sabusia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 mam do oddania psa . ma na imię bleki jest mix pudlem. szukam mu domu poniewaz brzmi to brutalnie nie chce go i nie mam kasy na jego dalsze leczenie. moze ktoś o dobrym sercu go przygarnie? zdjecia psa sa w poscie pt pomoc dla mix pudelka prosze zajrzyjcie bleki ma ok 7-8 lat jest prawdopodobnie chory na lojotokowe zapalenie skory co objawia sie strasznym zapachem psa i wygryzaniem do krwi siersci. nie mam pieniedzy na jego leczenie ani cierpliwosci juz do tego psa. dlatego szukam kogos kto go przygarnie pies lubi inne psy i koty. jest wykastrowany. nie wybredny je i gotowane i karme. czy jest gdzies osoba ktora ujrzy w nim cos co pozwoli odmienic jego los? Quote
sabusia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 boze napisalam to i zrozumialam ze tak naprawde nie chce go oddac :(((( Quote
sabusia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 prosze moderatorow o usuniecie watku poniewaz nie chce oddac psa Quote
wtatara Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 zmień tytuł- watek zamkniety Tobie dziekuje że chcesz go leczyc i nadal go kochasz Quote
Recommended Posts