Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak nikt wiecej nie dzwonił pani co dzwoniła zadawala pytania miala sie zastanowic po czym przyslala smsa 0 5.00 rano ,ze jednak ta sasiadka co ją pytala co ma jamnika nie chce drugiego bo ledwo z jednym sobie radzi:hand:

Posted

rytka napisał(a):
tak nikt wiecej nie dzwonił pani co dzwoniła zadawala pytania miala sie zastanowic po czym przyslala smsa 0 5.00 rano ,ze jednak ta sasiadka co ją pytala co ma jamnika nie chce drugiego bo ledwo z jednym sobie radzi:hand:

Bez komentarza :angryy:

Posted

Wpłynęło:

+ 10 zł ihabe (VII)
+ 20 zł danka1234 (VII)
+ 90 zł JamniczaRodzina i Hanna K. (VI,VII,VIII)

Bardzo dziękujemy :)

Saldo: 518 zł

Przelewam 260 zł za 18.07.-18.08. + 15 zł za wypisanie recepty.

[SIZE="5"]Proszę gapowiczów o wpłaty ;)

Rytka mam coś jeszcze przelać?

Posted

to siora nie wysłala Ci smsa?miala wyslać chyba wykupila krople(30zł) i leki(na serce i watrobe ok.15zł.)i podac co ile a za wypisanie recepy 10zł. ja chyba popierniczylam i powiedzialam 15zł. a 10zł.wiem,ze sie wybiera do Ciebie(juz wie gdzie pracujesz haha)moze wpasc z Atosem na chwile?nie ma jak zdjec tych wszystkich rachunkow zrobic i chce Ci je pokazać /przekazać.No i Atosa pokazać;)

Posted

[quote name='magda222']Wpłynęło:

+ 10 zł ihabe (VII)
+ 20 zł danka1234 (VII)
+ 90 zł JamniczaRodzina i Hanna K. (VI,VII,VIII)

Bardzo dziękujemy :)

Saldo: 518 zł

Przelewam 260 zł za 18.07.-18.08. + 15 zł za wypisanie recepty.

Proszę gapowiczów o wpłaty ;)

Rytka mam coś jeszcze przelać?

Czy ja przypadkiem nie muszę wpłacić? Nie było mnie pare tygodni (choroba) a na pierwszej stronie majowa rozpiska i nie ma mojej poprzedniej wpłaty (50 zł)

pogubiłam się.

.

Posted

[quote name='rytka']to siora nie wysłala Ci smsa?miala wyslać chyba wykupila krople(30zł) i leki(na serce i watrobe ok.15zł.)i podac co ile a za wypisanie recepy 10zł. ja chyba popierniczylam i powiedzialam 15zł. a 10zł.wiem,ze sie wybiera do Ciebie(juz wie gdzie pracujesz haha)moze wpasc z Atosem na chwile?nie ma jak zdjec tych wszystkich rachunkow zrobic i chce Ci je pokazać /przekazać.No i Atosa pokazać;)

Zapraszam :)

[quote name='Isadora7']
Czy ja przypadkiem nie muszę wpłacić? Nie było mnie pare tygodni (choroba) a na pierwszej stronie majowa rozpiska i nie ma mojej poprzedniej wpłaty (50 zł)

pogubiłam się.

.

Masz zapłacone jeszcze za przyszły miesiąc ;)
Wklejam na bieżąco wpłaty, ale 1-szą stronę musi uzupełniać kaja555.

[quote name='Mika31']Ciocie a moje wpłaty dotarły byłam 2 miesiące w szpitalu bez netu?

Jesteś na bieżąco :) Nie zalegasz :)

Wszystko OK? Jak się czujecie dziewczyny?

Posted

A to ok bo straciłam rachube, w takim razie nawet dobrze wpłace grosz po wypłacie. W tym miesiacu opłaciłam na rok serwer dla SOS DLA JAMNIKÓW i jestem goła i wesoła.

Posted

moze Antoni sie nie pogniewa jak zaprosze na bazarek dla kotecka http://www.dogomania.pl/threads/211483-Kubki-z-psami-próbki-kosmetyków-biżuteria-do-27.08-godz.22.00?p=17289394#post17289394

ps.kotecek to tez 'moj' tymczasowicz i mam nadzieje,ze zdąrze sie go 'pozbyc' szybko bo jak siora opiekunki nie załatwi do Atosa to bedzie tu juz niezły sajgon jak przyjadą znów. Dodatkowo obok psów i kotów , siory zjadą wszyscy siostrzency z śląska (4szt+narzeczone) bo wesele mamy sierpniu... sajgon murowany:)

Posted

Reklamacja :placz:. Pewnie wkradł się jakiś błąd ale nie uwzględniono w pierwszym poście, edytowanym wczoraj (20.07.) przez Kaję, moich wpłat - post potwierdzający wpłatę przez magdę222 nr 787 - wpłata 20 za maj, post 893 - wpłata 40 zł za czerwiec i lipiec. Proszę o uzupełnienie.:mad::evil_lol:

Posted

Wklejam tak na szybko, żeby było jaśniej ;) :

yunona VII
JamniczaRodzina VIII
muza_51 VII
case VI
magda222 VII
kasia77 VI
Tomek VI
ihabe VII
Isadora7 VIII
Mika31 VII
pajda67 VII
danka1234 VII
AMIŚKA IV
rytka VII (wpłaca bezpośrednio do DT)
Hanna K. VIII
tanitka VII

Czy ktoś ma kontakt z AMIŚKĄ?
Wysyłałam jej PW przypominające, ale nie odpowiada...
Sprawdziłam i na dogo bywa.

Rytka ile mam przelać dokładnie za wykupione leki?

Posted

[quote name='yunona']Reklamacja :placz:. Pewnie wkradł się jakiś błąd ale nie uwzględniono w pierwszym poście, edytowanym wczoraj (20.07.) przez Kaję, moich wpłat - post potwierdzający wpłatę przez magdę222 nr 787 - wpłata 20 za maj, post 893 - wpłata 40 zł za czerwiec i lipiec. Proszę o uzupełnienie.:mad::evil_lol:

Albo jestem ślepa albo też proszę o uwzględnienie mojej wpłaty:

Posted

Post nr 840 z 08.06.

[quote name='magda222']
Wpłynęło:

50 zł Isadora7 (IV-VIII)
35 zł kasia77 i Tomek (VI)
20 zł muza_51 (VI)
5 zł ihabe ? (nie wiem jak to zapisać Iwonko, bo deklarowałaś dyszkę ;) )
40 zł pajda67 (V i VI)
15 zł mika31 (VI)

Saldo: 458 zł

Posted

Postaram się jeszcze dziś zrobić dokładne rozliczenie i kaja wklei je w 1 poście.
Ale z góry przepraszam jeśli tego nie zrobię.
Jutro mam pogrzeb w rodzinie i trochę nie jestem w nastroju.

Posted

kaja555 napisał(a):
to dlatego że ja chaotycznie uzupełniam, trochę się gubię bo nie było mnie 2 tyg.

magda222 napisał(a):
Postaram się jeszcze dziś zrobić dokładne rozliczenie i kaja wklei je w 1 poście.

Na spokojnie nikt nie ma pretensji, a przypomnienia są tylko po to aby ułatwić.

Posted

magda222 napisał(a):

:( :(

Nie śpieszy się Madzia :(

Posted

case napisał(a):
Ode mnie poszedł przelew, powinien już być na koncie. :)

Sprawdziłam na szybko. Doszło. Bardzo dziękuję.
Postaram się jak najszybciej zrobić szczegółowe rozliczenie.
Przepraszam, że mnie nie było kilka dni, ale ten rok mam taki porąbany, że szkoda gadać...
A tu dopiero połowa.

Posted

jesli ktos nie ma jeszcze planów na sobote i niedzielę:

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA

PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU

W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011

na którym znajdą się:

-materiały promocyjne Stowarzyszenia

-Kącik adopcyjny

- prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt.