Azyl_Zory WebAdmin Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Psiak o którym mowa trafił do azylu dla bezpańskich psów w Żorach ul.Okrężna 5 Tel;0-32-43-56-936. Psiaka ktoś poprostu wywalił z samochodu po czym nasze kochane społeczeństwo zabawiało się nim jak piłką.:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Psiak jest wystraszony i ma charakterystyczny ogonek (obcięty) i w dodadku kikut jagby złamany?.. Wyczówa się to jagby złamana kosteczka utrzymywana przez skórę. Ma ok. 5 kg krótka sierść. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Zdjęcia będą jak ktoś z aparatem podejdzie ponieważ mój będę miał około poniedziałku. Quote
wandul 66 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ludzie , czy WY już całkiem się odkorowaliście , odczlowieczyli i stali bestiami , nie chcesz psa , Twoja sprawa , ale daj mu spokój:mad: :mad: :mad: Quote
martik b Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :angryy: :angryy: :angryy: ...wspaniali są Ci ludzie..wstyd mi za mój gatunek.. Quote
xxxx52 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 sa to bestie:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
supergoga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Czy ktoś byłby w stanie pomóc w fotkach - trzeba psiaka pokazać i poszukac domku. Quote
Amanita Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Wujku o której będziesz jutro rano w azylu? Podskoczę z aparatem i zrobimy bidulce zdjęcia. Na temat "istot", które znęcały się nad psiakiem, ciocia dzisiaj się nie wypowie - dopadła ją grypa i nie do końca panuje nad sobą:angryy: Quote
agula Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 co za naród:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Myślę że od rana będę w azylu.Aparat potrzebny pilnie bo przywya!! Dzisiaj przybyły 2!! Quote
Dabrowka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Nie powinniśmy używać określeń zastępczych. To nie "istota", "niby-człowiek" itp. To CZLOWIEK, najprawdziwszy i stuprocentowy. Z tego samego powodu jestem przeciwna używaniu określenia "pseudokibice" - bo to sprawia, że odcinamy się od "tamtych". Wygodnie. Tu my, dobrzy i wspaniali, tam "oni", ci różnie pseudo-... A tak nie jest. Przecież nie stanowimy odrębnych gatunków. A jeżeli już, to MY jesteśmy w mniejszości. Grupka naiwnych, nieprzystosowanych stworzeń. Ot, taki mnie kryzys dopadł... Quote
oktawia6 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Psiak o którym mowa trafił do azylu dla bezpańskich psów w Żorach ul.Okrężna 5 Tel;0-32-43-56-936. Psiaka ktoś poprostu wywalił z samochodu po czym nasze kochane społeczeństwo zabawiało się nim jak piłką.:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:. taaaa:angryy: :angryy: :angryy: PWP zamienia się w wątek o wiwisekcji:angryy: -naród mnie nie jest niczym zadziwić-to przecież norma:angryy: Quote
marmar Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ciociu Amanitko czy byłas z aparacikiem w Azylu? Quote
Amanita Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Wklejam zdjęcia biedactwa. Ponieważ jego historia skojarzyła mi się z bajką "Mój brat niedźwiedż" pozwolę sobie nadać mu imię: Koda. Mam też nadzieję, że jego historia również zakończy się szczęśliwie, że znajdzie swego przyjaciela, człowieka, który wynagrodzi mu wszystkie krzywdy. Koda jest śliczny, trochę przestraszony, ale garnie się do człowieka. Taki jestem malutki i bezbronny: Tutaj widać też mój dziwny ogonek:-( Quote
Aganiok Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jaki słodki. MOże wystawić go na Allegro? Tylko napiszcie coś jeszcze. Stado łobuzów :( mam nadzieję, że im kiedyś nogi poodpadają za takie barbarzyństwo :angryy: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Super wyszedł na zdjątkach:)Wielkie dzięki Amanitko:) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Podaje link nowej lokatorki... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29132 Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Biedak jeszcze nie doszedł do siebie. Nie wie co się stało.. Dlaczego... Gdzie........ Co dalej..... Najbardziej mnie dziwi ten jego ogonek!! Quote
marmar Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ogonek tak w dole ze strachu czy tez złamany? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 marmar napisał(a):ogonek tak w dole ze strachu czy tez złamany? Ogonek ogólnie jest bardzo dziwny. Quote
oktawia6 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ja pier....on jest wielkości dużego bochenka chleba a te h.... go skopali-brak mi już elokwencji :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts