Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkiego naj na Swieta od starszych panów Lodka I Atosa.

przyszla faktura za druga ablacje z lutego o dziwo jedno oko nie dwa tym razem a fv wieksza bo 248zł. (pierwszy zabieg dla przypomnienia 235zl.)z wetami jak z lekarzami nie ma plac i placz.po swietach zrobie przelwe dla Fundacji na ta kwote.kupiłam tez cardisure.rach wkleje po swietach bo teraz to biore sie za upiecznie jakiego ciasta;)potem do szpitala tato w Bydgoszczy na neurologi tym razem...dostal udaru do kompletu .Nasz Tosiu za to ok.choc dwa dni temu nocka kaslal troche.mam tez filmiki zdjecia ale po swietach;)

Posted

Tu Antoni;) rytka zabiegana wiec wpadłem na chwile napisać,że święta były fajne udało sie zakosiić nam z Lodkiem troche miąska,kiełbaski ...a ja wciągnąłem cale jajko ze święconki..ze skorupką jak wąż:)

Posted

Antek dał popis w święta połykając jajko w całości ,siskając pod stołem w przy gościach w czasie świątecznego obiadu z 'podjarania' taka ilość jedzonka itp;)
wczoraj były za to chwile grozy pierwszy słoneczny dzień psiaki chciały poczuć wiosnę i nieco dłuższy spacer był (ok.25min) ...po spacerze prawie na pogotowie mieliśmy pędzić z Antkiem.Serce waliło mu jak młot,obolały nie dał się dotknąć, trząsł sie.Po godzinie mu przeszło i wszystko znów w normie.Jego max.spacer to 5-10min. wolnego tuptania i obwąchiwania kwiatków a i po takim spacerze potrafi trząść się:(

Posted

Z Antkiem przez chwile było naprawde zle nie interesowały go garki lodówka,warczał przy probie dotyku nawet na siore :(zdarzyło mu sie pare razy wczesniej,ze czul sie gorzej ale az tak chyba pierwszy raz i po naprawde krotkim wysiłku w sumie.
Prosze jeszcze chwile cierpiliwosci beda zdjecia rozliczenie ale musze znalesc wiecej czasu byli goscie, ojciec wrocił ze szpitala mam innych spraw i zaległosci troche ale wsio pamietam;)

Posted (edited)

[quote name='kaja555']oj Antek, nie strasz![/QUOTE]

oj postraszył a najbardziej przestraszył siore.siora ma teraz bzika na jego punkcie jest teraz Antek jak swieta krowa 'niedoruszenia' w domu a siora jak kwoka sie zachowuje, az mamy kłotnie w tym temacie.jak wiadomo miewali Antek z Lodkiem spiecia ale sporadycznie i zawsze konczylo sie na szczekaniu ,zadne z psow sobie nic z tego nie robilo a siora nagle dostała histerii bo inaczej tego nazwac nie moge i rozdzial jest tj Lodziu siedzi za mna w pokoju:(mysle,ze wiecej stresu maja psy z tego rozdzielenia niz z tych swoich 'pyskowek'co miewali.biedne tak sie zamotały ,ze jak siora do psiakow na swoje lezec to razem połozyli sie na jednym legowisku pod stołem i patrza po sobie kurcze ale narozrabialim a siora histeria znow zabierz Lodka bo bedzie 'gryzł'...no weśznow psy madrzejsze od ludzi. psy chciały pokazac jakie sa kumple a ona nie zakumała:(
aaa siora sama z Antkiem chodzi na spacery bo ja z szwagrem za bardzo go ciagniemy...kuku normalnie nadopiekunczosc do kwadratu ale co zrobic;)chlopak rzeczywiscie gorszy szczegolnie kazdy najmiejszy wysilek wejsce po 3 schodkach zaczyna sprawiac mu trudnosc.jedak w domciu na kanapie nadal z chumorem,apetyt wielki i nie pokazuje choroby twardziel.

[quote name='danka1234']Pozdrawiam,poszła moja deklaracja dla Atosa za kwiecień.[/QUOTE]

dziekuje:)jeszcze nie ma na koncie zaznacze ja w nastepnej aktualizacji. dzis zrobilam aktualizacje saldo 60.60 .kupiłam karme 108zl.za dwa miesiace kupie za swoje worek bo Lodziu tez je ta karma wiec jego pora kupic bedzie.

ps.ciagle mnie wyrzuca z neta ,zeby napisac te pare zdan i zrobic aktualizacje salda siedzie od 21.00 wiec zdjecia w bardziej sprzyjajacej porze.

Edited by rytka
Posted

[quote name='rytka'][...]
dziekuje:)jeszcze nie ma na koncie zaznacze ja w nastepnej aktualizacji. dzis zrobilam aktualizacje saldo 60.60 .k[COLOR=#ff0000][B]upiłam karme 108zl.za dwa miesiace kupie za swoje worek bo Lodziu tez je ta karma wiec jego pora kupic bedzie.[/B][/COLOR]

ps.ciagle mnie wyrzuca z neta ,zeby napisac te pare zdan i zrobic aktualizacje salda siedzie od 21.00 wiec zdjecia w bardziej sprzyjajacej porze.[/QUOTE]

[SIZE=4]Ja bardzo proszę o przypomnienie w odpowiednim czasie, [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240920-%E2%9C%BF-JAMNICZA-SKARPETA-REAKTYWACJA-Jamniki-Jamnikom-z-prawdziw%C4%85-pomoc%C4%85-%E2%9C%BF"]
JAMNICZA SKARPETA[/URL] została reaktywowana i są na to fundusze
zakupimy karmę dla chłopaków, tylko musisz powiedzieć jaką i podać dane do wysyłki.
[/SIZE]

Posted

zaprzepaściłam /wykasowałam zdjęcia wszystkie a tak kolekcjonowalam:(na szybko z dzis bo juz dawno nie pokazałam paszczura trzyma sie ale nie jest juz to adhd co było teraz wolniejszy troche i juz nie depta tyle co kiedys 90 % czasu poleguje na kanapie i chyba dobrze niech sie oszczedza wreszcie.
[video=youtube;asyIVBSdcX4]http://www.youtube.com/watch?v=asyIVBSdcX4&feature=youtu.be[/video]

Posted

własnie 'normalnie' to Antek jakkby mial owsiki w tyłku teraz wreszcie lezy wiecej nie lazi jak szwedacz ;)nawet moge gotowac o on lezy nie stoi jak kapo obok mnie przy garach .

• 3 weeks later...
Posted

Tosiu i lepiej gorzej tj.bylo lepiej a od 2 dni slabszy znow .wieczorem pojekiwal ,stekal...myslałam,ze go boli cos a ten glodny byl;)
planuje jak nic nie wypadnie pod koniec miesiaca jechac z nim do weta' miastowego' zbadac cisnienie w oczach choc nie pociera ich ale sprawdzic mozna na wypadek.pozatym zrobic morfologie i biochemie kontrolnie i osluchac jak sercowo moze jakies lek dodatkowo nasercowy bo cos gorsze dni coraz czesciej sie zdarzaja a wysilku ma juz zero praktycznie.

ps.jutro rozliczenie i foty a ja uda sie to moze i filmik:)