Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj byłem tak o w schronisku i wyszedłem z Vivą na wybiek takiej jeszcze nie widziałem na wybiegu nie interesowała się psami w boksach tylko piłeczka i ja. To był dla mnie szok :-):-)

Posted

Viva była dzisiaj zemną na spacerku i na wybiegu ta suczka mnie co jakiś czas zadziwia jak jestem na spacerze z nią :-):-) Ale na pewno ten progres co zrobiła w tym co było jest duży i dlatego jest super psiakiem dla ludzi energicznych.
A dziś zdjęć nie robiłem jej./......................

Posted

Hej opowiem wa o wczorajszym wypadzie z Vivą na wybieg i spacer to było coś nie zwykłego odkąd za obserwowałem zachowanie Vivy na wybiegu zmieniam jej kartkę którą jej ludzie przykleili że atakuje psy i jest agresywna u dokumentuje to w sobotę na zdjęciach bo tak wczoraj nie miałem aparatu ale sobotę to zrobię. Pokarze wam inną Vivę jak zachowuje się na wyjściu i co ją tak naprawdę interesuje i powiem jak ktoś ją za adoptuje będzie bardzo szczęśliwy. Ja sam bym chciał ale mam psa a też to nie moje mieszkanie i dla tego dużo wkładam wyje wychowanie Vivy......................:-):-)

Posted

Viva podczas szaleństwa na wybiegu i też podczas szkolenia a i też poznawania nowych sygnałów ode mnie i innych psów. Normalnie ona mnie zadziwia to i jak się zmienia. :-);-):-)

• 2 weeks later...
Posted

Viva dzisiaj zemną troche poszalała i wybiegała bo tylę co ona przebiegła zemną to tak dawno chyba nie biegła . A i powiem tak zmieniam wszystkie kartki co ona miała po przyklejone że agresywna itp. Całkiem inna jest..........:-)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Jak widzę to nikt nie chcę tej cudownej suczki jaka jest Viva a dzisiaj po jakimś czasie byłem z nią m na spacerku i sobie pobiegała oraz popływała szkoda że aparatu nie miałem normalnie cudnie wyglądało:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.............

• 1 month later...
Posted

Hej wolontariusze z zielonej góry odpowiedzcie mi jak tam Viva czy wychodzi na spacer i jak tam zachowuje i wo gule czy ktoś zajmuje się nią :-)