magenka1 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 to ja jeszcze raz się spytam kontaktowałyście się Rantką z Sochaczewa? ona ma tymczas w domu dla staruszków mogę napisać do niej smsa albo przedzwonić? Quote
Kasia77 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='magenka1']to ja jeszcze raz się spytam kontaktowałyście się Rantką z Sochaczewa? ona ma tymczas w domu dla staruszków mogę napisać do niej smsa albo przedzwonić?[/QUOTE] Wypisze, gdzie ja pisałam: kikou czarodziejka kasiaprzystał ewanka mestudio lionees - renata5 nie odezwała sie w ogóle lionees i kasiaprzystał Quote
bianka0 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='magda222']... Na wątku domów tymczasowych odezwała się ala123: "namiaru na dt nie mam ale ostatnio miałam do czynienia z małym hotelikiem w Chełmie,woj.lubelskie;tel.666355124;trzeba koniecznie podkreślić,że to pies do adopcji,bo inne są ceny dla takich psiaków" Jeżeli to hotelik P. Sylwii Z. to miałam tam Evitę. Tam opieka jest bardzo dobra, ale dla zdrowego pieska. Niewidomy jest psem specjalnej opieki. Trzeba żeby był większość czasu z człowiekiem. Pieski są w budynku murowanym, w boksach. Właściciele pracują 8 godzin dziennie i wtedy psy są same. Owszem byłam zadowolona z opieki nad psem zdrowym, bezproblemowym, ale nie mam złudzeń , że nie jest to miejsce dla niewidomego. Cena 10 zł za dobę + karma. Quote
magda222 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='magenka1']to ja jeszcze raz się spytam kontaktowałyście się Rantką z Sochaczewa? ona ma tymczas w domu dla staruszków mogę napisać do niej smsa albo przedzwonić?[/QUOTE] [quote name='magenka1']napisałam smsa do Renatki[/QUOTE] Bardzo bardzo dziękuję magenko :loveu: Quote
magenka1 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 nie mam jeszcze odpowiedzi , ostatnio też nie mogłam się do niej dodzwonić mam nadzieje, że u niej wszystko dobrze, jutro jak będzie siostra to spróbuje zadzwonić ona ma nr w play tak jak Renatka więc mogę rozmawiać dowoli Quote
magda222 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='magenka1']nie mam jeszcze odpowiedzi , ostatnio też nie mogłam się do niej dodzwonić mam nadzieje, że u niej wszystko dobrze, jutro jak będzie siostra to spróbuje zadzwonić ona ma nr w play tak jak Renatka więc mogę rozmawiać dowoli[/QUOTE] Jeszcze raz wielkie dzięki :) Quote
Mika31 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 a dt u BeaBono miała Alpena u siebie http://www.dogomania.pl/threads/190023-Alpen-jamnik-kt%C3%B3ry-sam-si%C4%99-okalecza-MA-DS-U-haccord-!!! Quote
Kasia77 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Mika31']a dt u BeaBono miała Alpena u siebie http://www.dogomania.pl/threads/190023-Alpen-jamnik-kt%C3%B3ry-sam-si%C4%99-okalecza-MA-DS-U-haccord-!!! na stronie 11ej można poczytać co oferuje BeaBono,wygląda bardzo interesująco i niedrogo, dom doświadczony w opiece nad psami specjalnej troski (wyczytałam na owej 11ej stronie wątku Alpenka;) ) Quote
Kasia77 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Mizianka Atosinko:) jakieś decyzje w sprawie DT? Quote
magda222 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ja nigdzie nie pytałam, bo kilka dziewczyn się w to zaangażowało i nie chciałam się wtrącać. Chciałabym, żeby to było sprawdzone przez kogoś zaufanego DDT. Quote
Isadora7 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 U Czarodziejki to naparawdę sprawdzony tymczas i ceny przyzwoite. Bierze takie staruszki, no w zasadzie bez mała hospicjum jakby. Dobrze jakby osoba prowadząca zapukała do Czarodziejki (to moderatorka na dogo) Quote
magda222 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Isadora7']U Czarodziejki to naparawdę sprawdzony tymczas i ceny przyzwoite. Bierze takie staruszki, no w zasadzie bez mała hospicjum jakby. Dobrze jakby osoba prowadząca zapukała do Czarodziejki (to moderatorka na dogo)[/QUOTE] Dziękuję :) Już piszę PW do Czarodziejki :) Quote
yunona Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='magda222']Ja nigdzie nie pytałam, bo kilka dziewczyn się w to zaangażowało i nie chciałam się wtrącać. Chciałabym, żeby to było sprawdzone przez kogoś zaufanego DDT.[/QUOTE] Czarodziejka to osoba godna zaufania, jest dogomanką , modem i opiekuje się psiakami specjalnej troski. Isadora to potwierdzi. Trzeba jak najszybciej Atosa wyrwać ze schronu więc nie ma co czekać tylko pisać gdzie się da i potem na wątku tylko zdecydować gdzie. , Quote
Isadora7 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Warto wziąć pod uwagę że psiak jest w schronie i jest duże prawdopodobieństwo, że jego zachowania będą inne warunkach domowych, poza schroniskowych. Byłam na watkach "slepaczków" i większośc z nich w schronie wykazywało agresje, wycofanie a po zawiezieniu do hotelu czy na DT w zasadzie natychmiast był zwrot w zachowaniu. Quote
kaja555 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 pracownicy też uważają, że jego kłapanie "na obcego psa" wynika z tego że go nie widzi myślę, że jamniczek da sie poznać od lepszej strony, tymbardziej że do ludzi jest towarzyski Quote
Czarodziejka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dziewczyny, dzięki za miłe słowa i zaufanie. Ja już komuś odpisałam w sprawie Atosa. Mam tu hospicyjne onki i nie wiem, czy jamniś się w takim towarzystwie odnajdzie. Quote
magda222 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Czarodziejka']Dziewczyny, dzięki za miłe słowa i zaufanie. Ja już komuś odpisałam w sprawie Atosa. Mam tu hospicyjne onki i nie wiem, czy jamniś się w takim towarzystwie odnajdzie.[/QUOTE] Dziękujemy za odzew :) To szukamy dalej. Ten DDT to nie jest taka prosta sprawa widać... Quote
Czarodziejka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='magda222']Dziękujemy za odzew :) To szukamy dalej. Ten DDT to nie jest taka prosta sprawa widać...[/QUOTE] Jeżeli sytuacja będzie dramatyczna i nic nie znajdziecie, to go przyjmę. Quote
magda222 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Czarodziejka']Jeżeli sytuacja będzie dramatyczna i nic nie znajdziecie, to go przyjmę.[/QUOTE] Z tego co wiem sytuacja jest dramatyczna :( Quote
Recommended Posts