Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beza przepraszam ale trafilam na takie ogloszenie:Krakowianie pomóżcie!
Pies rasy - golden retriever
Miejsce znalezienia psa: Kraków - Małopolskie
W dniu 12 stycznia 2010 roku o godzinie 10.00 przy ul. Półłanki znaleziono sukę Golden Retriver.
Sunia ma obrożę, ale bez adresówki/identyfikatora.
Nie ma tatuażu
Kontakt ze znalazcą:
RM
tel. +48 506 082 003
justabanas@gmail.com

Posted

Ellig - dzięki ta suczynka ma mało czasu na odnalezienie właściciela, ludziska którzy ją teraz mają u siebie, nie mogą jej długo trzymać.

Posted

Właśnie jak Bajka? Dobrze się czuje? :)
Goldenku przerosło mnie zarejestrowanie się na Waszej goldenkowej stronie. Bardzo mi wstyd, w lutym będę po sesji, wtedy zmierzę się z wyzwaniem ponownie. Pozdrawiam serdecznie:multi:

Posted

pacysia napisał(a):
wysłam pieniazki na sunieczke ..dopiero teraz odebrałam laptopa z naprawy..jutro bedą na waszym koncie

Elu, pięknie w imieniu Bezy/Bajki dziękujemy :)

Przez kilka dni nie miałysmy wiadomości o naszej dziewczynce, bo komórka Rity wybrała sie na delegacje z jej siostrą... dzisiej już wiemy, że wszystko u Bezy?Bajki w porządku.
Jej stan jest stabilny, nie pogorszył się :)
Mamy nadzieję, że będzie lepiej i Bajka jeszcze pobiega na działce u Rity z innymi psiakami!

Posted

Nowe wiadomości od Rity o Bezie/Bajce:
"Trochę nas nie było.
Bajka miała robione wyniki.Baliśmy się ,że może być uszkodzona wątroba, bo te quupy są brzydkie.Wyniki w normie. Okazuje się,że tak niestety Bajeczka reaguje na przyjmowane leki. Cały czas staramy się dopasować karmę ale nic nam z tego nie wychodzi. Jej smakuje to czego nie może mieć w menu. Kilka dni z rzędu dostawała karmę belcando lamb&rice.Jak na możliwości Bajki to zjadała ją w przyzwoitych porcjach do tego gotowany ryż z wołowiną i marchewka.Ma takie dni kiedy ni bardzo ma ochotę na jedzenie. No cóż powoli przywykłam do jej grymasów. Dziewczyny nadal patrzą na siebie złym wzrokiem. Jak tylko odbiorę auto od lakiernika to jadę do Wrocławia. Udko Bajkę omija bo ta go szczypie i popycha. Na inne psy reaguje jak ją nawiedzi. Kocha spanie na poduszce koniecznie pod kołdrą bo w kości zimno. Tuli doopkę do mojej Oliwii.
Pilnuje się na spacerach. Jednak najbardziej pasuje jej buszowanie na działce. Tam jest jeszcze sporo czystego śniegu, który wciąga jak odkurzacz. Znalazła też sobie fajne zajęcie jak jej się nudzi. Na facebooku zadałam w związku z tym zajęciem pytanie. Nagrodą będzie mega odjazdowe zdjęcie Bajki. Na razie nie napiszę co mała wykombinowała, ale rozwaliła nas kompletnie. Ba mało tego wszędzie wchodzi, wskakuje. Na kuchennym blacie i na stole w kuchni nie może być nic zostawione. Ginie w jej przewodzie pokarmowym. Ponieważ Bajka jest wyższa od Diany nie ma problemu ze ściąganiem tego co jest w zasięgu pycholka.
Ogólnie dobrze się czuje. Ładnie śpi w nocy. Czasem w ciągu dnia zakasła, ale to takie pojedyncze pokasływania. Lubi ścigać koty . Na działce urządza prawdziwe polowania. Jutro porobię jakieś fajne fotki bo to co mam to wiecznie na łóżku ja śpi "

Posted

cioteczki, doszła do mnie zalegla wpłata z bazarku gwiazdkowego do F-igi, oraz jakaś wpłata z dedykacją dla Bezy, od cioteczki której w ogole nie widziałam na bazarku :) więc to chyba taki gest poza naszym bazarkiem już.
cioteczka podpisała się jako mari23

więc przelewam na Bezę, na konto AFN jeszcze 25 zł
pozdrawiam wszystkich!