yunona Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ihabe , nie ociągaj się tylko z prędkością światła fotki Atoska wstaw , bo usychamy z pragnienia :eviltong::diabloti: Quote
magda222 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 pajda67 napisał(a):To ja jeszcze dorzucę 10zł dla Atoska. Nasza deklaracja to teraz 20zł. Pozdrawiamy z Neosiem Pięknie dziękujemy :) yunona napisał(a):Ihabe , nie ociągaj się tylko z prędkością światła fotki Atoska wstaw , bo usychamy z pragnienia :eviltong::diabloti: Ihabe pewnie zajęta domowymi sprawami. Wczoraj poświęciła sporo czasu dla Atoska :) Kurde muszę się nauczyć wstawiać fotki... Quote
rytka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 wysli mi ja siedze cały czas przy kompie:)zdrzazga@wp.pl o juz sa...no masz na tych zdjęciach nie wyglada chudo;) a siora poda swoj numer konta Ci w poniedziałek bo musi isć spytac sie w banku bo nie pamieta(bez komentarza)neta tez ma w domu ale uzywa tylko do gry w mahionga ....gg ,poczty nie zaklada bo niepismienna przeciez...a i jeszcze ja siorze powiedziałam,ze dt płatny po 'przepracowanym'miesiacu takze jest czas . Quote
magda222 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 rytka napisał(a): a siora poda swoj numer konta Ci w poniedziałek bo musi isć spytac sie w banku bo nie pamieta(bez komentarza)neta tez ma w domu ale uzywa tylko do gry w mahionga ....gg ,poczty nie zaklada bo niepismienna przeciez... Może i dobrze, że tylko gra w mahjonga ;) a nie czyta dogo ;) Kurde... To takie zamazane na zdjęciach (tych już w domu) to mi aparat zaparował... Wczoraj masakryczna pogoda była... Quote
ihabe Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 cudne wieści o cudnym chłopaku:-) Tak się cieszę , że wszystko jest ok:-) Quote
rytka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 magda222 napisał(a):Może i dobrze, że tylko gra w mahjonga ;) a nie czyta dogo ;) Kurde... To takie zamazane na zdjęciach (tych już w domu) to mi aparat zaparował... Wczoraj masakryczna pogoda była... tak zycie w nieswiadomosci jest łatwiejsze... a zdjęcia będą, zawsze tez jak bedziesz w okolicy lub ihabe mozecie wpaść i popykać;) u atosa dobrze czuje sie jak u siebie po nocy spedzonej w łózku z siostrzencem uznał,ze to jego legowisko.Jest energiczny psiak ,łagodny(tam czasem zaburczy ale to wszystko nie to co mój Lodek)posłuszny na slowo nie wolno,idz na swoje reaguje i sie słucha polecenia wykonuje.Jeszcze sie obija o wszystko duzo pije ,sika, kupka-czystosc w domu utrzymuje i najchetniej by non stop siedział obok czlowieka na foteu wtulajac sie. Quote
magda222 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 rytka napisał(a):tak zycie w nieswiadomosci jest łatwiejsze... W sensie, że nie wie co siostra tu o niej wypisuje pisałam ;) :evil_lol: rytka napisał(a):a zdjęcia będą, zawsze tez jak bedziesz w okolicy lub ihabe mozecie wpaść i popykać;) Myślałam już o tym, żeby wpaść po niego w jakiś dzień (jak się wypogodzi ;) ) i zorganizować sesję zdjęciową. Poproszę kogoś kto ma dobry aparat o pomoc :) Quote
yunona Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Fajne zdjątka, Atosik ma extra szeleczki o bardzo modnym obecnie kolorze. :p I tak trzymać.:cool1: Domki stałe będą bić się o towarzyskiego i modnego jamnisia.:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
magda222 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dostał ode mnie wyprawkę w postaci szeleczek i smyczy, żeby się ładnie prezentował, ale tak ciągnął łobuz jeden, że smycz już zepsuta :roll: Urwało się zapięcie :roll: Quote
ihabe Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 magda222 napisał(a):Dostał ode mnie wyprawkę w postaci szeleczek i smyczy, żeby się ładnie prezentował, ale tak ciągnął łobuz jeden, że smycz już zepsuta :roll: Urwało się zapięcie :roll: powinnas dodać kochana, że ciotka ihabe je zapsuła gdy odciągała Atoska aby nie gryzł legowiska od Laleczki:-( Ciotka ihabe kupi nowe:-) Quote
rytka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 magda222 napisał(a):W sensie, że nie wie co siostra tu o niej wypisuje pisałam ;) :evil_lol: my sa szczere do bólu ale tez mozemy na siebie zawsze liczyc nie słodzimy sobie -ja ją do parteru ona mnie a ,ze sie pieknie róznimy to jest o co sie kłócic.Mówie jej dzis zamawiam identyfikator grawerowany dla Lodzia chcesz tez do Meli (Atos ma taki z karteczka) .ona; a jak wygląda. ja mowie;. mi sie podoba .ona; własnie takiego nie chce wez mi ten co sie tobie nie podoba. Myślałam już o tym, żeby wpaść po niego w jakiś dzień (jak się wypogodzi ;) ) i zorganizować sesję zdjęciową. Poproszę kogoś kto ma dobry aparat o pomoc :) koniecznie dobre zdjecia to podstawa a siora ma dwie lewe rece do tego ,pozyczy aparat i bedzie pykac przez kilka dni moze sie jej uda uchwycic cos ciekawego.potem suistrzenice mi wysle a ja powstawiam. yunona napisał(a):Fajne zdjątka, Atosik ma extra szeleczki o bardzo modnym obecnie kolorze. :p I tak trzymać.:cool1: Domki stałe będą bić się o towarzyskiego i modnego jamnisia.:loveu::loveu::loveu::multi: ja mysle ani on stary ani brzydki a super towarzyski,grzeczny ,odwazny,łagodny-super towarzysz.ciekawe jeszcze jak sam w domu zostanie(no całkiem sam nie moze bo tato sparalizowany jest w domu stale raczej)i jak z tymi samcami i np.kotami. trza bedzie po kolej wszystko wyczaic. Quote
rytka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ihabe napisał(a):powinnas dodać kochana, że ciotka ihabe je zapsuła gdy odciągała Atoska aby nie gryzł legowiska od Laleczki:-( Ciotka ihabe kupi nowe:-) ja tylko siora juz mi mowila,ze ona kupi mu czerwone bo czarnemu w czerwonym najladniej;)co on z tym wszystkim zrobi jak mu kazdy bedzie kupował:) a legowiska od Laleczki juz nie gryzie a ja wysyłam mu w poniedziałek bedzie miał takie samo;) Quote
Isadora7 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A czy ja bym mogła prosić niezmniejszane zdjęcia na patyk@cad.pl podmieniłabym na SOS a i do allegro lepsze większe. Quote
magda222 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Isadora7']A czy ja bym mogła prosić niezmniejszane zdjęcia na patyk@cad.pl podmieniłabym na SOS a i do allegro lepsze większe. Już wysyłam :) Rytka ja też mam 2 siostry i tak samo żyjemy :) Co trzeba sobie wygarnąć to wygarniamy a jak trzeba pomóc to każda wie, że na pozostałe może liczyć :) Atosik to super pies :) Tylko mu ludzia brakowało. Trzeba fotki porobić, dużo ogłoszeń i domu szukać. Chciałam mu kupić czerwone szelki, ale w jego rozmiarze były tylko takie i czarne. To wzięłam te ;) Nie miałam już czasu biegać po mieście. Quote
Isadora7 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 No to wzbogaciłam chłopaka o foteczki http://jamniki.eadopcje.org/psiak/68 Quote
magda222 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Isadora7']No to wzbogaciłam chłopaka o foteczki http://jamniki.eadopcje.org/psiak/68 Dziękujemy :) Tylko może wykasować już dane schroniska? Po co ludzie mają tam dzwonić i pytać? Quote
Isadora7 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 magda222 napisał(a):Dziękujemy :) Tylko może wykasować już dane schroniska? Po co ludzie mają tam dzwonić i pytać? OK a telefon jaki ten co jest? Quote
magda222 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Isadora7 napisał(a):OK a telefon jaki ten co jest? To jest numer do schroniska. Quote
Isadora7 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='magda222']To jest numer do schroniska. to jaki podać? Quote
magda222 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='Isadora7'] to jaki podać? Można mój, ale nie wiem czy nie lepiej byłoby podać nr kogoś kto zna charakter jamników. Co myślicie? Quote
magda222 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Mika31 napisał(a):podnoszę deklaracje do 15 złotych Mika31 :) Wielkie dzięki :) Quote
Recommended Posts