Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dżambo ma niespełna rok.
W schroniskowym kojcu mieszka od tygodnia.
Widać,że zimna buda i zamknięty kojec to nie warunki w jakich dorastał...
Śpi na polu... Nie wchodzi do budy...
Dla Niego to całkowita nowość...
Zaskoczenie...
Szkoda,że takie nieprzyjemne...
Co Go odwiedzamy leży zwinięty w kłębek na słomie koło budy...
A to przecież jeszcze dziecko...
Jest strasznie smutny...
Nie merda radośnie ogonem, nie biegnie się witać...
Ma złamane serce...
Na inne psy nie zwraca uwagi.

Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach.
Każde jedno ogłoszenie to Jego wielka szansa...

Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl

[/FONT]

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mikoada napisał(a):
Wczoraj byłyśmy w Punkcie Dżambo tak bardzo się do nas garnął a jak odchodziłyśmy to okropnie piszczał, normalnie serce pęka :(

:(
A co z tymi domkami, które się zgłosiły?

Posted

ambird napisał(a):
:(
A co z tymi domkami, które się zgłosiły?

Dzisiaj właśnie w jednym z nich będzie wizyta na którą zgodziła się iśc _Lara bardzo dziękujemy :) i niecierpliwie czekamy na wieści...

Posted

Wreszcie znalazłam wątek :)

Więc tak, domek ogólnie super :) Jest to dom z ogrodem. Państwo bardzo zwierzolubni, dwa lata temu pożegnali się z jamnikiem, mieli dwa jamniki i kota. Pieski pochowane w ogrodzie pod drzewem. Jamniki spały z nimi w łóżku :) Piesek będzie mieszkał z Państwem w domu, będzie sobie wychodził na ogród kiedy będzie chciał. Płot jest dobrze ogrodzony, jeszcze jak były jamniki to dobrze zabezpieczony. Psiak będzie wychodził z Państwem też na spacery do lasu - uczuliłam na identyfikator. Nie ma zastrzeżeń co do kastracji, tłumaczyłam i uświadamiałam, więc Państwo nie mają przeciwskazań. Psiak będzie z Państwem razem wyjeżdżał. Państwo mają małe dzieci, więc uczulałam żeby nie robiły psiakowi krzywdy - zapewniali mnie, że nie będzie problemu. Nie będzie też problemu z leczeniem (Państwo jednego jamnika dializowali, bo miał chore nerki) czy jak pies zrobi zniszczenie lub np. zabrudzi w mieszkaniu. Psiak będzie miał gotowane jedzonko lub suchą karmę.

Państwo zapraszali mnie na wizytą poadopcyjną :)

Przekazałam najważniejsze mikoadzie. Z tego co wiem to psiak jedzie już do Państwa, albo jest na miejscu :)

Posted

__Lara napisał(a):
Wreszcie znalazłam wątek :)

Więc tak, domek ogólnie super :) Jest to dom z ogrodem. Państwo bardzo zwierzolubni, dwa lata temu pożegnali się z jamnikiem, mieli dwa jamniki i kota. Pieski pochowane w ogrodzie pod drzewem. Jamniki spały z nimi w łóżku :) Piesek będzie mieszkał z Państwem w domu, będzie sobie wychodził na ogród kiedy będzie chciał. Płot jest dobrze ogrodzony, jeszcze jak były jamniki to dobrze zabezpieczony. Psiak będzie wychodził z Państwem też na spacery do lasu - uczuliłam na identyfikator. Nie ma zastrzeżeń co do kastracji, tłumaczyłam i uświadamiałam, więc Państwo nie mają przeciwskazań. Psiak będzie z Państwem razem wyjeżdżał. Państwo mają małe dzieci, więc uczulałam żeby nie robiły psiakowi krzywdy - zapewniali mnie, że nie będzie problemu. Nie będzie też problemu z leczeniem (Państwo jednego jamnika dializowali, bo miał chore nerki) czy jak pies zrobi zniszczenie lub np. zabrudzi w mieszkaniu. Psiak będzie miał gotowane jedzonko lub suchą karmę.

Państwo zapraszali mnie na wizytą poadopcyjną :)

Przekazałam najważniejsze mikoadzie. Z tego co wiem to psiak jedzie już do Państwa, albo jest na miejscu :)

ale się cieszę :) bardzo dziękujemy Laro__

Posted

__Lara ślicznie dziękujemy za pomoc i tak błyskawiczną wizytę :) Dzięki temu Dżambo grzeje już doopkę w nowym domku. Pojechałyśmy z Klaudus_ zawieźc go do Katowic, gdzie przyjechał po niego Pan ze znajomym i jego córką. Wszystkim bardzo spodobał się Dżambuś ;) Pan bardzo miły i pozytywnie zakręcony. Z mniej przyjemnych informacji to nasz Dżambuś jak tylko wsiadł do auta obsikał mi cały tył ;)

Posted

__Lara i ja chcę bardzo podziękować za mega błyskawiczną wizytę!
Dzięki Tobie wystrzały jutrzejszej nocy nie będą takie straszne!
Miejmy nadzieję,że chłopak będzie grzeczny! :)

Posted

No wspaniałe wieści :multi:
Powodzenia Dżambuś :loveu: