Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1 m-c Jamnicza Skarpeta :loveu:

yunona 20 zł
JamniczaRodzina 20 zł
muza_51 20 zł
case 15 zł
magda222 20 zł
kasia77 20 zł
Tomek 15 zł
ihabe 10 zł
Isadora7 10 zł
Mika31 10 zł
pajda67 10 zł
danka1234 20 zł
AMIŚKA 30 zł + 100 zł (jednorazowo)

[SIZE="4"]MAMY 220 ZŁ DEKLARACJI NA TĄ CHWILĘ !!!

Bardzo bardzo wszystkim dziękujemy :loveu:

Posted

Decyzje są podjęte. Potrzebny Dobry Domowy Tymczas. Szukamy. Dziewczyny porozsyłały PW do różnych osób, ale albo nie ma miejsc albo DT nie nadaje się dla psów specjalnej troski.
Kasa jest zbierana.
Nie wiem co jeszcze można zrobić... Proszę o rady, wskazówki.

Posted

Ja tak jak pisałam wyzej, nadal uważam że nie ma co czekać skoro jest możliwość u Czarodziejki. Zaufany dobry DT. I mam nadal przekonanie, że Atosik bardzo szybko zaaklimatyzuje się, ze jego agresja wynika z faktu że jest ślepy i w schronisku. W ostateczności (a mam przeczucie, ze nie będzie potrzeby) szukać dalej ale już spokojniej bo chłopak będzie będzie w schronie

Posted

[quote name='Isadora7']Ja tak jak pisałam wyzej, nadal uważam że nie ma co czekać skoro jest możliwość u Czarodziejki. Zaufany dobry DT. I mam nadal przekonanie, że Atosik bardzo szybko zaaklimatyzuje się, ze jego agresja wynika z faktu że jest ślepy i w schronisku. W ostateczności (a mam przeczucie, ze nie będzie potrzeby) szukać dalej ale już spokojniej bo chłopak będzie będzie w schronie

Czekamy w takim razie na ostateczną decyzję Czarodziejki :)
I prosimy o wyczarowanie kącika dla Atoska :)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Czy piesek ma jakieś szczególne wymagania?

Z tego co wiemy od pracowników schroniska to jest to piesek starszy, niewidomy, w boksie mieszka z suczkami, bo kłapie na samce. Myślimy, że jest to po prostu wynikiem strachu. Wiem, że bierze leki. Ma problemy z chodzeniem (ale chodzi o własnych siłach), ze stawami, z ciśnieniem. Napewno trzeba go będzie zabrać do weta. Może zrobić jakieś badania. Trudno coś konkretnie powiedzieć na tą chwilę. Na 100% potrzebny ciepły kącik w domu i poczucie bezpieczeństwa.

[SIZE="1"]Czarodziejko :loveu: Czy już możemy się tak troszkę cieszyć?

Posted

wiemy że ma leki Hepatil na wątrobę, nie wiem co bierze na ciśnienie i stawy, jeszcze krople do oczu 2 x dziennie

Atos nie ma jakiś specjalnych wymagań, ma dobry apetyt, tabletki zjada z jedzeniem bez problemu, daje sobie oczy kropić

jedynie czego potrzebuje to uwagi człowieka i domowego otoczenia, opieki, a powinien jeszcze pewniej stanąć na swoich jamniczych nogach

Posted

[quote name='Czarodziejka']Rozważcie jeszcze, że ja niestety nie trzymam psów w domu. Mają budy, garaże i ogrody....:-?[/QUOTE]

Myślałam, że masz domowe DT...
To nie wiem co robić w tej sytuacji...

Posted

[quote name='kaja555']allegro za niedługo się kończy, ma 3 obserwatorów, ale to nie gwarantuje domku[/QUOTE]
to moga być dogomaniacy ale i tak trzymam kciukiiiiiiiii

Posted

A ja jak mantre powtórzę, a nawet błagam rozważcie tyczmas u Czarodziejki. Lepszy dla niego nawet boks u Czarodziejki niż schron. I na spokojnie rozejrzeć się za domowym albo stałym. On psychicznie nie wytrzyma długo.

Posted

Przepraszam, że na trochę "zniknąłem", miałem problemy z internetem i komputerem. Ja także zobaczę, co da się zrobić. Pozdrawiam.