Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Strasznie fajna jest, powinna w domu mieszkać, bazarki ogłoszeniowe fajne były ale się skończyły, szkoda.

Ma allegro, Sylwia K porobiła jej trochę ogłoszeń - na razie czekamy. W zeszłym tygodniu dom znalazła Saba więc teraz też ktoś powinien:)

Posted

idusiek napisał(a):
O Ładnie, a Saba z jakich ogłoszen dom znalazła- orientujesz się ?:)

tak tez pomyslałam z wiekiem i tak napisałam.;)

Z allegro, tylko muszę ją jeszcze ciachnąć bo się do tego zobowiązałam.

Posted

Sylwia K napisał(a):
jutro porobię nowe ogłoszenia

wykorzystam te nowe fotki:)

Nie rób już:) Domek już zaklepany i odbiera Tinkę w przyszły weekend, a ja ją w tym tygodniu sterylizuje, a pod koniec przyszłego szczepię.

Posted

megii1 napisał(a):
Nie rób już:) Domek już zaklepany i odbiera Tinkę w przyszły weekend, a ja ją w tym tygodniu sterylizuje, a pod koniec przyszłego szczepię.

O proszę, fajnie. Co za domek?

Posted

mysza 1 napisał(a):
O proszę, fajnie. Co za domek?

Ludzie mieli u mnie w okresie międzyświateczno - sylwestrowym w hotelu sukę rasy szwajcarski pies pasterski - cudna, wielka, łagodna krowa Axa, która uwielbia inne psiaki. A że ona w domu samotna, Pani wprawdzie w domu ale zajmuje się małymi bliźniakami więc mała koleżanka, która nie taranuje tak jak Axa dzieci, jest bardzo potrzebna:) I może odwiedzi mnie już w połowie lutego jako hotelowiczka - oczywiście gratisowa jak każdy psiak, który był na moim BDT:)

Posted

megii1 napisał(a):
Ludzie mieli u mnie w okresie międzyświateczno - sylwestrowym w hotelu sukę rasy szwajcarski pies pasterski - cudna, wielka, łagodna krowa Axa, która uwielbia inne psiaki. A że ona w domu samotna, Pani wprawdzie w domu ale zajmuje się małymi bliźniakami więc mała koleżanka, która nie taranuje tak jak Axa dzieci, jest bardzo potrzebna:) I może odwiedzi mnie już w połowie lutego jako hotelowiczka - oczywiście gratisowa jak każdy psiak, który był na moim BDT:)

No to super!! Uwielbiam takie adopcje.

Posted

a ja z ludwą mamy nowych podopiecznych ostrowskich- zapraszam uprzejmie na wątek, bo nie mamy ani kasy ani deklaracji ani nic..tylko 2 psy i rachunki

Filipek, spędził w Ostrowi pewnie z rok....

http://www.dogomania.pl/threads/2001...domu-na-zawsze

i Iskierka- mała niunia z dworca autobusowego
http://www.dogomania.pl/threads/2001...a-wagę-złota

Zapraszam, kazda pomoc na wagę złota !
Nie mamy żadnych deklaracji ale same koszty