Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie!

Nowego domu poszukuję radosny Rambo. Obecna Pani bardzo psa kocha, niestety jest osobą starszą, chodzi o kuli, jej mąż zmarł tydzień temu i została zupełnie sama z tym ogromnym 40 kilogramowym psiakiem. Niestety kobieta nie ma sił a w marcu wyjeżdża na długą rehabilitację. Pies ma czas do tego czasu. Kobieta chciała Ramba uśpić, ponieważ stwierdziła, że nigdzie nie będzie mu tak dobrze jak u niej, nie chce, żeby pies trafił w nieodpowiednie ręce. Całe szczęście udało mi się ją przekonać do zmiany decyzji.
Rambo jest niezwykle radosny i żywiołowy.Ma 6 lat. Dla piłki jest w stanie zrobić WSZYSTKO. Pies źle czuje się przebywając bez przerwy w domu. To on wybrał podwórko. Pani wpuszczała go siłą do domu w te mrozy. Jest idealny jako pies-odstraszacz dla obcych. Pilnuje podwórka, chociaż ja weszłam bez problemu, kiedy tylko rzuciłam mu śnieżkę ;) Podobno pies jest uczulony na białko, a reakcją uczuleniową są ranki na łapach - tak twierdzi tutejszy weterynarz.

Rambo przebywa 30 km od Grójca, 80 km od Warszawy. Bardzo proszę o rozpuszczenie wici. To idealny pies na posesję z dużym podwórkiem i...dużymi pokładami miłości.

Oto kilka zdjęć.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...