malwka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Witam serdecznie! Nowego domu poszukuję radosny Rambo. Obecna Pani bardzo psa kocha, niestety jest osobą starszą, chodzi o kuli, jej mąż zmarł tydzień temu i została zupełnie sama z tym ogromnym 40 kilogramowym psiakiem. Niestety kobieta nie ma sił a w marcu wyjeżdża na długą rehabilitację. Pies ma czas do tego czasu. Kobieta chciała Ramba uśpić, ponieważ stwierdziła, że nigdzie nie będzie mu tak dobrze jak u niej, nie chce, żeby pies trafił w nieodpowiednie ręce. Całe szczęście udało mi się ją przekonać do zmiany decyzji. Rambo jest niezwykle radosny i żywiołowy.Ma 6 lat. Dla piłki jest w stanie zrobić WSZYSTKO. Pies źle czuje się przebywając bez przerwy w domu. To on wybrał podwórko. Pani wpuszczała go siłą do domu w te mrozy. Jest idealny jako pies-odstraszacz dla obcych. Pilnuje podwórka, chociaż ja weszłam bez problemu, kiedy tylko rzuciłam mu śnieżkę ;) Podobno pies jest uczulony na białko, a reakcją uczuleniową są ranki na łapach - tak twierdzi tutejszy weterynarz. Rambo przebywa 30 km od Grójca, 80 km od Warszawy. Bardzo proszę o rozpuszczenie wici. To idealny pies na posesję z dużym podwórkiem i...dużymi pokładami miłości. Oto kilka zdjęć. Quote
malwka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Kochani błagam! Ja psa nie wezmę do siebie! Nie mam gdzie! Właścicielka jest zdesperowana, chce psa uśpić. Quote
anett Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ale misiol!!!!:loveu::loveu: Malwka mogę pomóc w ogłoszeniach, czy bierzesz na siebie formalności adopcyjne? Czy Rambo jest kastrowany? Quote
figanadrzewna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 przyznaję Oskara za zdjęcia :) napatrzec się nie mogę :) Jest jeszcze trochę czasu, trzeba go intensywnie ogłaszac. Powinno się udac, zwłaszcza że on tak do kojca z wyboru własnego chce :D Quote
malwka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Tak tak, oczywiście biorę cała odpowiedzialność! Pomóżcie w ogłaszaniu, każda pomoc się przyda! Rambo jest kastrowany. Ideał Quote
anett Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Super! to podaj namiary do ogłoszeń, tel i mail. Figa dokładnie:-D już i tak ściągnęłam sobie tą fotkę bo mnie zupełnie rozwaliła:-D Quote
malwka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 maaaatko zupełnie zapomniałam! tel. 504 370 388 mail mamich@tlen.pl Malwina dzieki! Quote
figanadrzewna Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 o to fajnie :) z ogłoszeń się znalazł? Quote
Recommended Posts