Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krówek do schroniska trafił 3 tygodnie temu, będzie miał jakieś 7/8 miesięcy nie więcej. To kochający wszystkich ludzi i wszystkie psy kawaler, jest tak pozytywny, że i z kotami nie powinno być problemu. To psiak bardzo energiczny i żywy, potrzebuje ruchu i sporej dawki zabawy ze względu na swój młody wiek. Ładnie potrafi już chodzić na smyczy i nie jest wybredny w jedzeniu.
Szukamy mu domku by nie musiał spędzić w schronisku ani zimy ani swojego dzieciństwa.

Posted

takiej wiadomości w schronisku nie dostałam, Panie nie wiedzą, czyli jeśli nic charakterystycznego (bo zostawienie przed bramą itp by pamiętały) to oznacza, że biegał po ulicy i zgarnęła go straż miejska

Kropeczka a w jakim wieku jest Twoja sunia? Skąd ją zabrałaś?

Posted

Krówek przebywa w małym przytulisku pod Poznaniem, oczywiście warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i wcześniejsze sprawdzenie domku
można się ze mną umówić na wizytę w schronisku i zapoznanie z pieskiem

Posted

to ten chłopczyk troszkę mniejszy, Oborniki to od nas pewnie jakieś 40km ale kto wie, chyba się nigdy nie dowiemy czy psiaki są ze sobą spokrewnione

od xHopeless nie mam informacji więc pewnie z tego domku nici, a psiak czeka w mrozie strasznym u nas było -15 tej nocy

Posted

mialam okazje psiaka poznac we wtorek :) i rzeczywiscie jak Kasia pisala... psiak jest cudowny :)
wesoły i zabawowy,przyjazny do wszystkich ... noi w sumie to mały i drobny jest :)

na spacerku caly czas interesuje sie tylko "stadem" z którym idzie ... caly czas zerka na ludzi albo na psiaki - zeby sie pobawic :)

eh, taki psiak-ideał :)

Posted

Już naprawiam swoje nieróbstwo - Krówek będzie miał ogłoszenie na allegro za chwile i będzie na naszej stronie f=undacyjnej.
Wysyłam go także do Niemieckiej fundacji, razem z Kamą.

Posted

Miałam maila w sprawie Krówka, domek zainteresowany - po stracie własnego psa. Tylko Pan domu chce poczekac do lutego - napisałam, że szkoda, że w takie zimno psiak musi mieszkac nadal w schroniskwoej budzie i że nie zarezerwujemy go - jeśli pojawi się inny domek. Zobaczymy, może to będzie jednak domek Krówka.