Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda222 napisał(a):
Grażyna zrobi nowe zdjęcia.
Ale nie mam dobrych wiadomości :(
Do dolegliwości Atoska doszły jeszcze problemy z ciśnieniem i ze stawami :(

A na te problemy z ciśnieniem i stawy coś dostaje?

Posted

w sobotę Grażyna nie zdąrzyła zrobić zdjeć, jechałyśmy na łapankę

w niedzielę miała jeszcze jechać, ale nie wiem czy on się w ogóle nadaje do zdjęć, jest z nim żle i możemy nie doczekać jego adopcji

Posted

kaja555 napisał(a):
jest z nim żle i możemy nie doczekać jego adopcji

Chodzi o te serce i stawy?, A bierze na to jakieś leki?, mam w domu tymczasową "jamniczke" z bardzo poważnie chorym sercem, ale trzyma na lekach.
Atos siedzi w kojcu?, nie ma możliwości przenieść go do jakiegoś ciepłego pomieszczenia? - pytam, bo nie nic nie wiem o schronisku w Tychach.

A może jakis domowy hotelik?.........

Posted

Kasia77 napisał(a):

A może jakis domowy hotelik?.........

Na hotelik trzeba kasy.
A my już zrzucamy się na kilka psich bid z naszego schronu, które są w hotelach i wątpię, że damy radę utrzymać następną...
Strasznie mi go szkoda, ale nie mam pomysłu jak mu pomóc :(

Posted

AlfaLS napisał(a):
To prawda kolejnego tyszaka z pełną opłatą nie udźwigniemy:shake:. Tak na weta i jedzenie to pewnie byśmy zebrali ale więcej to chyba nie......

Może chociaż spróbujemy?, strasznie go szkoda :(
Dom mam zapsiony na maksa, żaden nie chce sie wyprowadzić zeby zwolnic miejsce:cool3:, ale jakby co, to dorzuce sie do tymczasu na pewno

Posted

case napisał(a):
Kasia77 - twój link w podpisie się nie otwiera. Piszę, bo może ktoś się zainteresuje i nie będzie miał jak tu trafić.

dzięki! zaraz poprawie

już poprawione, "pozbyłam się" swoich dwóch tymczasów, żeby mi się Atos zmieścił :)

Posted

a może po prosimy ciocie Isadore7 żeby mu na sos artykuł i apel o wsparcie finansowe zrobiła i jak ktoś ma konto na fb może tam ktoś go wspomoże

Posted

[quote name='kaja555']z tego co wiem, to raczej nie mamy czasu na zbieranie pieniędzy, albo się trafi DT albo DS albo odejdzie w schronisku[/QUOTE]

rozumiem, ale w jakim on jest konkretnie stanie, co się dokładnie dzieje?
na wątku jest mało informacji