Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ramzes jest owczarkiem niemieckim długowłosym i ma teraz 8 miesięcy. Kupiłem go jak miał 6 tygodni i już wtedy był dość duży jak na swój wiek. Jest śliczny i kochany choć nie raz potrafi zdenerwować. Wyrwał nam prawie wszystkie tuje przed domem i ciągle chce wychodzić na ulice. Broni mojego podwórka przez co mogę spać spokojnie.

A na początek jego zdjęcie, które mu zrobiłem w pierwszy dzień jak do mnie przyjechał.

A te zdjęcia z dzisiaj, niestety po ciemku. Może jutro zrobię jakieś jak będzie jasno.

A to zdjęcie z kością od krowy heh jak na dużego psa przystało:P

Posted

DominikaAnna napisał(a):
ha ha, no mam, bo to mój facet ;-p i był zmuszony założyć galerię, bo jak nie to wiecie :mad:

No to widać że się Ciebie boi hehe no ale bez obrazy faceta trzeba sobie wyszkolić. Teraz go namów żeby dodał więcej fotek psiaka:)

• 2 weeks later...
Posted

A to kolejne zdjęcia tym razem ze spaceru z Ramzesem, można powiedzieć, że jego drugiego w życia. Zacząłem z nim dopiero teraz chodzić na spacer, wcześniej siedział tylko na podwórku. Zadowolony, że szok po takim spacerze!! :lol:

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...