Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka to jest Viva ale dla kogoś kto ma charakter i dużo Energi bo ona tego wymaga bo jest taka. Jest strasznie energiczna i wszędzie jej jej pełno i dla kogoś kto się zna na psach. Powiem tak viva jest mieszaniec stan fordem z jakimś innym psem ma 2-3 lata uwielbia ludzi po prostu gdzie normalnie jest maskotkom i uwielbia pieszczoty jest psem który umie komendy takie jak siad, leżeć itp. I szuka domu który ją przygarnie.....................

Posted

Nie znam Vivy za dobrze, ale (!) jest to pies potrzebujący BARDZO (!) konsekwentnego i doświadczonego właściciela. Viva jest bardzo agresywna do psów.
Mimo tego jest na prawdę śliczna ;)

Posted

z tą agresją to szybko domku nie znajdzie..yhh... co robić? a jak reaguje, jak ktoś obcy przechodzi obok jej boksu? Też zachowuje się agresywnie, jest odizolowana, spokojna?

Posted

Jest odizolowana od reszty, jak tylko się da. Spokojna nie jest wcale. Jak się przechodzi koło niej to się rzuca po klatce, potrafi każdą szparą wyjść. Próbowała zeżreć nam Mikę ;/

Posted

TO FAKT JEST OD IZOLOWANA ALE Z TĄ AGRESJĄ TO TYLKO DO PSÓW ALE JAK KTOŚ UMIE SOBIE PORADZIĆ TO JEST UDANA UMIE WSZYSTKIE KOMENDY SIAD LEŻEĆ ITP. A PO DRUGIE JEST KOCHANA DLA LUDZI:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:....

Posted

biedna Mikusia... jejku. Taka agresja to tylko utrudnienie w szukaniu jej domu. DT bez zwierząt? Odkąd dowiedziałam się kilka minut temu, że Lana nie jedzie do domu, to w cuda nie wierzę!! ;(

Posted

A I VIVA TEŻ BYŁA NA SPACERKU I JAK TYSON DALI MI W KOŚĆ WYPROWADZIĆ DWA TAKIE MISIAKI A CZUŁO BY SIĘ JAKBY WYSZEDŁO Z DZIESIĘCIO PSIAKAMI..............

Posted

Hej viva też była na spacerku jak mika i tyson ale karta mi się zepsuła i mika miała sesje zdjęciową chociaż powiem tak zauważyłem u vivy że ta cała agresja do psów jest z tego że się boi innych psów.........

Posted

Prosiłabym o ładne, nierozmazane zdjęcia suni, ale nie w pobliżu schroniska, idź pio z nią gdzieś nad strumyk, jeziorko jak macie w okolicy albo poprostu do lasu, niech sunia idzie na żywioł i najlepiej jakby była baaardzo długa smycz i jakby była bez kaganca to byłoby extra! Porobię jej ogłoszenia, a dobre zdjęcia i tekst to podstawa :)

• 2 weeks later...
Posted

Poznałam dzisiaj Vivę jak byliśmy po Mikę. Viva jest śliczna, nie zachowywała się agresywnie, tylko skakała jak nakręcona :) Ja jestem wysoka, a ta agentka skakała wyżej od mojej głowy :) Śliczna z niej panienka :)

Posted

[quote name='psiakiGabi']Poznałam dzisiaj Vivę jak byliśmy po Mikę. Viva jest śliczna, nie zachowywała się agresywnie, tylko skakała jak nakręcona :) Ja jestem wysoka, a ta agentka skakała wyżej od mojej głowy :) Śliczna z niej panienka :)[/QUOTE]
Fajnie, że poznałaś Vivę ;) Psy wyczuwają dobrych ludzi i nie zrobią im krzywdy :D:)

Posted

Viva mnie dzisiaj rozwaliła na spacerku bo co pokazała to mnie zaskoczyła że ona jest tak mądrą psiunią :-) Czyli siad leżeć noga i reagowała na zawołanie ...........................