Amanita Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Koda siedź na 1 i wypatruj domku, a jak już jakiś fajny zobaczysz, to szczekaj tak głośno, jak tylko potrafisz. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 kto uratuje go przed schroniskiem? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='wandul 66']i jak ci państwo MISIOWI??? szukali pieska dla siebie. Nawet byli w azylu ale nie zauważyli Kody (może patrzyli tylko z drogi nie wchodząc do środka). Mieli jechać do pobliskiego schroniska i chyba tam coś wybrali:( Wysłałam im linki i zdjęcia ale prawdopodobnie już jest po zawodach. Przegrałeś Koda z malutkim szczeniaczkiem, za szybko urosłeś..... Nie martw się, znajdziemy Ci dom:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Na pierwszą a nie do schronu!!!! Quote
agula Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 jake fajnusie zdjęcie:p biegnij naluszku na pierwsza stronkę:Dog_run: Quote
supergoga Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Mam nadzieję, że nic się nie zmieni i jutro Koda pojedzie do domku tymczasowego. Odbieramy go od Amanitki w Poznaniu i wieziemy na Pomorze - z Atosem i Blackym. Trzymajcie kciuki za powodzenie tej akcji - bo jakoś cicho o niej na dogo. Quote
oktawia6 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 to cudowna wiadomość:multi: -takie maleństwo to niekłopotliwy mini skarbek:iloveyou: -ale się cieszę:lilangel: -on jest przuroczy-cudo-mały ELFIK-trzymam kciuki za akcję :thumbs: :happy1: Quote
loozerka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Swietna wiadomość- faktycznie nie było nic o tym słychać. Cieszę się ogromnie i trzymam kciuki z całej siły :) Quote
supergoga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Krzykacz histeryk został dzis przywieziony do Poznania - współczuje Amanitce i drugiej opiekunce psów w trasie - wył rozpaczliwie biedak cała drogę. W samochodzie przez 20 minut był koszmar - pchał sie wszędzie, wszystkie spały a on padał ze zmęczenia, ale twardo nie. W końcu jednak jazda go znużyła, przytulił sie do mnie i zasnął kamiennym senm. Spadł juz całą drogę do Okonka, gdzie spotkał sie z Beatą i Jej córką Kamilą - tymczasowymi opiekunkami. Teraz szukamy mu domu - jest bezpieczny. Quote
loozerka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 jakie miłe wieści, dobrze, że choć jeden maluch na razie ma dom Quote
supergoga Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Maluch ma dom, ale jest to tymczasówka. Koda pilnie potrzebuje własnego domu i intensywnie mu szikam. Jest to dzikusik i wulkanik energii. Beata stwierdziła, że nawet w nocy szalał. Poza tym wywiera "zgudny" wpływ na spokojnego Blackiego - któremu działa na nerwy :evil_lol: . Dobrze że na Atosa nic nie działa - to psi majestat i dostojeństwo. Dla mnie ideał psa. Co do Kody, Beata sobie radzi, tak, że Koda jest bezpieczny. Gdyby ze swoim charakterkiem trafił do M... - chyba kumple z kojca mieliby poczęstunek. Koda boi się, to pewne, potrzebuje na każdym kroku akceptacji, zauważania - robi to każdą mozliwą metodą. Najlepszy byłby dla niego dom bez innych zwierzaków, nie byłoby konkurencji i Koduś sie wyciszy. Ważne że nic mu oraz Atosiowi nie grozi, no a Blackuś - ma już własny domek na stałe. Quote
Amanita Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Tak, Koda już bezpieczny, a ja współczuję pani Beacie:evil_lol: Gdyby nie transporter, który zaproponowała ciocia Alfa, odwiedzalibyście mnie teraz w zakładzie psychiatrycznym:evil_lol: Przez całą drogę Koda wydawał z siebie jakieś świnio-końskie odgłosy. Kiedy chciałam go trzymać na rękach, wyrywał się, chciał gdzieś uciekać. Taki mały psiak, ale energii w nim tyle, że... ehhhh, nie wiem nawet, do czego porównać:evil_lol: Wczoraj miałam go już naprawdę dosyć, ale dzisiaj... żal mi tego biedaka. Tylko on wie, co przeżył. Mam nadzieję, że trafi na właściwego człowieka. Quote
oktawia6 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 to maleństwo może bało się, że go znowu wywalą z samochodu i skopią-jak ostatnio-dlatego tak się rzucał:-( biedak-on zasługuje na dobry i kochający domek-jest przepiękny:loveu: Quote
Recommended Posts