mania1979 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 witaj maleńka,wieczorkiem postaram sie ją i inne psiaki porozsyłać,bo teraz jadę do teściów na wieś..ktoś tam wywalił trzy psiaki..jedna sunia przyszła do teściów i nie chciała od nich odejść(teść je dokarmiał) :-( jadę zobaczyć co tam da sie zrobić... Quote
chi23 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 W głowie się nie mieści jak można po ośmiu latach wspólnego życia wyrzucić psa z domu:mdleje: Quote
Becia66 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 najbardziej mi szkoda takich porzuconych, przez tyle lat miały dom, ciepełko, ,,dobrą Panią'', a teraz buda, zimny boks i samotność wszechogarniająca....:-( Quote
Igiełka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Paula95 dziękuje za zaproszenie sunia jest piękna, będe zaglądać :) Quote
Paula95 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Podnosimy piękną!:) Czy jakaś ciocia pomogłaby w ogłoszeniach? Bo ja w tym miesiącu czasowo się nie wyrobię... :( Te, co są na pierwszej już powygasały... Quote
delfy2000 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Wrzuciłam ślicznotkę na Kudłacze do Adopcji na FB: http://www.facebook.com/Missyah1?sk=info#!/profile.php?id=100001964716636 Quote
Paula95 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Bardzo dziękujemy:) Jak wrócę ze szkoły, to wkleję link na pierwszą. Quote
brzośka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 hej :) Paula95 ściągnęła mnie na wątki czterech psiaczków, m.in. tu Niestety, mogę obiecać jedynie podnoszenie od czasu do czasu... Quote
Odi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Paula95 podesłała ten wątek - chociaż podniosę ... Quote
ihabe Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 śliczny jest ten szorściaczek:-) Ale aż serce ściska z bólu, że nie ma jeszcze domku:-( Wiem , że mała ma wydarzenie na FB ale dałam ja tez na swoja stronę i stamtąd przypominam o niej na FB http://bezdomnepsy.pl/2025/wyrzucona-po-osmiu-latach-jak-smiec-sunia-szuka-najcudowniejszego-domu/ jesli macie konto na FB to przypominajcie o niej klikając na F;-) Quote
sunshine Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Boże, aż łezka się kręci przy jej historii... ludzie to bestie bez serca. W górę mała! Quote
JOHANNALIND Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Czytam jej historię i aż trudno mi uwierzyć w okrucieństwo ludzi...Patrzę na swoją 12-letnią już sunię i aż mnie skręca na myśl, że miałabym ją oddać- boleję nad tym, że się starzeje, że pewnego dnia, prędzej czy później, będziemy się musiały rozstać, ale sama nigdy bym tego procesu nie przyspieszyła i nie zawiodła w taki sposób wiernej psiny, przyzwyczajonej do ciepłego domku, spania w łóżku, dobrego jedzonka i kontaktu z człowiekiem... Quote
brzośka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 ufff... dopiero przeczytałam historię suczki... :( nóż się w kieszeni otwiera!!! :angryy: wskakuj na pierwszą kochana, niech cię wypatrzy DOBRY domek! :multi: Quote
Recommended Posts