snuszak Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Krówek do schroniska trafił 3 tygodnie temu, będzie miał jakieś 7/8 miesięcy nie więcej. To kochający wszystkich ludzi i wszystkie psy kawaler, jest tak pozytywny, że i z kotami nie powinno być problemu. To psiak bardzo energiczny i żywy, potrzebuje ruchu i sporej dawki zabawy ze względu na swój młody wiek. Ładnie potrafi już chodzić na smyczy i nie jest wybredny w jedzeniu. Szukamy mu domku by nie musiał spędzić w schronisku ani zimy ani swojego dzieciństwa. Quote
Asia_Rawicz Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 taki młody i fajny psiaczek a swoją pierwszą zimę zamiast w domku na kanapie musi spędzać w schroniskowej klatce... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ten to dopiero zuzikowaty..te kropki na łapach.. (Zuzia to suka ma) Krówek z pewnością lubi kopać. mam nadzieję że szybko znajdzie dom. Quote
KropeczkaJ Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 czy wiadomo skąd wziął się piesek w schronisku? ktoś go oddał, znalazł? bo wygląda jak 100% braciszek mojej suni Quote
snuszak Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 takiej wiadomości w schronisku nie dostałam, Panie nie wiedzą, czyli jeśli nic charakterystycznego (bo zostawienie przed bramą itp by pamiętały) to oznacza, że biegał po ulicy i zgarnęła go straż miejska Kropeczka a w jakim wieku jest Twoja sunia? Skąd ją zabrałaś? Quote
marta23t Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 jaki słodki. szkoda że święta musi spędzić w schronie:( a jaki on jest Kasiu duży? Quote
snuszak Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 mały wypierdek do połowy łydki Quote
xHopeless Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 W jakim schronisku przebywa Krówek? Jakie miasto? Znam osobę, która być może by go wzięła, ale upewnię się jeszcze jutro. Quote
snuszak Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Krówek przebywa w małym przytulisku pod Poznaniem, oczywiście warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i wcześniejsze sprawdzenie domku można się ze mną umówić na wizytę w schronisku i zapoznanie z pieskiem Quote
KropeczkaJ Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 moja sunia ma około 9 m-cy, wzięłam ją ze schroniska w Obornikach, a sięga mi do kolan Quote
snuszak Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 to ten chłopczyk troszkę mniejszy, Oborniki to od nas pewnie jakieś 40km ale kto wie, chyba się nigdy nie dowiemy czy psiaki są ze sobą spokrewnione od xHopeless nie mam informacji więc pewnie z tego domku nici, a psiak czeka w mrozie strasznym u nas było -15 tej nocy Quote
grzybkowa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 mialam okazje psiaka poznac we wtorek :) i rzeczywiscie jak Kasia pisala... psiak jest cudowny :) wesoły i zabawowy,przyjazny do wszystkich ... noi w sumie to mały i drobny jest :) na spacerku caly czas interesuje sie tylko "stadem" z którym idzie ... caly czas zerka na ludzi albo na psiaki - zeby sie pobawic :) eh, taki psiak-ideał :) Quote
What May NN Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 czy Krówek ma ogłoszenia?? śliczny jest i taki malutki.. Quote
snuszak Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 chyba jeszcze nie, a był dziś na spacerku się wyszaleć Quote
supergoga Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Już naprawiam swoje nieróbstwo - Krówek będzie miał ogłoszenie na allegro za chwile i będzie na naszej stronie f=undacyjnej. Wysyłam go także do Niemieckiej fundacji, razem z Kamą. Quote
What May NN Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 a ja zrobiłam Krówkowi kilka ogłoszeń :-) Quote
supergoga Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 No to się zaczęło. Może teraz znajdzie domek błyskiem. Quote
supergoga Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Miałam maila w sprawie Krówka, domek zainteresowany - po stracie własnego psa. Tylko Pan domu chce poczekac do lutego - napisałam, że szkoda, że w takie zimno psiak musi mieszkac nadal w schroniskwoej budzie i że nie zarezerwujemy go - jeśli pojawi się inny domek. Zobaczymy, może to będzie jednak domek Krówka. Quote
Recommended Posts