Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energii zwracaj uwagę na daty postów . Odnośnie trymowania nie musisz tego robić , ale warto wiedzieć na czym to polega i jak się robi . Musisz wiedzieć ,że trymowanie jest niezbędne jeżeli chce się prawidłowo zrobić pielęgnację .
Cockermaniaczko oczywiście Energii miała na myśli przychodnię wet. z punktem strzyżenia .

• 3 months later...
Posted

Na pytanie "trymować samemu?" odpowiem TAK, TAK, TAK!!!!! Ja nauczyłam się trymować swoje psy, bo do dobrego groomera miałam kilkaset kilometrów. Szkoda mi było czasu i pieniędzy na dojazdy. Kilka razy odpatrzyłam, jak się trymuje i później uczyłam sie sama. I uważam, że moje psy wyglądają lepiej niż po wizycie u groomerów z dyplomem zdobywanym w pewnej szkole.

• 7 months later...
Posted

witajcie, chciałam bym zacząć trymować moją paskudę sama/ w typie westie / jednak dopiero zaczynam się tym interesować, i nie wiem co mam zakupić aby było w porządku . Co możecie mi polecić? Chcę aby zakupy były udane :)

• 5 years later...
Posted
Dnia 21.09.2011 o 22:54, whitewestie napisał:

Na pytanie "trymować samemu?" odpowiem TAK, TAK, TAK!!!!! Ja nauczyłam się trymować swoje psy, bo do dobrego groomera miałam kilkaset kilometrów. Szkoda mi było czasu i pieniędzy na dojazdy. Kilka razy odpatrzyłam, jak się trymuje i później uczyłam sie sama. I uważam, że moje psy wyglądają lepiej niż po wizycie u groomerów z dyplomem zdobywanym w pewnej szkole.

czym trymujesz swojego westa ?