi wyć wszystko się nagle zmieniło tak bardzo... Oby jak najszybciej znalazł sie dla niej domek

Posted

Mam jedno zdjęcie Szakirki. Wstawię jutro, bo nie mam przy sobie czytnika kart.

Ciocie, radźcie. Co robić, żeby ten jedyny dom się znalazł? Ogłoszenia są, wydarzenie na FB też...

Posted

Paula - my to się chyba widujemy na FB ;-)?

Ja już coraz rzadziej wchodzę na dogo, ale regularnie udostępniam Szakirkę ( i Ledę i Lenkę) na FB... jest ogólny zachwyt i litość, ale jeszcze nie ma tego JEDNEGO... )będę próbowac aż do skutku (bo gdybym mieszkała w PL, to Szakirka byłaby już u mnie, ale 10000 km to jednak niemożliwy dystans dla mnie)... :)

Posted

Jogolcia, nie wiem kim jesteś na FB;d Ale może się widujemy. :) A Lenka nie ode mnie. Ledunia tak.

EDIT

A no tak rzeczywiście. ;) Teraz się po zdjęciach skapnęłam. Dziękuję za wierne kibicowanie na facebooku. Osób jest dużo, ale w większości to psiarze, którzy nie mogą już mieć większej gromadki...

Posted

Paula95 napisał(a):
Jogolcia, nie wiem kim jesteś na FB;d Ale może się widujemy. :) A Lenka nie ode mnie. Ledunia tak.

EDIT

A no tak rzeczywiście. ;) Teraz się po zdjęciach skapnęłam. Dziękuję za wierne kibicowanie na facebooku. Osób jest dużo, ale w większości to psiarze, którzy nie mogą już mieć większej gromadki...

No to już wszystko wiemy - cała przyjemność, itp., itd. ;) A WSZYSTKIE PSIAKI SĄ NASZE (Lenka też) :)