Jump to content
Dogomania

Donka z Nowodworu k/Lublina.Oko nie widzi, dysplazja, mimo tego ma DS !!!

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wg mnie na dogo kolczyki a na allrgro aukcja cegiełkowa.

Beka ma wrzucić skan rtg, podobno ostatnia konsultacja wykazała, że sunia cierpi, bardzo ją boli i trzeba pilnie operować :shake: a nie ma za co.

Jasne kolczyki na dogo.
Czekam na skan i temat konta nadal otwarty. Od jutra mam długi weekend więc i czasu trochę.

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jasne kolczyki na dogo.
Czekam na skan i temat konta nadal otwarty. Od jutra mam długi weekend więc i czasu trochę.

ok,ja fotki kolców mam.
Tylko ja bede dopiero od pon pod netem, wiec albo wystawie bazarek w poniedzialek, albo podesle ktores z Was fotki i zaczniemy juz teraz.Ew wystawie sama bazarro a Wy przez te kilka dni bedziecie go prowadzic?

Posted

Może warto byłoby Diunkę zaszczepić przeciw chorobom wirusowym teraz, skoro na razie nic z nią nie robimy przez najbliższe dni i jeszcze nie dostała cieczki ... tfu, tfu...

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jasne kolczyki na dogo.

Beka, daj ten skan kobieto ;)
Masz na myśli konto na allegro czy bankowe? Beka jest opiekunką to chyba Jej.

Ja u Emi mam w jeden dzień ponad 30 cegiełek sprzedanych :) szkoda czasu tracić ;)

Posted

Konto bankowe oczywiście.

Mam teraz aukcje cegiełkową w której jedynym "mocnym" elementem jest RTG i szczerze mówiąc kiepsko widziałam, a jednak już 50 cegieł sprzedanych. Sama jestem w szoku.

Przypomne mam dłuugi weekend i mam kiedy trochę czasu wyrzeźbić po niedzieli będzie gorzej.

Posted

Uff udało mi się zrobic zdjęcie zdjęcia rtg zaraz wstawie.
Mam tez dla niuni karme na stawy.
Diunka została dzis zaszczepiona na zakaźne. To młodziutka sunia i nie ma co ryzykować.

Isadorka daj maila to wysle ci te zdjecia.

Mysza 1 użyczysz konta dla Diunki? fundacyjne chyba bardziej wzbudza zaufanie,

Posted

Ja teraz mam aukcję Emi z tym kontem, trochę się boję, że wpłaty się pomieszają ale jeśli chcesz fundacyjne to nie ma problemu.

Najgorsze jest rozliczanie allegro, bo wpłata idzie od Jana Kowalskiego a na allegro miał nick zaba1 na przykład, trzeba potem wszystko porównywać itd.

Dam Ci wyciąg i rozliczysz sobie, bo ja nie dam rady, ok?
Jeszcze jedno- kasy z konta fundacyjnego potem nie wyciągniesz bez faktury.

Jeśli ma byc fundacyjne to koniecznie muszą pisac na jakiego psa, inaczej się nie połapiemy zupełnie.

Posted

beka napisał(a):
Isadorka jak myslisz? fundacyjne czy zwykłe?

Mysza co z wizytą?

Jutro będę wiedziała, zależy jak Asi wyjdzie, napisałam do Pani, że albo jutro albo po niedzieli, odpisała, że czekają.

Posted

Monika_D napisał(a):
Witajcie,
Wrzucam link do wątku na moją tablicę na FB.
Pozdrawiam,
M.

dziekuję w imieniu Diunki.
Diunka obecnie bardzo ładnie chodzi, a nawet biega kłusem, nie kuleje, ładnie obciąża prawą tylną łapę. Teraz dostaje tylko Chondrocan i od wczoraj karmę Hill's j/d.
Muszę też ją bardzo pochwalić za jazdę na szczepienie. Diunka pięknie sama wsiadła do samochodu, grzecznie jechała leżąc sobie, wysiadła pod lecznicą bez problemu, bez oporów weszła po schodach na półpiętro, a później zeszła. W gabinecie zachowywała się wzorowo, była miła dla pani doktor, niczego się nie bała. Pies idealny !!!
Waży 32,5 kg

Posted

mysza 1 napisał(a):
Zdecydowałyście które konto?

beka napisał(a):
Isadorki chyba nie było na wątku

Już mam wszystko. Dzisiaj sobie zrobie tylko szkic już nie dam rady więcej bo wystawiłam tez wcześniejszą cegłę. I zrobię projekt "cegły" ale w ciągu dwóch dni powinnam puścić.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
dziekuję w imieniu Diunki.
Diunka obecnie bardzo ładnie chodzi, a nawet biega kłusem, nie kuleje, ładnie obciąża prawą tylną łapę. Teraz dostaje tylko Chondrocan i od wczoraj karmę Hill's j/d.
Muszę też ją bardzo pochwalić za jazdę na szczepienie. Diunka pięknie sama wsiadła do samochodu, grzecznie jechała leżąc sobie, wysiadła pod lecznicą bez problemu, bez oporów weszła po schodach na półpiętro, a później zeszła. W gabinecie zachowywała się wzorowo, była miła dla pani doktor, niczego się nie bała. Pies idealny !!!
Waży 32,5 kg

Pozdrawiam Cię, kochana ... i dziękuję, że z takim oddaniem opiekujesz się naszą Diuną.:loveu: