Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Aimez_moi napisał(a):
Oj tak...... niestety......
A jak sie czuje psiunia?

Ciągle bez zmian. Cały czas bardzo smutna. Przez większość czasu, gdy jesteśmy w schronisku przesiaduje na budzie. Gdy tylko widzi pana Jana, to jest bardzo szczęśliwa, bo zbliża się długi spacer. Ona bardzo polubiła pana, jest bardzo wierna... Uwielbia z nim wychodzić na spacery. Na pewno byłaby tak samo wierna osobie, która by ją pokochała... Poza tym jest zdrowa, ma apetyt. A no i nie wiem, czy kiedyś pisałam, ale umie siad i podał łapkę.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
A Pan Jan lubi Ja tak jak Ona Jego?

Tak:) Zawsze zabiera Szakirkę na dłuuugie spacery razem z Pimpusiem, z którym Szakirka dzieli kojec.

Posted

:( coś strasznego... jak można było tak postapić ;( jesteś taką śliczną sunią... urodę to masz mojej Maszy... praktyczenie identyczna tylko inny kolor sierści :( 3mam kciuki za ciebie mordeczko i rozsyłam gdzie mogę... :(

Posted

Nano napisał(a):
:( coś strasznego... jak można było tak postapić ;( jesteś taką śliczną sunią... urodę to masz mojej Maszy... praktyczenie identyczna tylko inny kolor sierści :( 3mam kciuki za ciebie mordeczko i rozsyłam gdzie mogę... :(

Dziękuję.

Zaraz będą zdjęcia.