pio27 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 hejka to jest Viva ale dla kogoś kto ma charakter i dużo Energi bo ona tego wymaga bo jest taka. Jest strasznie energiczna i wszędzie jej jej pełno i dla kogoś kto się zna na psach. Powiem tak viva jest mieszaniec stan fordem z jakimś innym psem ma 2-3 lata uwielbia ludzi po prostu gdzie normalnie jest maskotkom i uwielbia pieszczoty jest psem który umie komendy takie jak siad, leżeć itp. I szuka domu który ją przygarnie..................... Quote
Domik Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Nie znam Vivy za dobrze, ale (!) jest to pies potrzebujący BARDZO (!) konsekwentnego i doświadczonego właściciela. Viva jest bardzo agresywna do psów. Mimo tego jest na prawdę śliczna ;) Quote
pio27 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 masz racje viva potrzebuje takiej osoby więc dałem jej tu ogłoszenie bo może ktoś akurat pokocha ją;) Quote
pio27 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 hej viva szuka domu i czeka na swój dom..............:-):-) Quote
faith35 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 z tą agresją to szybko domku nie znajdzie..yhh... co robić? a jak reaguje, jak ktoś obcy przechodzi obok jej boksu? Też zachowuje się agresywnie, jest odizolowana, spokojna? Quote
Domik Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jest odizolowana od reszty, jak tylko się da. Spokojna nie jest wcale. Jak się przechodzi koło niej to się rzuca po klatce, potrafi każdą szparą wyjść. Próbowała zeżreć nam Mikę ;/ Quote
pio27 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 TO FAKT JEST OD IZOLOWANA ALE Z TĄ AGRESJĄ TO TYLKO DO PSÓW ALE JAK KTOŚ UMIE SOBIE PORADZIĆ TO JEST UDANA UMIE WSZYSTKIE KOMENDY SIAD LEŻEĆ ITP. A PO DRUGIE JEST KOCHANA DLA LUDZI:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Quote
Domik Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No fakt. Nie jest tak, że rzuca się na ludzi, ale trzeba uważać! ;) Quote
faith35 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 biedna Mikusia... jejku. Taka agresja to tylko utrudnienie w szukaniu jej domu. DT bez zwierząt? Odkąd dowiedziałam się kilka minut temu, że Lana nie jedzie do domu, to w cuda nie wierzę!! ;( Quote
pio27 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 CAŁA VIVA..................................... Quote
faith35 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 hmm. widzę, że kagańca nie lubi, musi się dziewczę przyzwyczaić :) Quote
pio27 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 A I VIVA TEŻ BYŁA NA SPACERKU I JAK TYSON DALI MI W KOŚĆ WYPROWADZIĆ DWA TAKIE MISIAKI A CZUŁO BY SIĘ JAKBY WYSZEDŁO Z DZIESIĘCIO PSIAKAMI.............. Quote
pio27 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 I VIVA KTÓRA JEST TAKA ŻYWIOŁOWA TEŻ NA SPACERKU BYŁA I TEŻ NA WYBIEGU................ Quote
faith35 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Viva jest naprawdę śliczna i nie widać po niej, że to agresor ;) Quote
pio27 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Hej viva też była na spacerku jak mika i tyson ale karta mi się zepsuła i mika miała sesje zdjęciową chociaż powiem tak zauważyłem u vivy że ta cała agresja do psów jest z tego że się boi innych psów......... Quote
faith35 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Prosiłabym o ładne, nierozmazane zdjęcia suni, ale nie w pobliżu schroniska, idź pio z nią gdzieś nad strumyk, jeziorko jak macie w okolicy albo poprostu do lasu, niech sunia idzie na żywioł i najlepiej jakby była baaardzo długa smycz i jakby była bez kaganca to byłoby extra! Porobię jej ogłoszenia, a dobre zdjęcia i tekst to podstawa :) Quote
psiakiGabi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Poznałam dzisiaj Vivę jak byliśmy po Mikę. Viva jest śliczna, nie zachowywała się agresywnie, tylko skakała jak nakręcona :) Ja jestem wysoka, a ta agentka skakała wyżej od mojej głowy :) Śliczna z niej panienka :) Quote
faith35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='psiakiGabi']Poznałam dzisiaj Vivę jak byliśmy po Mikę. Viva jest śliczna, nie zachowywała się agresywnie, tylko skakała jak nakręcona :) Ja jestem wysoka, a ta agentka skakała wyżej od mojej głowy :) Śliczna z niej panienka :)[/QUOTE] Fajnie, że poznałaś Vivę ;) Psy wyczuwają dobrych ludzi i nie zrobią im krzywdy :D:) Quote
pio27 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Viva na wybiegu pokazuje jak umie siadać ale nie lubi mieć robione zdjęć normalnie szaleństwo podczas sesji zdjęciowej :-):-) Quote
pio27 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Viva mnie dzisiaj rozwaliła na spacerku bo co pokazała to mnie zaskoczyła że ona jest tak mądrą psiunią :-) Czyli siad leżeć noga i reagowała na zawołanie ........................... Quote
Recommended Posts