Ellig Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Beza przepraszam ale trafilam na takie ogloszenie:Krakowianie pomóżcie! Pies rasy - golden retriever Miejsce znalezienia psa: Kraków - Małopolskie W dniu 12 stycznia 2010 roku o godzinie 10.00 przy ul. Półłanki znaleziono sukę Golden Retriver. Sunia ma obrożę, ale bez adresówki/identyfikatora. Nie ma tatuażu Kontakt ze znalazcą: RM tel. +48 506 082 003 justabanas@gmail.com Quote
Marycha35 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 O Matko! Jaki bidul kochany, no czemu bez adresówki, ludziska!!!!!!!!!!!!! Jak tak można. Te psie pysie to są do zacałowania swoją drogą:) Quote
URIA Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Ellig - dzięki ta suczynka ma mało czasu na odnalezienie właściciela, ludziska którzy ją teraz mają u siebie, nie mogą jej długo trzymać. Quote
alice midnight Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ech, kciuki za malucha a co u naszej pięknej? Quote
Marycha35 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Właśnie jak Bajka? Dobrze się czuje? :) Goldenku przerosło mnie zarejestrowanie się na Waszej goldenkowej stronie. Bardzo mi wstyd, w lutym będę po sesji, wtedy zmierzę się z wyzwaniem ponownie. Pozdrawiam serdecznie:multi: Quote
pacysia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 wysłam pieniazki na sunieczke ..dopiero teraz odebrałam laptopa z naprawy..jutro bedą na waszym koncie Quote
URIA Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Przyszła pierwsza FV za Bajkę od Rity, wedle tego co mi Rita przekazała, kolejna FV ma być w piątek. Quote
Jola i Czterołapy Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 pacysia napisał(a):wysłam pieniazki na sunieczke ..dopiero teraz odebrałam laptopa z naprawy..jutro bedą na waszym koncie Elu, pięknie w imieniu Bezy/Bajki dziękujemy :) Przez kilka dni nie miałysmy wiadomości o naszej dziewczynce, bo komórka Rity wybrała sie na delegacje z jej siostrą... dzisiej już wiemy, że wszystko u Bezy?Bajki w porządku. Jej stan jest stabilny, nie pogorszył się :) Mamy nadzieję, że będzie lepiej i Bajka jeszcze pobiega na działce u Rity z innymi psiakami! Quote
Marycha35 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 i to jest supero wieść:) tak trzymaj Bajeczko:) Quote
Jola i Czterołapy Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nowe wiadomości od Rity o Bezie/Bajce: "Trochę nas nie było. Bajka miała robione wyniki.Baliśmy się ,że może być uszkodzona wątroba, bo te quupy są brzydkie.Wyniki w normie. Okazuje się,że tak niestety Bajeczka reaguje na przyjmowane leki. Cały czas staramy się dopasować karmę ale nic nam z tego nie wychodzi. Jej smakuje to czego nie może mieć w menu. Kilka dni z rzędu dostawała karmę belcando lamb&rice.Jak na możliwości Bajki to zjadała ją w przyzwoitych porcjach do tego gotowany ryż z wołowiną i marchewka.Ma takie dni kiedy ni bardzo ma ochotę na jedzenie. No cóż powoli przywykłam do jej grymasów. Dziewczyny nadal patrzą na siebie złym wzrokiem. Jak tylko odbiorę auto od lakiernika to jadę do Wrocławia. Udko Bajkę omija bo ta go szczypie i popycha. Na inne psy reaguje jak ją nawiedzi. Kocha spanie na poduszce koniecznie pod kołdrą bo w kości zimno. Tuli doopkę do mojej Oliwii. Pilnuje się na spacerach. Jednak najbardziej pasuje jej buszowanie na działce. Tam jest jeszcze sporo czystego śniegu, który wciąga jak odkurzacz. Znalazła też sobie fajne zajęcie jak jej się nudzi. Na facebooku zadałam w związku z tym zajęciem pytanie. Nagrodą będzie mega odjazdowe zdjęcie Bajki. Na razie nie napiszę co mała wykombinowała, ale rozwaliła nas kompletnie. Ba mało tego wszędzie wchodzi, wskakuje. Na kuchennym blacie i na stole w kuchni nie może być nic zostawione. Ginie w jej przewodzie pokarmowym. Ponieważ Bajka jest wyższa od Diany nie ma problemu ze ściąganiem tego co jest w zasięgu pycholka. Ogólnie dobrze się czuje. Ładnie śpi w nocy. Czasem w ciągu dnia zakasła, ale to takie pojedyncze pokasływania. Lubi ścigać koty . Na działce urządza prawdziwe polowania. Jutro porobię jakieś fajne fotki bo to co mam to wiecznie na łóżku ja śpi " Quote
Marycha35 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ha, ha to jest królewna, no no no, ale dobrze, że nic się złego nie dzieje, pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę bajkową:) Quote
Marycha35 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ogromnie przepraszam za wcinkę, ale to już przekracza wszelkie granice co robią ludzie w naszym kraju z psami, na co im pozwala tak kiepskie prawo: http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne!!! Quote
alice midnight Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 cioteczki, doszła do mnie zalegla wpłata z bazarku gwiazdkowego do F-igi, oraz jakaś wpłata z dedykacją dla Bezy, od cioteczki której w ogole nie widziałam na bazarku :) więc to chyba taki gest poza naszym bazarkiem już. cioteczka podpisała się jako mari23 więc przelewam na Bezę, na konto AFN jeszcze 25 zł pozdrawiam wszystkich! Quote
Jola i Czterołapy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dziękujemy pięknie alice midnight oraz mari23 :) mari23, jesteś może na forum SZANSY? Quote
Ellig Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 TVN24 "Prosto z Polski" 17:10! !!!.... Ogladajcie!!!! Quote
Mysza2 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ellig napisał(a):TVN24 "Prosto z Polski" 17:10! !!!.... Ogladajcie!!!! W pracy niektórzy są niestety i nie mogą. Zajrzyjcie proszę na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/201033-Klejnot%C3%B3w-darmo-nie-oddam-NEMO-do-30.01.2011?p=16191482#post16191482 Quote
Ellig Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 http://www.tvn24.pl/-1,1690732,0,1,schronisko_horror-pod-zyrardowem-psy-jedza-psy,wiadomosc.html Quote
Marycha35 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Może się coś wreszcie zmieni w tym upadłym kraju! A jak nasza Księżniczka:) ? Bryka sobie szczęśliwa? Terroryzuje?;) Quote
caldien Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 co słychać u pogromczyni kotów;)? Księżniczka dalej łóżko okupuje;)? Quote
Marycha35 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 właśnie , właśnie???:) hej, zapraszam do Łodzi na marsz: http://www.halolodz.pl/wiadomosci/artykul,4260,1,1.html powinniśmy psiaki swe zabrać:) Quote
Marycha35 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 a tu ważna petycja: http://www.petycje.pl/6464 Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dziewczynki przelałam na Bajkę kasiorkę na luty, stałą deklarację, mam nadzieję, że doszła:) Jak tam nasza Paniusia:)???? Quote
Recommended Posts