Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam zobaczyć Waszą babinkę...
Biedna niunia:(
Na bazarek coś nie mogę wleźć, bo mi net odmawia posłuszeństwa, ale zaraz po świętach wpłacę 50zł dla Bajeczki- więcej niestety nie dam rady:(

Posted

crazy horse - ja tez się zastanawiam co się stało...? Beza ma się dobrze jeśli o to chodzi...

Ostatnia wiadomość od Rity po 22.00 brzmi następująco::

"dzisiaj wyczesałam jej przednie łapki i bardzo delikatnie brzuszek. Została nam jeszcze szyjka , trochę na portkach i ogonie, ale to innym razem. Wygląda lepiej , pewnie i czuje się też odrobinę inaczej. Śpi teraz słodko na łóżku .Dostała enarenal zawinięty w plasterek kiełbaski, który połknęła na raz. Zobaczymy co przyniesie noc. Oby maleńka sobie dzisiaj trochę pospała."

Posted

Romka - Serdecznie dziękujemy! :)

Pacysiu - konto to:

Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda

Numer konta:
VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001

Nr konta dla przelewów z zagranicy:
SWIFT: BIG BPLPW PL 50 1160 2202 0000 0000 8747 3146

Nazwa przelewu, wpisz - proszę: "SZANSA - goldenom dla Bezy/Bajki"

Posted

Przepraszam, ze się wcinam, ale mam kilka pytań... Ile Beza waży i czy miała robione EKG serca??? Juz mówię o co mi chodzi. Sama mam baaardzo stara i chora na serce sunię. Niunia wazy 11kg i dostaj 2xdziennie vetmedin 2,5mg, furosemid tez był grany, ale sunie po 1/4 tabletki sikała jak fontanna, w końcu wet kazał podawać co drugi dzień, a z czasem 2x w tygodniu.
Glównie chodzi mi o to czy dawka vetmedinu jest wystarczająca? To drogi lek, w przciwieństwie do fortekoru nie ma ludzkiego odpowiednika (tańszego) i dawanie np. zbyt małej dawki mija się z celem...
Przepraszam jeszcze raz za wcinanie się, ale zaintrygował mnie watek suni i dawkowanie jej leków. pozdrawiam izyczę bajce duzo zdrówka.

Posted

URIA napisał(a):
Przykro mi bardzo ale ten link prowadzi do nikąd, dziewczyny u nas na forum szansowym też go nie widzą.... Wczoraj przed południem wydarzenie działało normalnie, wieczorem zniknęło i nadal go nie ma.

Ja je widze i jak klikam na link tez widze, czy korzystacie z adresu fb.com?

Posted

Tak fb.com - szczerze innego nie znam....

Dziewczyny sprawdźcie proszę czy tylko ja mam taki problem z wydarzeniem Bezy ... ręce mi już opadają, nie rozumiem co się dzieje i czemu tego nie widzę...

Posted

Nie znam sie na FB :roll:
Klikam w link z postu #59 i dostaję to:
"Nie znaleziono żądanej strony.

Być może kliknięto nieważny link lub źle wprowadzono adres. W niektórych adresach internetowych rozróżniane są wielkie i małe litery.
Wróć do strony głównej
Wróć do poprzedniej strony"

Posted

Dziękuję wszystkim za dobre serce, za wsparcie nas o godne życie dla Bezuli i za cenne wskazówki. Każda pomoc mile widziana. A dla Bezy to szansa na godne ostatnie lata jej życia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Dziękuję wszystkim za dobre serce, za wsparcie nas o godne życie dla Bezuli i za cenne wskazówki. Każda pomoc mile widziana. A dla Bezy to szansa na godne ostatnie lata jej życia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

i ja też:):):)
Śliczna sunia, dzieki kochanym ciotkom jej życie tez się zmieni na lepsze:):)

Posted

Goldenek poprosiła o pomoc na wątku Majuni... to przecież nie można odmówić ;)

Po świętach coś do skarpety Bezuni wrzucę. A teraz Wam wszystkim dużo spokoju i zdrowia życzę. I oby wszystkie bezdomniaki znalazły cudowne domki :)