Isadora7 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 :loveu: [FONT=verdana]POGODNYCH ŚWIĄT NASZYM PRZYJACIOŁOM życzy Fundacja SOS dla Jamników. Dziękujemy, że jesteście. [/FONT] :loveu:[FONT=verdana] nasza strona: http://jamniki.eadopcje.org/ nasz FanPage: https://www.facebook.com/ADOPTUJ.JAMNIKA nasza grupa do zgłaszania jamniczych bied: https://www.facebook.com/groups/jamniki/ a tu odpoczywamy: https://www.facebook.com/groups/160023870799949/[/FONT] Quote
rytka Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Wszystkiego naj na Swieta od starszych panów Lodka I Atosa. przyszla faktura za druga ablacje z lutego o dziwo jedno oko nie dwa tym razem a fv wieksza bo 248zł. (pierwszy zabieg dla przypomnienia 235zl.)z wetami jak z lekarzami nie ma plac i placz.po swietach zrobie przelwe dla Fundacji na ta kwote.kupiłam tez cardisure.rach wkleje po swietach bo teraz to biore sie za upiecznie jakiego ciasta;)potem do szpitala tato w Bydgoszczy na neurologi tym razem...dostal udaru do kompletu .Nasz Tosiu za to ok.choc dwa dni temu nocka kaslal troche.mam tez filmiki zdjecia ale po swietach;) Quote
yunona Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Atosiku nie choruj i całemu domkowi życzymy Radosnych i Spokojnych Świąt Quote
danka1234 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Radosnych i spokojnych Świąt oraz zdrówka. Quote
rytka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Tu Antoni;) rytka zabiegana wiec wpadłem na chwile napisać,że święta były fajne udało sie zakosiić nam z Lodkiem troche miąska,kiełbaski ...a ja wciągnąłem cale jajko ze święconki..ze skorupką jak wąż:) Quote
rytka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Antek dał popis w święta połykając jajko w całości ,siskając pod stołem w przy gościach w czasie świątecznego obiadu z 'podjarania' taka ilość jedzonka itp;) wczoraj były za to chwile grozy pierwszy słoneczny dzień psiaki chciały poczuć wiosnę i nieco dłuższy spacer był (ok.25min) ...po spacerze prawie na pogotowie mieliśmy pędzić z Antkiem.Serce waliło mu jak młot,obolały nie dał się dotknąć, trząsł sie.Po godzinie mu przeszło i wszystko znów w normie.Jego max.spacer to 5-10min. wolnego tuptania i obwąchiwania kwiatków a i po takim spacerze potrafi trząść się:( Quote
Mika31 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Rytko to też wina pogody to najgorszy rodzaj dla sercowców , Maks też trochę gorzej . Quote
rytka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Z Antkiem przez chwile było naprawde zle nie interesowały go garki lodówka,warczał przy probie dotyku nawet na siore :(zdarzyło mu sie pare razy wczesniej,ze czul sie gorzej ale az tak chyba pierwszy raz i po naprawde krotkim wysiłku w sumie. Prosze jeszcze chwile cierpiliwosci beda zdjecia rozliczenie ale musze znalesc wiecej czasu byli goscie, ojciec wrocił ze szpitala mam innych spraw i zaległosci troche ale wsio pamietam;) Quote
Mika31 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 trzymaj się rytko, Atos jak mój Maks , teraz straszny czas dla sercowców ja od piątku sobie rady nie daje Quote
Sarunia-Niunia Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='danka1234']zaglądam, pozdrawiam i zdrówka zyczę[/QUOTE] I ja podpisuję się pod postem Danusi... Buziaki dla Atosia:loveu:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
danka1234 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Pozdrawiam,poszła moja deklaracja dla Atosa za kwiecień. Quote
rytka Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) [quote name='kaja555']oj Antek, nie strasz![/QUOTE] oj postraszył a najbardziej przestraszył siore.siora ma teraz bzika na jego punkcie jest teraz Antek jak swieta krowa 'niedoruszenia' w domu a siora jak kwoka sie zachowuje, az mamy kłotnie w tym temacie.jak wiadomo miewali Antek z Lodkiem spiecia ale sporadycznie i zawsze konczylo sie na szczekaniu ,zadne z psow sobie nic z tego nie robilo a siora nagle dostała histerii bo inaczej tego nazwac nie moge i rozdzial jest tj Lodziu siedzi za mna w pokoju:(mysle,ze wiecej stresu maja psy z tego rozdzielenia niz z tych swoich 'pyskowek'co miewali.biedne tak sie zamotały ,ze jak siora do psiakow na swoje lezec to razem połozyli sie na jednym legowisku pod stołem i patrza po sobie kurcze ale narozrabialim a siora histeria znow zabierz Lodka bo bedzie 'gryzł'...no weśznow psy madrzejsze od ludzi. psy chciały pokazac jakie sa kumple a ona nie zakumała:( aaa siora sama z Antkiem chodzi na spacery bo ja z szwagrem za bardzo go ciagniemy...kuku normalnie nadopiekunczosc do kwadratu ale co zrobic;)chlopak rzeczywiscie gorszy szczegolnie kazdy najmiejszy wysilek wejsce po 3 schodkach zaczyna sprawiac mu trudnosc.jedak w domciu na kanapie nadal z chumorem,apetyt wielki i nie pokazuje choroby twardziel. [quote name='danka1234']Pozdrawiam,poszła moja deklaracja dla Atosa za kwiecień.[/QUOTE] dziekuje:)jeszcze nie ma na koncie zaznacze ja w nastepnej aktualizacji. dzis zrobilam aktualizacje saldo 60.60 .kupiłam karme 108zl.za dwa miesiace kupie za swoje worek bo Lodziu tez je ta karma wiec jego pora kupic bedzie. ps.ciagle mnie wyrzuca z neta ,zeby napisac te pare zdan i zrobic aktualizacje salda siedzie od 21.00 wiec zdjecia w bardziej sprzyjajacej porze. Edited April 15, 2013 by rytka Quote
Isadora7 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='rytka'][...] dziekuje:)jeszcze nie ma na koncie zaznacze ja w nastepnej aktualizacji. dzis zrobilam aktualizacje saldo 60.60 .k[COLOR=#ff0000][B]upiłam karme 108zl.za dwa miesiace kupie za swoje worek bo Lodziu tez je ta karma wiec jego pora kupic bedzie.[/B][/COLOR] ps.ciagle mnie wyrzuca z neta ,zeby napisac te pare zdan i zrobic aktualizacje salda siedzie od 21.00 wiec zdjecia w bardziej sprzyjajacej porze.[/QUOTE] [SIZE=4]Ja bardzo proszę o przypomnienie w odpowiednim czasie, [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240920-%E2%9C%BF-JAMNICZA-SKARPETA-REAKTYWACJA-Jamniki-Jamnikom-z-prawdziw%C4%85-pomoc%C4%85-%E2%9C%BF"] JAMNICZA SKARPETA[/URL] została reaktywowana i są na to fundusze zakupimy karmę dla chłopaków, tylko musisz powiedzieć jaką i podać dane do wysyłki. [/SIZE] Quote
rytka Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 zaprzepaściłam /wykasowałam zdjęcia wszystkie a tak kolekcjonowalam:(na szybko z dzis bo juz dawno nie pokazałam paszczura trzyma sie ale nie jest juz to adhd co było teraz wolniejszy troche i juz nie depta tyle co kiedys 90 % czasu poleguje na kanapie i chyba dobrze niech sie oszczedza wreszcie. [video=youtube;asyIVBSdcX4]http://www.youtube.com/watch?v=asyIVBSdcX4&feature=youtu.be[/video] Quote
Isadora7 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 bardzo fajnie wygląda, całkiem do rzeczy jeszcze jest Quote
Ajula Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Rytka coś tu ściemniasz, Atos wcale nie wygląda na chorego psa :lol: Quote
rytka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 własnie 'normalnie' to Antek jakkby mial owsiki w tyłku teraz wreszcie lezy wiecej nie lazi jak szwedacz ;)nawet moge gotowac o on lezy nie stoi jak kapo obok mnie przy garach . Quote
Sarunia-Niunia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Cudniusi Antosik:loveu: I to urocze machanie łapientami na hasło "lekarstwo":) Śliczności Kochane:loveu: Quote
rytka Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Tosiu i lepiej gorzej tj.bylo lepiej a od 2 dni slabszy znow .wieczorem pojekiwal ,stekal...myslałam,ze go boli cos a ten glodny byl;) planuje jak nic nie wypadnie pod koniec miesiaca jechac z nim do weta' miastowego' zbadac cisnienie w oczach choc nie pociera ich ale sprawdzic mozna na wypadek.pozatym zrobic morfologie i biochemie kontrolnie i osluchac jak sercowo moze jakies lek dodatkowo nasercowy bo cos gorsze dni coraz czesciej sie zdarzaja a wysilku ma juz zero praktycznie. ps.jutro rozliczenie i foty a ja uda sie to moze i filmik:) Quote
Recommended Posts