Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_Goldenek2']Musi być dobrze :):):). Czy tak zachowuje się psiak, który nie chce żyć? NIE, NIE, NIE !!!! I tego będę się trzymać :). Dzięki Wojtusiu za pomoc i za to, że zajrzałeś do Bezy/Bajki :)
Ależ... nie ma za co:) dostałem nr konta, dzięki;)

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj marniutko :(
"Mamy kłopot... po wołowinie Bajka dostała rozwolnienia, dzisiaj już surowizny nie tknęła.
Dostała pastę reconvalescent dog . Oby nabrała chęci do jedzenia.
Ręce opadają... ogólnie ma się Bajka całkiem dobrze. Siura, spaceruje, wszczyna awantury z Diana... ale nie je !!! :("

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Elu... podziękowania od Szansy przekaż proszę :).

Oczywiscie, przekaze.Ania miala kiedys Goldenke , ktora bardzo kochala i ta sympatia wciaz Jej towarzyszy, teraz ma psy i koty i nie moze wziac kolejnego zwierzaka wiec chce tak wlasnie pomoc.
pozdrawiam serdecznie:)

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Dzisiaj marniutko :(
"Mamy kłopot... po wołowinie Bajka dostała rozwolnienia, dzisiaj już surowizny nie tknęła.
Dostała pastę reconvalescent dog . Oby nabrała chęci do jedzenia.
Ręce opadają... ogólnie ma się Bajka całkiem dobrze. Siura, spaceruje, wszczyna awantury z Diana... ale nie je !!! :("
Wolowina niestey czesto tak dziala na uklad pokarmowy...moze trzeba kupic puszki Royala dla psow z nadwrazliwoscia pokarmowa, sa drogie ale moze Beza zacznie jesc....
ROYAL CANIN Intestinal Gastro Low Fat 420g

Posted

Nowe wiadomości z domu Bezy/Bajki:

"Cały czas wszystkie działania konsultowane są z weterynarzem.
Zawsze odbiera telefon jak dzwonię i odpowiada na moje pytania.
Rozwolnienie zatrzymane. Dzisiaj zjadła trochę psich ciastek, ofutrowała wędzoną tchawicę i na tym koniec.
Próbowałam podać suchara... wypluła, gotowany ryż z kurczakiem hrabiance nie smakuje.
Bułki... no czasem. Bajka by parówy wcinała, ale jej nie wolno w takich ilościach.
Moje są na suchej karmie. Dziadek jest wszystkożerny, ale Baja bije wszystkie moje psy i tymczasy na łeb.
Takiej psiny nie miałam.Niejadek!
Na kolację też dostała pastę.
Taka się kalesoniara z niej robi,że nawet wyjść nie mogę bo drze się jak zwariowana.
Zazdrosna o moje psiaki. Dzisiaj pogoniła mojego Udzia.
Z Dianą się nie lubią, tzn. Diana udaje, że Bajki nie ma a Bajka za każdym razem rzuca się do Diany. Jest zadziorna i to bardzo.
Nie ma mowy aby razem poszły na spacer. Skacze Dianie na plecy i chce ją kąsać. To nie jest zabawa. Bajka wyraźnie nie znosi obecności Diany. Będzie to trwało i trwało , nim baby zakopią topór wojenny.
Jutro zadzwonię do Magdy . Jeżeli trzeba będzie to zapakuję aniołki do auta i pojedziemy do Wrocławia.
Ja nie wyobrażam sobie, aby dziewczyny skakały sobie do gardeł."

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Nowe wiadomości z domu Bezy/Bajki:

"Cały czas wszystkie działania konsultowane są z weterynarzem.
Zawsze odbiera telefon jak dzwonię i odpowiada na moje pytania.
Rozwolnienie zatrzymane. Dzisiaj zjadła trochę psich ciastek, ofutrowała wędzoną tchawicę i na tym koniec.
Próbowałam podać suchara... wypluła, gotowany ryż z kurczakiem hrabiance nie smakuje.
Bułki... no czasem. Bajka by parówy wcinała, ale jej nie wolno w takich ilościach.
Moje są na suchej karmie. Dziadek jest wszystkożerny, ale Baja bije wszystkie moje psy i tymczasy na łeb.
Takiej psiny nie miałam.Niejadek!
Na kolację też dostała pastę.
Taka się kalesoniara z niej robi,że nawet wyjść nie mogę bo drze się jak zwariowana.
Zazdrosna o moje psiaki. Dzisiaj pogoniła mojego Udzia.
Z Dianą się nie lubią, tzn. Diana udaje, że Bajki nie ma a Bajka za każdym razem rzuca się do Diany. Jest zadziorna i to bardzo.
Nie ma mowy aby razem poszły na spacer. Skacze Dianie na plecy i chce ją kąsać. To nie jest zabawa. Bajka wyraźnie nie znosi obecności Diany. Będzie to trwało i trwało , nim baby zakopią topór wojenny.
Jutro zadzwonię do Magdy . Jeżeli trzeba będzie to zapakuję aniołki do auta i pojedziemy do Wrocławia.
Ja nie wyobrażam sobie, aby dziewczyny skakały sobie do gardeł."

No to sa klopoty....Oj Beza, zycie Ci ratuja a ty takie rzeczy wyprawiasz......

Posted

Ania K. napisala cyt." Parę groszy poszło, w nowym roku postaram się więcej... Kciuki za Bajeczkę, szczęśliwego Nowego Roku, oby przyniósł zdrowie, dużo nadziei i wszystko, co dobre :)"

Posted

Czytajcie!!! Bajeczka zaczyna jeść :)

"Rozmawiałam z Magdą. Będziemy umawiały się na spotkanie we Wrocławiu po Nowym Roku. Wie jakie są problemy małej. Po konsultacjach na miejscu zaczniemy pracę w domu z dziewczynami.
Co do dzisiejszego dzionka. Mała jest cudowna , ale zaborcza :)
Zjadła dzisiaj ;pastę, wędzoną tchawicę , dwa tosty, jajko , i kawał sporego żeberka wędzonego. Nawet qoopa była dzisiaj znacznie większa :-) .
Zobaczymy co będzie jej jutro smakowało. Miała też ochotę na frytki, ale się nie załapała. Widać ,że pasta jednak zaczyna działać i mała ma łaknienie. Wody w brzuchu ubywa.A na noc specjalnie dla wszystkich ciotek Bajka przed snem :)

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us"

Posted

HUUURRRRAAAA, taka Bajka najfajochniejsza przed snem, a ja jak wcześniej zapowiadałam deklaruję stałe 20 zł na tę ślicznotę, pensja, raczej pensyjka już dotarła:) i serdecznie pozdrawiam Goldenka2;)

Posted

przepraszam, ale dziś nie luchnę kasiorry, gdyż albowiem bank mój internetowo niedostępny!!! hmm...oby się jutro ogarnął, technika, XXI wiek, kiedyś po prostu pugilares i wszystko proste było;)