Guest olka12 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jak ma się Acana light do Eukanuby light:cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Generalnie działa to tak, że każdemu psu odpowiada inna karma. Jeden lepiej się czuję po acanie inny po eukanubie. W Naszym przypadku, lepiej sprawdza się acana. Quote
Guest olka12 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Bardzo dziękuję za odpowiedzi i sama zamówiłam już Acanę na krakvecie. Co myślicie o krakvecie? Quote
Marek Kurski Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 tez bym wybrał Acane , ale z tego co wiem Krakvet nie ma ostatnio dobrych opinii Quote
Czarna_Owieczka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 osobiście polecam wybrać inny sklep, pisze to po własnych doświadczeniach z tym sklepem. Zajrzyj na wątek o sklepach internetowych: http://www.dogomania.pl/threads/5553-sklepy-www-zologiczne/page145 ;) Quote
gayka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 doglove napisał(a):Krakvet to zły sklep, nie polecam... Długo się czeka na wysyłkę. Proponuję Animalię lub sznupę Też tak uważam ! zupełnie nie szanuja klienta, nie inforumują , że nie ma towaru i czekasz jak ciołek ! Już nie mówiąc o tym, że udają, że mają w promocji towar np.Nutram , a w rzeczywistości o nie mają i na dystrybutor informuje, ze zerwał z Krakvetem umowe !! Quote
peterson_p Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):Generalnie działa to tak, że każdemu psu odpowiada inna karma. Jeden lepiej się czuję po acanie inny po eukanubie. W Naszym przypadku, lepiej sprawdza się acana. w sumie prawda, wszystko zależy jak się przyswaja karma. po skłądzie karme mozna sobie wstepnie ocenic ale i tak dopiero gdy pies zacznie ja jeść wyłazi cała prawda. nam się niestety acan pacyfica nie sprawdziła :( , ale eukanuby z kolei nigdy nie próbowałem Quote
Guest olka12 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 psiraj.pl także jest dobrym sklepem jestem z niego zadowolona i polecam Quote
Recommended Posts