Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Panią Dżambo są nim zachwyceni. W piątek Dżambo przyjechał do domku późno i najmłodszy synek Państwa już spał ten starszy czekał na nowego domownika i później przedstawiał mu całą rodzinę na zdjęciach, mały słodziak :) Dżambo zaliczył już kąpiel, ma duży apetyt. W nocy grzecznie spał na swoim posłanku ( w końcu chłopak miał cieplutko). W stosunku do dzieci podobno jest super (w domu jest dwóch chłopców 2 i 4 letni) Dżambo wylizał ich całych a chłopcy w zamian pokazywali mu swoje zabawki :)
Pani wyczuła u Dżambo na brzuszku małe zgrubienie troszkę się zaniepokoiła, po Nowym Roku pójdą do weta na dokładny przegląd.

Posted

ale fakt Dżambo na żywo wygląda zdecydowanie lepiej niż na fotkach z pierwszej strony ;) Klaudus_ w czwartek zrobiła trochę zdjęci i jak tylko znajdzie wolną chwilę na pewno je tutaj wrzuci a może w między czasie dostaniemy jakieś nowe zdjęcia od Państwa Dżambo :) Angi wiesz może jakie imię teraz ma nasz chłopak??

Posted

Dostałam przed chwilą od Państwa Dżambo a teraz Brutusa maila takiej treści: "[FONT=Arial]WITAM .:)[/FONT] [FONT=Arial]PIESEK CZUJE SIĘ Z DNIA NA DZIEN DOBRZE ZMIENILIŚMY MU IMIĘ NA BRUTUSEK, BYŁ JUŻ U WETYRNYNARZA STAN DOBRY TRZEBA MU TYLKO PODLECZYĆ SKÓRĘ BO MIAŁ STAN ZAPALNY NA GRZBIECIE ,ZOSTAŁ ODROBACZONY DOSTAJE WITAMINY W PONIEDZIAŁEK IDZIEMY DO KONTROLI JAK BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE TO ZASZCZEPIMY GO.[/FONT]
[FONT=Arial]BRUTUSEK JEST SPOKOJNY NA SPACERZE TYLKO PATRZY GDZIE BY TU UCIEC , PILNUJEMY GO STRASZNIE ,W SYLWESTRA LATAŁ JAK SZCZELALI ALE TRAGEDII NIE BYŁO , NAWET TABLETKI KTÓRA DAŁ LEKARZ NIE PODAWALISMY MU JEJ. W NOCY POCICHUTKU WYCHODZI Z KOJCA W KUCHNI I PRZECHODZI PRZEZ NASZA SYPIALNIE DO DUŻEGO POKOJU I LEŻY JAK KRÓL NA KANAPIE :))) DZIECI LUBI LIŻE ICH PO NAGACH A W NOCY JAK ZASNĄ TO IDZIE POWĄCHAĆ ICH I WRACA ...FAJNIE TO WYGLĄDA ...[/FONT]
"

Posted

Tak, mam zdjęcia. Jednak zapewne dopiero w nocy je wrzucę,bo teraz totalnie nie mam czasu...Śliczne zdjęcia...
Czy wiadomo czym było zgrubienie na brzuszku? Może to przepuklinka niewielka?

Posted

Witam :)
Jestem od 4 dni "mamą :)"DŻambo teraz juz Brutuska dostałam od pani Ady link gdzie można pisać o tym wspaniałym psie.
Mam troche czasu bo najmłodszy syn poszedł sie przespac a starszy układa pociągi, wiec chciałam jeszcze raz podziękować Paniom które w taki szybki sposób załatwiły żeby Brutusek jeszcze przed Nocą Sylwestrową był już u nas.
Dzisiaj byłam u weterynarza dostał antybiotyk dalej na skórę 10 stycznia idę na kontrole. Zgrubienie na sutku nie jest groźnie podobno powstało z Zapalenia skóry .Lekarz powiedział ze po antybiotyku powinno te zgrubienie zniknąć Stan Brutusa jest dobry.
Chciałam tu sprostowanie napisać Brutuskowi za ciepło było w kuchni jak widać na jednym zdjęciu wiec kojec musiał mu przenieść do przedpokoju teraz wszystko widzi kto wchodzi i wychodzi. Ale i tak najlepiej mu sie śpi na kanapie w dużym pokoju śpi na plecach i nogami do góry
JAk juz pisała pani miałam 2 jamniki i kota króre wręcz wpychały sie do rury od kaloryfera ale Brutus to nie taki zmarzluch jak tylko będę miała chwile to wyśle zdjęcia.

Posted

Ja również witam Panią Marzenę :) Bardzo się cieszę, że będziemy mieli na bieżąco informacje o Brutusku ;) Co do zdjęc to może je Pani wysyłac na mojego maila a ja będę je wstawiała na forum :) a Pani Lara była u Państwa na wizycie.

Posted

tak przypuszczałam Sąsiadko jeszcze ci nie podziękowałam że byłaś ze seba i tata twoim w Katowicach po Brutusa możne jak by zobaczył tego mojego męża zakręconego sam to by sie bał wejść do auta Dzięki bardzo POZDRAWIAM.... Kurcze ale mam daleko do ciebie:) a ja tu wypisuje:):):)

Posted

to witamy właścicieli Dżamba :)

dziewczyny znacie może jeszcze jakiegoś psa do adopcji podobnego do Dżamba? Miałam zapytanie jeszcze od jednego pana, któremu Dżambo bardzo wpadł w oko, może jakiś inny pies mógłby zyskać dom