Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MY do Lublina mamy 60 km czyli jak najbardziej bedziemy ..:P Byslismy w tamtym roku w Przemyslu i bylo jakos tak dziko malo psow ...i wogole pogoda nas rozwalila...padal padal deszcz psy mialy dosc my tez...w Lbn tez bedzie znowu scisk na tym stadionie xD

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pointer11']panbazyl zglosiliscie sie do JAROSlawia..??
agnethka nie wiedzialam ze my mieszkamy tak blisko xD hah...40km ..jakos tak ...wybierasz sie do Jaroslawia..?
tak, zgłosilam psa. - też chyba mieszkamy dość blisko ;)

Posted

agnethka napisał(a):
eee... 200 psów? ciężko w to uwierzyć ;)

Nic w tym dziwnego skoro IX grupę sędziuje ta sama sędzina co rok temu! I nie pomoże przedłużanie zgłoszenia. Za 10 dni wystawa a zgłoszenia do jutra :) kupa śmiechu:):):)

Posted

[quote name='Ciapkowa.']Jadę. Nie wiem jeszcze czy jeden czy oba dni, ale szukam psa! // gg: 11809628

a do czego Ci potrzebny pies? jak do MP to w niedzielę będzie moich dwa-już biegające w MP

Posted

Yanni napisał(a):
Nic w tym dziwnego skoro IX grupę sędziuje ta sama sędzina co rok temu! I nie pomoże przedłużanie zgłoszenia. Za 10 dni wystawa a zgłoszenia do jutra :) kupa śmiechu:):):)

tak , obsada sędziwska ma duży wpływ na zgłoszenia:razz:

Posted

Planujemy zostać do końca jak się uda a jak nie to i tak zostaniemy popykać fotki.:) wiec jesli ktos chce moge użyczyć Psy na MP suczke 3 letnia Pointera , psa 2 letniego Pointera ..;):)

A co do stawki to jestesmy bardzoo bardzzoo ciekawi...^^

Posted

I ja się pojawię w oba dni :)
Służę pomocą przy wystawianiu piesków na ringach :) tel. do mnie: 792 793 372
www.tybetkowo.pl.tl

Szukam dla debiutującej w grupie młodszej prezenterki małego pieska. Dziewczynka ewentualnie może wystąpić ze swoim Goldenem, ale ma małe rączki i ciężko jej złapać za pyszczek i ogon równocześnie. Szukam dla niej mniejszego pieska, obytego z ringiem, by się zachęciła do udziału w tej konkurencji :)

Posted

agnethka napisał(a):
McDzik - a Twój Arni? ;) i doświadczony i obyty i mały - nie poszedłby z dziewczynką?

Do tego małego diabła trzeba mieć wprawioną rękę :D On już był wystawiany przez różne osoby, nawet jeździł na wystawy beze mnie, ale trzeba mu pokazać 'kto tu rządzi'. Szukam dla dziewczynki zdecydowanie jakiegoś Psiego Anioła :D