magda222 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Jeszcze się domki będą biły o niego :) Quote
ihabe Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 chłopak cudny.... pozdrowionka z ranka dla Atoska i wszystkich cioteczek:-) Quote
magda222 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 rytka napisał(a):przepraszam zdjęcia będa dziś. starszy syn siostry,ktory przyjechał na weekend wsio mi wysle obiecał.wczoraj Atos tatusiował szczeniaczkowi(ktory przyszedl z goscmi) był dobrym ojcem delikatnym opiekunczym a siostrze sie w pore przypomniało ,ze Mela ma miec cieczke na przełomie kwietnia /maja i w tyg.pedzi z nia na zastrzyk (bo by sie Atos niepotrzebnie denerwował a serce słabe)i dojrzewa do mysli o sterylizacji suni. Rytka a czy syn pani Grażyny mógłby też zrobić skan lub zdjęcie rachunku od weta i za leki i tu wkleić? Quote
rytka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 zdjecie napewno tak ;)zaraz zadzwonie i poprosze o zdjecie rach.oraz wyników bo ja podała ale tak bez jednostek wiec ciulowo;) a ostatecznie bo z kupnem regala miałam kłopoty(niedostepne) wiec kupiłam brit mysle,ze tez dobra (to karma klasy super premium)i chrupki małe http://www.telekarma.pl/p2351/brit.care.senior.lamb.amp.rice.12.kg.htm ps.zadzwoniłam zaraz zrobi zdjęcia rach. a ja wkleje jak tylko mi wysle a wyslę jak młodszy syn Grazynki przyniesie kompa ,ktorego pożyczył :roll:skmplikowane ale dzis bedzie napweno jak komp nie wroci szybko to pojdzie siostrzeniec do sąsiada i wysle.A mąz siory mowił mi,ze jak wraca z pracy to Atos wita go wylewniej niz Mela i strasznie mu milo z tego powodu:lol:dodam,ze to pan głownie wychodzi na spacery:razz: Quote
tanitka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Super, przekaze Justynie podziekowania za taka chojnosc. A stalych deklaracji jeszcze 15 zl-mies brakuje? Quote
magda222 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 tanitka napisał(a):Super, przekaze Justynie podziekowania za taka chojnosc. A stalych deklaracji jeszcze 15 zl-mies brakuje? Tak... 15 zł brakuje w dalszym ciągu. Quote
rytka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 magda szykuj dobry aparat i przybywaj do Atosa bo moja siora ni ma talentu do zdjęć:shake:wklejam te co nie maja ucietych głów i cosik widac:roll:... a tu udaje Atosik jakby cos widział:razz: Quote
rytka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 magda siora nie umi zrobic zdj.rachunku i paragonu z apteki -wychodza na zdj.nieczytelne jej(nic nie zrobie,ze to takie ciele)napewno odwiedzisz Atosa kiedys mozesz wtedy zrobic zdjecie lub kopie rachunku? Quote
JamniczaRodzina. Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Może on troszkę widzi na te oczka.Pięknie się prezentuje z Melą w duecie.:loveu: Quote
rytka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 siora postara sie nagrac film jak sie bawia z Mela,jak prosi ale bardzo zaprasza na kawe dziewczyny,zeby live oceniły jaka kondycja Atosa;)tylko ostrzega Atos broni domu i w progu atakuje potem juz mozna sie goscic .Siora uwaza ,ze to niemozliwe ,zeby go ktos wyrzucił bo jest bardzo posłuszny, niekłopotliwy przytulasty-pod pachea by siedzial cały czas a ostateznie za miejsce spania obrał fotel .mozna go dotykac bez zagadania nawet obcy byle nie da tyłek taki macho z niego.jak juz pisałam piłki fanem jest wielkim i lubi poburczec ale tak wiecie,ze nik sie go nie boi a on ma radoche . Quote
magda222 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Dzięki za fotki :) Napewno odwiedzę Atoska w najbliższym czasie. Quote
yunona Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Śliczniutki czarny jamniorek. Fajnie że psiaki się przyjaźnią i wspólnie bawią. Te zdjęcia to miód na serce. Quote
tanitka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Tak... 15 zł brakuje w dalszym ciągu. to ja dorzucam te 15 zł miesięcznie :) Quote
magda222 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 tanitka napisał(a):to ja dorzucam te 15 zł miesięcznie :) Dziękujemy pięknie :loveu: Mamy komplet :multi: Quote
Mika31 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 cudowny Atosik mały cud się dla niego dokonał Quote
Kasia77 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Piękny chłopak! Deklaracja na kwiecień wysłana, moja i Tomka- będę wysyłała je zawsze razem. Quote
magda222 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Kasia77 napisał(a):Deklaracja na kwiecień wysłana, moja i Tomka- będę wysyłała je zawsze razem. Dziękujemy :) Na Atoskowe konto wpłynęło 50 zł od pana Rafała K. z Wodzisławia Śl. Od kogo jest ta wpłata? Quote
magda222 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Pan Rafał K to nik Koza. OK. Dziękuję :) To jest wpłata jednorazowa, tak? PODSUMOWANIE: 20 zł yunona (wpłata jednorazowa) 15 zł case (kwiecień) 20 zł muza_51 (wpłata jednorazowa) 10 zł ihabe (wpłata jednorazowa) 20 zł JamniczaRodzina (?) 50 zł Hanna K. (wpłata jednorazowa) 15 zł Mika31 (wpłata jednorazowa) 20 zł pajda67 (kwiecień) 20 zł muza_51 (kwiecień) 500 zł p.Justyna B. z Warszawy (wpłata jednorazowa) 50 zł p.Rafał K. (Koza) - 97 zł wizyta u weta+leki - 10 zł pakiet ogłoszeń RAZEM: 633 ZŁ Dziękuję wszystkim :) Quote
magda222 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 case napisał(a):Moja wpłata może iść na kwiecień. :) OK :) Już zapisuję :) JamniczaRodzino a jak potraktować Twoją wpłatę? Edit. Przydałby się jakiś tekst do ogłoszeń... Potrafi ktoś napisać parę słów z sensem i sercem? ;) Quote
magda222 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Potrktuj Magdo jako jednorazową. Dziękuję :) Quote
case Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Można już chyba tytuł zmienić jeżeli jest całośc deklaracji. :) Quote
danka1234 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nie wiem czy ktos pamieta ze wystawiałam bazarek na potrzeby Atoska kiedy jego sytuacja finansowa była jeszcze niepewna, z którego zabrało sie 200zł. Widze ze Atos jest zabezpieczony finansowo na leczenie i inne wydatki a na tymczasowanie ma komplet deklaracji chciałabym zatem te pieniadze przeznaczyc na innego jamnika w potrzebie a mianowicie Pinesie chorą na chłoniaka gdzie jest potrzeba zawiezc ją z pomorza do Wrocławia na badania. Koszty tego wyjazdu i badania beda bardzo duze wiec wsparcie tam jest bardzo potrzebne. Czy sa jakies głosy sprzeciwu od osób które brały udizał w tym bazarku?lub przewidziane wydatki na Atosa by zatrzymac te pieniadze dla niego? Pisze i pytam tutaj bo czesc osób z bazarku jest na tym watku i byc moze brali w nim udział tylko ze wzgledu na Atosa,by zasilic jego konto dlatego chciałabym uzyskac ich zgode na inne przeznaczenie uzyskanych pieniedzy. To link do watki jamnikowatej Pinesi potrzebującej wsparcia; http://www.dogomania.pl/threads/140645-Przesympatyczna-jamniczka-Pineska-w-DT-szukamy-NAJ-DS Co do tekstu,przychodzi mi na mysl osoba ktora pisze piekne teksty z sensem i sercem,mam na mysli Boni -bobo, poprosimy jesli nikt niczego wcześniej nie napisze. Quote
Recommended Posts