Olena84 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ale duzo ogloszen, no teraz to dziewczyna powinna sama sobie wybrac domek! Quote
Paula95 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Chciałabym, żeby dzwonili ludzie. Chociaż pytali, żebym wiedziała, że ogłoszenia do kogoś trafiają... Quote
Paula95 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Iljova napisał(a):Nadal bez domku ??? :-( Niestety... :( Chciałam zrobić malutkiej dzisiaj zdjęcia, jak leżała na budzie. Już miałam ustawioną komórkę na pyszczek, a Szakirka postanowiła wstać. Miała takie smutne oczka... :( Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A jak ma się czuć wyrzucona po tylu latach, :-( chce mi wyć wszystko się nagle zmieniło tak bardzo... Oby jak najszybciej znalazł sie dla niej domek Quote
Daga&Maks Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ludzie tylko wyrzucą psa i mają kompletnie gdzieś jak się będzie czuł :-( oby znalazła jakiegoś lepszego właściciela, który nigdy jej tak nie potraktuje Quote
Paula95 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Mam jedno zdjęcie Szakirki. Wstawię jutro, bo nie mam przy sobie czytnika kart. Ciocie, radźcie. Co robić, żeby ten jedyny dom się znalazł? Ogłoszenia są, wydarzenie na FB też... Quote
jogolcia@pdx Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Paula - my to się chyba widujemy na FB ;-)? Ja już coraz rzadziej wchodzę na dogo, ale regularnie udostępniam Szakirkę ( i Ledę i Lenkę) na FB... jest ogólny zachwyt i litość, ale jeszcze nie ma tego JEDNEGO... )będę próbowac aż do skutku (bo gdybym mieszkała w PL, to Szakirka byłaby już u mnie, ale 10000 km to jednak niemożliwy dystans dla mnie)... :) Quote
Paula95 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Jogolcia, nie wiem kim jesteś na FB;d Ale może się widujemy. :) A Lenka nie ode mnie. Ledunia tak. EDIT A no tak rzeczywiście. ;) Teraz się po zdjęciach skapnęłam. Dziękuję za wierne kibicowanie na facebooku. Osób jest dużo, ale w większości to psiarze, którzy nie mogą już mieć większej gromadki... Quote
jogolcia@pdx Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Paula95 napisał(a):Jogolcia, nie wiem kim jesteś na FB;d Ale może się widujemy. :) A Lenka nie ode mnie. Ledunia tak. EDIT A no tak rzeczywiście. ;) Teraz się po zdjęciach skapnęłam. Dziękuję za wierne kibicowanie na facebooku. Osób jest dużo, ale w większości to psiarze, którzy nie mogą już mieć większej gromadki... No to już wszystko wiemy - cała przyjemność, itp., itd. ;) A WSZYSTKIE PSIAKI SĄ NASZE (Lenka też) :) Quote
Paula95 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Podeślij mi proszę link do wydarzenia Lenki, udostępnię. Quote
jogolcia@pdx Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Paula95 napisał(a):Podeślij mi proszę link do wydarzenia Lenki, udostępnię. Ależ z przyjemnością Paula - poleciało na PW Quote
Iljova Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Niech pojawi się w końcu ten cudowny wspaniały domek, który da jej szczęście i spokojne radosne życie na zawsze !!!!!! :-) Quote
phase Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Oooo jaki cudak, bez domu. :( Niunia jesteś śliczna!! Quote
Iljova Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ślicznie, poprostu cudownie wygląda na tym zdjęciu. Quote
Daga&Maks Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ona jest naprawdę piękna, nie rozumiem czemu wciąż nie ma domu Quote
brzośka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 piękna dziewczynka!!! ale smutna niestety wciąż :( Quote
Recommended Posts