delfy2000 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dodałam zdjęcia małej na FB... zaraz wyślę notatkę do uczestników.... Quote
Paula95 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Ale się ładnie na FB ruszyło. :) Oby tam się domek znalazł. Quote
Alter Ego Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Paula95 napisał(a):Jak co dzień... Siedzi na budzie i wypatruje człowieka... Brak ogłoszeń... :( Ja ogloszen robic nie umiem ale napisalam do Lunarmermaid, bo Ona juz mi pomogla kilka razy w ogloszeniach i mam nadzieje ze tym razem tez nie zawiedzie i mnie przy okazji nie zamorduje:evil_lol: Quote
Paula95 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Alter Ego napisał(a):Ja ogloszen robic nie umiem ale napisalam do Lunarmermaid, bo Ona juz mi pomogla kilka razy w ogloszeniach i mam nadzieje ze tym razem tez nie zawiedzie i mnie przy okazji nie zamorduje:evil_lol: Dziękujemy! :) Quote
phase Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Na dobranoc zaglądam do niuńki. Zapraszam do starszego Gosa. http://www.dogomania.pl/threads/205363-GOS-starszy-czarnuszek-czy-schron-zostanie-ju%C5%BC-jego-domem-Olsztyn Quote
lunarmermaid Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Nie zamorduję....Ogłoszenia zrobię,ale chwilkę mi to zajmie.Dzisiaj zrobie połowę,może jutro uda mi się drugą. Takie portale: [FONT=Tahoma]www.ojej.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.vetmozga.com[/FONT] [FONT=Tahoma]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.mammisia.pl www.najpewniej.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.adpedia.pl www.olx.pl www.szybko-sprzedam.pl www.nasza-lista.com www.przygarnijzwierzaka.pl www.owi.pl www.centrumofert.pl www.adin.pl www.adsy.pl www.psiamania.pl www.neeon.pl www.zwierzeta.i-bazar.pl www.gablota.pl www.portalogloszen.pl www.kupiepsa.pl www.mamoferte.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.slaskatablica.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] Quote
brzośka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Aimez_moi napisał(a):Polansujmy sie troszke Malutka.....:) to ja się z chęcią przyłączę ;) Quote
Aimez_moi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Super..... Dzisiaj takze....to ciezka praca takie lansowanie.....:) Quote
delfy2000 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Szakirka ma na wydarzeniu na FB 256 uczestników...jeżeli możecie to róbcie dodatkowe zdjęcia (2-3) co jakiś czas - one lepiej przemawiaja do ludzi niż słowa...będę je dodawać do wydarzenia... Quote
Alter Ego Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 lunarmermaid napisał(a):Nie zamorduję....Ogłoszenia zrobię,ale chwilkę mi to zajmie.Dzisiaj zrobie połowę,może jutro uda mi się drugą. Takie portale: [FONT=Tahoma]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.vetmozga.com[/FONT] [FONT=Tahoma]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.olx.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.szybko-sprzedam.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.nasza-lista.com[/FONT] [FONT=Tahoma]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.owi.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.centrumofert.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.adin.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.adsy.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.neeon.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.zwierzeta.i-bazar.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.gablota.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.portalogloszen.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.mamoferte.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.slaskatablica.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] Pieknie dziekuje :) :loveu: Quote
phase Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Olena84 napisał(a):Super, moze teraz niuniua znajdzie domek! Oby , powinni się o nią bić... Quote
Aimez_moi Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Oby tak sie stalo jak najszybciej......:) Quote
brzośka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Aimez_moi napisał(a):Oby tak sie stalo jak najszybciej......:) trzymam za to kciuki! Quote
Recommended Posts