Isadora7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 mysza 1 napisał(a):Wg mnie na dogo kolczyki a na allrgro aukcja cegiełkowa. Beka ma wrzucić skan rtg, podobno ostatnia konsultacja wykazała, że sunia cierpi, bardzo ją boli i trzeba pilnie operować :shake: a nie ma za co. Jasne kolczyki na dogo. Czekam na skan i temat konta nadal otwarty. Od jutra mam długi weekend więc i czasu trochę. Quote
golf Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Isadora7 napisał(a):Jasne kolczyki na dogo. Czekam na skan i temat konta nadal otwarty. Od jutra mam długi weekend więc i czasu trochę. ok,ja fotki kolców mam. Tylko ja bede dopiero od pon pod netem, wiec albo wystawie bazarek w poniedzialek, albo podesle ktores z Was fotki i zaczniemy juz teraz.Ew wystawie sama bazarro a Wy przez te kilka dni bedziecie go prowadzic? Quote
*Gajowa* Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Może warto byłoby Diunkę zaszczepić przeciw chorobom wirusowym teraz, skoro na razie nic z nią nie robimy przez najbliższe dni i jeszcze nie dostała cieczki ... tfu, tfu... Quote
matrioszka2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dostanie, nie ma obawy.:diabloti: Wszystkie nasze suki, jakoś tak wyluzowują, że w bezpiecznym DT zaczynają cieczkować .... I wszystkie plany biorą w łeb !:mad: Szczepcie.;) Quote
golf Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 do gory Diunka z rana!! moze Cie ktos wypatrzy!! Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Isadora7 napisał(a):Jasne kolczyki na dogo. Czekam na skan i temat konta nadal otwarty. Od jutra mam długi weekend więc i czasu trochę. Beka, daj ten skan kobieto ;) Masz na myśli konto na allegro czy bankowe? Beka jest opiekunką to chyba Jej. Ja u Emi mam w jeden dzień ponad 30 cegiełek sprzedanych :) szkoda czasu tracić ;) Quote
Isadora7 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Konto bankowe oczywiście. Mam teraz aukcje cegiełkową w której jedynym "mocnym" elementem jest RTG i szczerze mówiąc kiepsko widziałam, a jednak już 50 cegieł sprzedanych. Sama jestem w szoku. Przypomne mam dłuugi weekend i mam kiedy trochę czasu wyrzeźbić po niedzieli będzie gorzej. Quote
matrioszka2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jedni ratują, inni - pozostawiają ... nie wiadomo komu, nie wiadomo dlaczego ... Pies, który nie pasuje do nowego domu.Zadbany, niekłopotliwy w pielęgnacji.Zajrzyjcie chociaż: http://www.dogomania.pl/threads/198653-Kiedyś-adoptowany-teraz-ma-tydzień-albo-znów-czeka-go-schronisko... Quote
teresz10 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 I ja czekam na cegiełkową, aby porozsyłac... Quote
beka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Uff udało mi się zrobic zdjęcie zdjęcia rtg zaraz wstawie. Mam tez dla niuni karme na stawy. Diunka została dzis zaszczepiona na zakaźne. To młodziutka sunia i nie ma co ryzykować. Isadorka daj maila to wysle ci te zdjecia. Mysza 1 użyczysz konta dla Diunki? fundacyjne chyba bardziej wzbudza zaufanie, Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja teraz mam aukcję Emi z tym kontem, trochę się boję, że wpłaty się pomieszają ale jeśli chcesz fundacyjne to nie ma problemu. Najgorsze jest rozliczanie allegro, bo wpłata idzie od Jana Kowalskiego a na allegro miał nick zaba1 na przykład, trzeba potem wszystko porównywać itd. Dam Ci wyciąg i rozliczysz sobie, bo ja nie dam rady, ok? Jeszcze jedno- kasy z konta fundacyjnego potem nie wyciągniesz bez faktury. Jeśli ma byc fundacyjne to koniecznie muszą pisac na jakiego psa, inaczej się nie połapiemy zupełnie. Quote
beka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Isadorka jak myslisz? fundacyjne czy zwykłe? Mysza co z wizytą? Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 beka napisał(a):Isadorka jak myslisz? fundacyjne czy zwykłe? Mysza co z wizytą? Jutro będę wiedziała, zależy jak Asi wyjdzie, napisałam do Pani, że albo jutro albo po niedzieli, odpisała, że czekają. Quote
Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 beka napisał(a):Isadorka jak myslisz? fundacyjne czy zwykłe? Mysza co z wizytą? Wiesz jak jest wybór to wydaje mi się że zawsze lepiej fundacyjne. Quote
beka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Zdjecie stawów: Isadorka daj maila to przyślę ci i opis weta. Quote
Monika_D Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Witajcie, Wrzucam link do wątku na moją tablicę na FB. Pozdrawiam, M. Quote
*Gajowa* Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Monika_D napisał(a):Witajcie, Wrzucam link do wątku na moją tablicę na FB. Pozdrawiam, M. dziekuję w imieniu Diunki. Diunka obecnie bardzo ładnie chodzi, a nawet biega kłusem, nie kuleje, ładnie obciąża prawą tylną łapę. Teraz dostaje tylko Chondrocan i od wczoraj karmę Hill's j/d. Muszę też ją bardzo pochwalić za jazdę na szczepienie. Diunka pięknie sama wsiadła do samochodu, grzecznie jechała leżąc sobie, wysiadła pod lecznicą bez problemu, bez oporów weszła po schodach na półpiętro, a później zeszła. W gabinecie zachowywała się wzorowo, była miła dla pani doktor, niczego się nie bała. Pies idealny !!! Waży 32,5 kg Quote
MaDi Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kochana psina, mam nadzieję,że m.in. dzięki wspaniałemu charakterowi szybko znajdzie dom. Quote
Isadora7 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 mysza 1 napisał(a):Zdecydowałyście które konto? beka napisał(a):Isadorki chyba nie było na wątku Już mam wszystko. Dzisiaj sobie zrobie tylko szkic już nie dam rady więcej bo wystawiłam tez wcześniejszą cegłę. I zrobię projekt "cegły" ale w ciągu dwóch dni powinnam puścić. Quote
matrioszka2 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 *Gajowa* napisał(a):dziekuję w imieniu Diunki. Diunka obecnie bardzo ładnie chodzi, a nawet biega kłusem, nie kuleje, ładnie obciąża prawą tylną łapę. Teraz dostaje tylko Chondrocan i od wczoraj karmę Hill's j/d. Muszę też ją bardzo pochwalić za jazdę na szczepienie. Diunka pięknie sama wsiadła do samochodu, grzecznie jechała leżąc sobie, wysiadła pod lecznicą bez problemu, bez oporów weszła po schodach na półpiętro, a później zeszła. W gabinecie zachowywała się wzorowo, była miła dla pani doktor, niczego się nie bała. Pies idealny !!! Waży 32,5 kg Pozdrawiam Cię, kochana ... i dziękuję, że z takim oddaniem opiekujesz się naszą Diuną.:loveu: Quote
Recommended Posts