What May NN Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 jestem u Szakiry!! biedna psina.. trzymam kciuki za dobry domek!! Quote
Zofija Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jacy ludzie potrafią być okropni. Coś strasznego. Ciekawe jak tą Panią kiedyś potraktuje rodzina. Szakira była psem domowym, czy przy budzie? Quote
puniaiwika Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Witaj słodka i pokazuj się ludziom:) Quote
Paula95 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Zofija napisał(a):Jacy ludzie potrafią być okropni. Coś strasznego. Ciekawe jak tą Panią kiedyś potraktuje rodzina. Szakira była psem domowym, czy przy budzie? Mieszkała w domu. Quote
Magolek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 itaka napisał(a):Też trzyma kciuki. W Polsce pies powinien być luksusem. Dopóki ludzie za psy nie będą płacić dużych pieniędzy to nie będą ich szanować (nie wszyscy oczywiście) Witam, jestem na zaproszenie Pauli95. Itaka - psa nie powinno się traktować jak luksus, tylko jako pełnoprawnego członka rodziny z wszelkimi prawami mu przysługującymi. I wtedy taka rodzina powinna ponosić surowe konsekwencje za brak opieki, porzucenie lub złe traktowanie - dokładnie tak samo jak w stosunku do innych członków rodziny (a w szczególności - tak jak do dzieci). Zwierzęta, tak jak i dzieci, są od nas zależne i dlatego należy się im szczególna opieka. Dopóki prawo nie zmieni się, kary nie będą surowe, a przypadki niewłaściwego traktowania zwierząt będą uchodzić na sucho - możemy tylko robić to, co robimy, czyli pomagać biedom, nagłaśniać, gdzie tylko można wszelkiego rodzaju nadużycia wobec tak bezbronnych zwierzaków i... modlić się za te, które są już za TM. Quote
nescca Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Szakirko.... leć po nowy domek. A ta "pani"... to .....(bip).... jest i tyle. Quote
Paula95 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Ciocie, przez najbliższy tydzień nie będzie mnie na dogo lub będę bardzo rzadko. Informujcie mnie o tym, co się tu dzieje, proszę(607350567-po 15, bo wcześniej w szkole jestem). Sprawdzajcie obecność na wątku! :smile: Quote
Aimez_moi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jak tam psiunia dzisiaj sie czuje?......:) Quote
Magolek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cześć Szakirko, pokazuj się dziewuszko. :) Quote
Paula95 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Ciocie!!! Pilnie szukam transportu dla młodego, małego psa! To spory kawałek drogi. Myślę, że my ze schroniska moglibyśmy go dowieźć chociaż do Rawicza. Koszty zostaną oczywiście zwrócone. Trasa Gostyń(lub Rawicz)---> Naprawa(ok. 60 km za Krakowem) A oto piesek, który szuka transportu: Quote
dara9 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 O kurcze jaki słodziak! Polecam umieszczenie w podpisie, że szuka transportu i na jakiej trasie! I koniecznie popytać na wątkach! Quote
Paula95 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Transport dla Fido nie potrzebny. :( Piesek zostaje u nas... :( Quote
Paula95 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Ciocie! Zapraszam Was na bazarek, jeszcze nie otwarty, ale myślę, że to tylko kwestia czasu. Zbieramy pieniążki na wyleczenie łapki Sabci i Rico, zaglądajcie i licytujcie, prosimy. Został zorganizowany przez Secię http://www.dogomania.pl/threads/2004...owe-%C5%82apki..... Quote
Paula95 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Szaki!!! Ktoś musi cię wypatrzyć!!! Quote
Paula95 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Jak tam tekścik do ogłoszeń dla Szakirki? Quote
Magolek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Oj, pusto tu u sunieczki, co u niej słychać? Quote
Recommended Posts