Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Bede z dwoma Pointerami ...:P Daleko nie mamy marzec w miare odpowiada , takze czemu nie xD te dojazdy to skomplikowana sparawa niby tak blisko a nie ma jak dojechac ufff. naszczescie ja mam n transp zalatwiony xD

Posted

[quote name='krzysio']Jedziemy busem do Jarosławia na sobotnią wystawę.
Jeżeli ktoś potrzebuje transportu prosze pisać na : krzysio40@op.pl
Wyjazd z Lublina.;)

dla nas miejsce masz? Bo się wybieram ale nie miałam z kim jechać. To zaklepujemy juz miejsce.

Posted

agnethka napisał(a):
tydzień później to ja modle się o krycie :D
nie mam z czym jeździć jeszcze za granice ;) moje małe w kwietniu zaczynają kl.młodzieży - wtedy moooooże ;)
a tak poważnie to kusi mnie Jarosław, bo jakby Elka nie dostała jeszcze cieczki to bym spróbowała może zawalczyć o CWC - tylko tu zależy która pani dostanie terriery typu bull ;)

aaa, jak sexy, to inna sprawa :)
nikt nie jedzie na niedzielę z naszego zatyla????? Byłaś w związku? Może ktoś będzie jechał. Wczoraj na Stefczyka pół przychodni wybierało się do Rzeszowa - a ja oczywiście nie jadę bo nie miałam z kim.... buuuuu

Posted

to tak jak ja, tyle, że nie mam aż tak dużego wyboru ;)
Tylko jeszzce mam jeden problem - jak ja dojadę do Lublina???? bo już dalej na Jarosław to busem z Krzysiem (tydzień później do Mołdawii sie wybieramy)