szysz Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Wykaz zgłoszonych psów plan sędziowania do pełni szczęścia brakuje jakiś godzin... chyba, że ja ślepa jestem Quote
IrishDevils Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Szukam psa do konkursu Młodego prezentera. Jeśli ktoś chciałby użyczyc mi swojego pupila kontaktu na aleksandra@irishdevils.com wiecej o mnie na www.irishdevils.com :) Quote
Kinga138 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Gdzie tak wystawa jest tzn. prosiłabym o podanie adresu i jaka to hala jest bo nie moge na stronie tego znaleźć? Quote
Foxowa Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 panbazyl napisał(a):no i się udało we wtorek :) jednak moje słowa się sprawdziły :) Kinga138 napisał(a):Gdzie tak wystawa jest tzn. prosiłabym o podanie adresu i jaka to hala jest bo nie moge na stronie tego znaleźć? Hala Sportowa ul Sikorskiego 5 ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 hmmm sędziów na najlepszego juniora/weterana/szczeniaka też nie widzę .. czy takie konkurencje jak para hodowlana , grupa hodowlana też nie będzie czy ja nie doinformowana jestem Quote
Lofty Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Szukam transportu z Jarosławia do Warszawy lub Łodzi dla springera. Quote
Estowa Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Mam trochę zdjęć: https://picasaweb.google.com/Estowa/CACJaroslaw05032011# Quote
Tascha Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ooo-jest mój Timus :) wystepował z dziewczynką w MP- basenji ,zajeli pierwsze miejsce:) Quote
afrodyta* Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jest też kawałek mojego szczeniora. Dzięki ;) Quote
veronika7777 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 BIS 1 dla cane corso KANZAS CITY z Ukrainy w rekach Lussi Peregudy z ALMAZNOGO OSTROVA hodowli AST ! To juz jest 2gi BIS Kanzasa w Polsce- rok temu na majowej w Bydgoszczy . Lussia ze swoimi AST pies BOB i BOG4- GRAND JAYSON S ALMAZNOGO OSTROVA oraz suka - YURMALA S ALMAZNOGO OSTROVA-Zwyciezca i nowy Champion Polski ! Quote
Diablica Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Moje Lhasaki: Niepoprawny Romantyk Azurowa Amhara BOB PUPPY BEST IN SHOW PUPPY [SIZE=2]Prima Nera Mały Budda BOB Weteran,BOB,[SIZE=3]BEST IN SHOW WETERAN,BEST OF GROUP III :loveu::loveu::loveu: Quote
Kisses Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='veronika7777']BIS 1 dla cane corso KANZAS CITY z Ukrainy w rekach Lussi Peregudy z ALMAZNOGO OSTROVA hodowli AST ! To juz jest 2gi BIS Kanzasa w Polsce- rok temu na majowej w Bydgoszczy . Lussia ze swoimi AST pies BOB i BOG4- GRAND JAYSON S ALMAZNOGO OSTROVA oraz suka - YURMALA S ALMAZNOGO OSTROVA-Zwyciezca i nowy Champion Polski ! CUDOWNY Corso, strasznie mi się podobał :loveu: U mnie: Cane Corso - best puppy Golden - w.o., lokata 2 Aussie - bdb, w opisie 'doskonała prezentacja' Junior Handling: z Tollerem w sobote III lokata z Seterem Irlandzkim w niedziele II lokata :) Quote
Pointer11 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Moje Pointery tez sie postaraly i wywalczyły :) ARON Kozłowiecki Bór CWC / AQUA z Karczewskiej Zagrody CWC , NAJLEPSZA SUKA Quote
Foxowa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 U mnie: ART Gro-Bez- dosk, 1 lok, złoto :) Quote
Darianna Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Foty z dziś ode mnie: https://picasaweb.google.com/dariaolko/CACJaroslaw2011# My: Neiven AMOR'S ARROW sędzia: H. Fonfara klasa championów dosk, I, CWC, Zwycięzca, BOB, BOG III Quote
Aga i Tajga Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Gratuluję Wszystkim Zwycięzcom! Ma Ktoś może foty z bis juniorów i bog I grupy? Quote
Estowa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Aga, ja mam jakieś : https://picasaweb.google.com/Estowa/CACJarosAw6032011# [quote name='afrodyta*']Jest też kawałek mojego szczeniora. Dzięki ;) nie ma za co :) [quote name='Diablica']Moje Lhasaki: Niepoprawny Romantyk Azurowa Amhara BOB PUPPY BEST IN SHOW PUPPY [SIZE=2]Prima Nera Mały Budda BOB Weteran,BOB,[SIZE=3]BEST IN SHOW WETERAN,BEST OF GROUP III :loveu::loveu::loveu: po raz drugi ; GRATULACJE ! [quote name='Foxowa']U mnie: ART Gro-Bez- dosk, 1 lok, złoto :) tutaj znów ponowne gratulacje :) a zresztą, gratulacje dla Wszystkich :) [quote name='Tascha']Ooo-jest mój Timus :) wystepował z dziewczynką w MP- basenji ,zajeli pierwsze miejsce:) Musiałam Ich ufocić inaczej Szejn mi by chyba do gardła weszła xD Quote
Jaroslaw Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Macie może zdjęcia owczarka niemieckiego z grupy I ? Quote
lilix4 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Gratulacje dla wszystkich :) Ma ktoś foty z Ringu pudli albo z BIS szczeniąt? Toczka na niedzielnej wystawie otrzymała lok1,w.ob, Najlepsze Szczenię w Rasie i super opis Quote
Chein Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Napisał Tascha Ooo-jest mój Timus wystepował z dziewczynką w MP- basenji ,zajeli pierwsze miejsce Musiałam Ich ufocić inaczej Szejn mi by chyba do gardła weszła xD Oczywiście, że by weszła. Moja druga wystawa, a ty chciałaś jej nie uwiecznić?! :D Quote
Emiko Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Nie zdążyliśmy się pochwalić pierwszym tytułem Zw. Młodzieży. W BiSach przepadliśmy jak cała grupa V, ciekawe dlaczego... Quote
Recommended Posts