Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak o którym mowa trafił do azylu dla bezpańskich psów w Żorach ul.Okrężna 5 Tel;0-32-43-56-936.
Psiaka ktoś poprostu wywalił z samochodu po czym nasze kochane społeczeństwo zabawiało się nim jak piłką.:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:.

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wujku o której będziesz jutro rano w azylu? Podskoczę z aparatem i zrobimy bidulce zdjęcia. Na temat "istot", które znęcały się nad psiakiem, ciocia dzisiaj się nie wypowie - dopadła ją grypa i nie do końca panuje nad sobą:angryy:

Posted

Nie powinniśmy używać określeń zastępczych. To nie "istota", "niby-człowiek" itp. To CZLOWIEK, najprawdziwszy i stuprocentowy.
Z tego samego powodu jestem przeciwna używaniu określenia "pseudokibice" - bo to sprawia, że odcinamy się od "tamtych". Wygodnie. Tu my, dobrzy i wspaniali, tam "oni", ci różnie pseudo-... A tak nie jest. Przecież nie stanowimy odrębnych gatunków.

A jeżeli już, to MY jesteśmy w mniejszości. Grupka naiwnych, nieprzystosowanych stworzeń.

Ot, taki mnie kryzys dopadł...

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
Psiak o którym mowa trafił do azylu dla bezpańskich psów w Żorach ul.Okrężna 5 Tel;0-32-43-56-936.
Psiaka ktoś poprostu wywalił z samochodu po czym nasze kochane społeczeństwo zabawiało się nim jak piłką.:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:.

taaaa:angryy: :angryy: :angryy: PWP zamienia się w wątek o wiwisekcji:angryy: -naród mnie nie jest niczym zadziwić-to przecież norma:angryy:

Posted

Wklejam zdjęcia biedactwa. Ponieważ jego historia skojarzyła mi się z bajką "Mój brat niedźwiedż" pozwolę sobie nadać mu imię: Koda. Mam też nadzieję, że jego historia również zakończy się szczęśliwie, że znajdzie swego przyjaciela, człowieka, który wynagrodzi mu wszystkie krzywdy. Koda jest śliczny, trochę przestraszony, ale garnie się do człowieka.
Taki jestem malutki i bezbronny:

Tutaj widać też mój dziwny ogonek:-(

Posted

jaki słodki. MOże wystawić go na Allegro? Tylko napiszcie coś jeszcze.
Stado łobuzów :( mam nadzieję, że im kiedyś nogi poodpadają za takie barbarzyństwo :angryy: