wojtuś Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='_Goldenek2']Musi być dobrze :):):). Czy tak zachowuje się psiak, który nie chce żyć? NIE, NIE, NIE !!!! I tego będę się trzymać :). Dzięki Wojtusiu za pomoc i za to, że zajrzałeś do Bezy/Bajki :) Ależ... nie ma za co:) dostałem nr konta, dzięki;) Quote
_Goldenek2 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Co za zbieg okoliczności.... Jesteś z Krakowa, masz na imię Wojtuś.... tak samo nazywa się mój partner brydżowy i też jest z Krakowa :). Quote
Ellig Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Anna K. - pisarka tez wplaci pieniadze na Beze:) Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Elu... podziękowania od Szansy przekaż proszę :). Quote
alice midnight Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 super wieści, miło oglądac fotki spokojnej i bezpiecznej psiny z gwiazdkowego bazarku póki co mam mniejszą zęsc wpłat ale i super gratiasik od cioci Julian :) pozdrowienia dla Rity i jej futrzastej gromadki! Quote
Jola i Czterołapy Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dzisiaj marniutko :( "Mamy kłopot... po wołowinie Bajka dostała rozwolnienia, dzisiaj już surowizny nie tknęła. Dostała pastę reconvalescent dog . Oby nabrała chęci do jedzenia. Ręce opadają... ogólnie ma się Bajka całkiem dobrze. Siura, spaceruje, wszczyna awantury z Diana... ale nie je !!! :(" Quote
mc_mother Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Poszło obiecane 50zł dla Bajeczki. Jedz dziewczynko bo się wszyscy martwią... Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Bardzo dziękujemy w imieniu Bajeczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Klucho kochana zajadaj no! nie strasz Nas... Quote
Ellig Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Elu... podziękowania od Szansy przekaż proszę :). Oczywiscie, przekaze.Ania miala kiedys Goldenke , ktora bardzo kochala i ta sympatia wciaz Jej towarzyszy, teraz ma psy i koty i nie moze wziac kolejnego zwierzaka wiec chce tak wlasnie pomoc. pozdrawiam serdecznie:) Quote
Ellig Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Jola+Rani+Sari']Dzisiaj marniutko :( "Mamy kłopot... po wołowinie Bajka dostała rozwolnienia, dzisiaj już surowizny nie tknęła. Dostała pastę reconvalescent dog . Oby nabrała chęci do jedzenia. Ręce opadają... ogólnie ma się Bajka całkiem dobrze. Siura, spaceruje, wszczyna awantury z Diana... ale nie je !!! :(" Wolowina niestey czesto tak dziala na uklad pokarmowy...moze trzeba kupic puszki Royala dla psow z nadwrazliwoscia pokarmowa, sa drogie ale moze Beza zacznie jesc.... ROYAL CANIN Intestinal Gastro Low Fat 420g Quote
Jola i Czterołapy Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nowe wiadomości z domu Bezy/Bajki: "Cały czas wszystkie działania konsultowane są z weterynarzem. Zawsze odbiera telefon jak dzwonię i odpowiada na moje pytania. Rozwolnienie zatrzymane. Dzisiaj zjadła trochę psich ciastek, ofutrowała wędzoną tchawicę i na tym koniec. Próbowałam podać suchara... wypluła, gotowany ryż z kurczakiem hrabiance nie smakuje. Bułki... no czasem. Bajka by parówy wcinała, ale jej nie wolno w takich ilościach. Moje są na suchej karmie. Dziadek jest wszystkożerny, ale Baja bije wszystkie moje psy i tymczasy na łeb. Takiej psiny nie miałam.Niejadek! Na kolację też dostała pastę. Taka się kalesoniara z niej robi,że nawet wyjść nie mogę bo drze się jak zwariowana. Zazdrosna o moje psiaki. Dzisiaj pogoniła mojego Udzia. Z Dianą się nie lubią, tzn. Diana udaje, że Bajki nie ma a Bajka za każdym razem rzuca się do Diany. Jest zadziorna i to bardzo. Nie ma mowy aby razem poszły na spacer. Skacze Dianie na plecy i chce ją kąsać. To nie jest zabawa. Bajka wyraźnie nie znosi obecności Diany. Będzie to trwało i trwało , nim baby zakopią topór wojenny. Jutro zadzwonię do Magdy . Jeżeli trzeba będzie to zapakuję aniołki do auta i pojedziemy do Wrocławia. Ja nie wyobrażam sobie, aby dziewczyny skakały sobie do gardeł." Quote
Marycha35 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ha, samice to jednak charakterne istoty, nawet z chorym serduchem....;) Quote
mc_mother Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A co! Baba to baba;) Ale Bajunia ty lepiej dziecino konsumpcją frykasów się zajmij a nie konsumpcją koleżanek;) Quote
Ellig Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Nowe wiadomości z domu Bezy/Bajki: "Cały czas wszystkie działania konsultowane są z weterynarzem. Zawsze odbiera telefon jak dzwonię i odpowiada na moje pytania. Rozwolnienie zatrzymane. Dzisiaj zjadła trochę psich ciastek, ofutrowała wędzoną tchawicę i na tym koniec. Próbowałam podać suchara... wypluła, gotowany ryż z kurczakiem hrabiance nie smakuje. Bułki... no czasem. Bajka by parówy wcinała, ale jej nie wolno w takich ilościach. Moje są na suchej karmie. Dziadek jest wszystkożerny, ale Baja bije wszystkie moje psy i tymczasy na łeb. Takiej psiny nie miałam.Niejadek! Na kolację też dostała pastę. Taka się kalesoniara z niej robi,że nawet wyjść nie mogę bo drze się jak zwariowana. Zazdrosna o moje psiaki. Dzisiaj pogoniła mojego Udzia. Z Dianą się nie lubią, tzn. Diana udaje, że Bajki nie ma a Bajka za każdym razem rzuca się do Diany. Jest zadziorna i to bardzo. Nie ma mowy aby razem poszły na spacer. Skacze Dianie na plecy i chce ją kąsać. To nie jest zabawa. Bajka wyraźnie nie znosi obecności Diany. Będzie to trwało i trwało , nim baby zakopią topór wojenny. Jutro zadzwonię do Magdy . Jeżeli trzeba będzie to zapakuję aniołki do auta i pojedziemy do Wrocławia. Ja nie wyobrażam sobie, aby dziewczyny skakały sobie do gardeł." No to sa klopoty....Oj Beza, zycie Ci ratuja a ty takie rzeczy wyprawiasz...... Quote
Ellig Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ania K. napisala cyt." Parę groszy poszło, w nowym roku postaram się więcej... Kciuki za Bajeczkę, szczęśliwego Nowego Roku, oby przyniósł zdrowie, dużo nadziei i wszystko, co dobre :)" Quote
Marycha35 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 pytałam Pana w sklepie o karmę dla suńki, rzeczywiście tylko u weta dostępna, ale namierzyłam w necie 14kg za 240zł, to chyba najtaniej, gdyby tylko psinka chciała podjadać... Quote
Jola i Czterołapy Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Czytajcie!!! Bajeczka zaczyna jeść :) "Rozmawiałam z Magdą. Będziemy umawiały się na spotkanie we Wrocławiu po Nowym Roku. Wie jakie są problemy małej. Po konsultacjach na miejscu zaczniemy pracę w domu z dziewczynami. Co do dzisiejszego dzionka. Mała jest cudowna , ale zaborcza :) Zjadła dzisiaj ;pastę, wędzoną tchawicę , dwa tosty, jajko , i kawał sporego żeberka wędzonego. Nawet qoopa była dzisiaj znacznie większa :-) . Zobaczymy co będzie jej jutro smakowało. Miała też ochotę na frytki, ale się nie załapała. Widać ,że pasta jednak zaczyna działać i mała ma łaknienie. Wody w brzuchu ubywa.A na noc specjalnie dla wszystkich ciotek Bajka przed snem :) Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us" Quote
Marycha35 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 HUUURRRRAAAA, taka Bajka najfajochniejsza przed snem, a ja jak wcześniej zapowiadałam deklaruję stałe 20 zł na tę ślicznotę, pensja, raczej pensyjka już dotarła:) i serdecznie pozdrawiam Goldenka2;) Quote
Marycha35 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ach jeszcze poproszę namiary gdzie luchnąć kasiorrę i dla wszystkich samej pomyślności w Nowym Roku:) Quote
_Goldenek2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dzięki serdeczne. Nr konta na 1 stronie :). Ja też pozdrawiam serdecznie :) Quote
Marycha35 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 dziękuję, oj faktycznie, zaraz przelewam więc:) Quote
_Goldenek2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Zapraszam na nasze forum również jak lubisz goldeny. Wystarczy kliknąć link w moim podpisie :) Quote
Marycha35 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 o bardzo dziękuję, oczywiście chętnie się zamelduję:) Quote
Marycha35 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 przepraszam, ale dziś nie luchnę kasiorry, gdyż albowiem bank mój internetowo niedostępny!!! hmm...oby się jutro ogarnął, technika, XXI wiek, kiedyś po prostu pugilares i wszystko proste było;) Quote
Recommended Posts