Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szczerze mowiac chetnioe sama bym ja zabrala gdbym nie miala swoich pieskow , jest sliczna i odwazna szkoda by siedziala w schronisku, jak sie miewa sunia? sa chetni ja zabrac ze schroniska? wogole jak sie czuje malenka?

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aldira napisał(a):
szczerze mowiac chetnioe sama bym ja zabrala gdbym nie miala swoich pieskow , jest sliczna i odwazna szkoda by siedziala w schronisku, jak sie miewa sunia? sa chetni ja zabrac ze schroniska? wogole jak sie czuje malenka?

Aldira, jak każdy tu zaglądający;) Wiadomo, że większość dogomanów ma kilka swoich futer plus (często) całe naręcza tymczasiąt:p I z powodów osobisto-rodzinno-lokalowych nie jesteśmy w stanie przyjąć każdej potrzebującej bidy:shake: Szinka, do domku już!

Czasami się zastanawiam jak to możliwe, że na ok. 120 000 mieszkańców mojego miasta przypada ok. setka schroniskowych bid i mimo korzystnej proporcji, nie mogą znaleźć domków:-(

• 2 weeks later...
Posted

reksio7 napisał(a):
co z sunią, wciąz jest w Sowie?
mogła bym ja odwiedzić,znam p.Miecie i pracuje bardzo blisko lecznicy

Fatalne wieści - kolega, który odwiedzał wcześniej sunię, był ostatnio w lecznicy. Niestety sunia odeszła za TM :-(. Ponieważ zgłosiła się dawna właścicielka psiny, Szina trafiła do niej. Po ok. 2-3 tyg. Szina została przywieziona do lecznicy w stanie agonalnym - nie wiem, co ta baba zrobiła, ale chyba podała Szince coś co jej bardzo zaszkodziło, a potem zbyt długo zwlekała z wizytą u weta :angryy: Tacy ludzie powinni mieć sądowy zakaz posiadania żywych zwierząt :angryy:

Posted

śpij spokojnie kwiatuszku, już ci nikt krzywdy nie zrobi [']