Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rytka']jesli ktoś mogłby zrobić ogłoszenie Atosowi w gazecie(nawet nie wiem jaka najlepsza lokalna) to ja za nie zapłace.[/QUOTE]

Rytka :loveu: :loveu: :loveu:
Najlepiej to chyba w "Dzienniku Zachodnim".
Zaraz napiszę do nich maila i zapytam jaki byłby koszt.

Posted

[quote name='magda222']Rytka :loveu: :loveu: :loveu:
Najlepiej to chyba w "Dzienniku Zachodnim".
Zaraz napiszę do nich maila i zapytam jaki byłby koszt.[/QUOTE]

dziękuje,ze sie tym zajmiesz:)

Posted

[quote name='rytka']dziękuje,ze sie tym zajmiesz:)[/QUOTE]

To ja dziękuję za sponsoring ;) :)
Mail wysłany :) Na stronie "Dziennika" jest cennik, ale nic z niego nie rozumie ;) Opisałam historię Atosa i przesłałam im kilka zdjęć. Jedno z czasów schroniskowych i kilka aktualnych ;) Oczywiście poprosiłam o rabat ;)
Pewnie odpowiedzą dopiero w poniedziałek.

Posted

kiedys zamieszczałam ogł.w dzienniku zachodnim ale to było kiedy mieszkałam w Tychach (kope lat temu)i dotyczyło sprzedazy auta i odzew był juz o 6.20 pierwszy telefon;)

Antoni moze żwawy i nie boli go nic w tej chwili ale naprawde to staruszek i schorowany czasu ma nie tak duzo musi sie sprężyć z tym domem,zeby sie nim nacieszyć.
Dzwonilam do siory i leżała właśnie z psami tzn.one sobie same lezały ale zazdrosnica sie wepchła miedzy nie.Antoni dostał eksmisjie z swojego ulubionego fotela teraz oba psy maja kanape własna(taka we wnece, w zaciszu z widokiem na pokój i kuchnie,nie uzywana przez ludzi wylacznie do ich dyspozycji ).Poniewaz sama kanapa nie okazała sie dosc miękka na kanapie leża dwa legowiska a w nich podusie a na podusiach lalusie...

Posted

[quote name='rytka']
Dzwonilam do siory i leżała właśnie z psami tzn.one sobie same lezały ale zazdrosnica sie wepchła miedzy nie.Antoni dostał eksmisjie z swojego ulubionego fotela teraz oba psy maja kanape własna(taka we wnece, w zaciszu z widokiem na pokój i kuchnie,nie uzywana przez ludzi wylacznie do ich dyspozycji ).Poniewaz sama kanapa nie okazała sie dosc miękka na kanapie leża dwa legowiska a w nich podusie a na podusiach lalusie...[/QUOTE]

Kurde tylko gdzie my taki dom znajdziemy, żeby był chociaż w połowie tak dobry jak DT ;)

Z uwagi na to, że pani od ogłoszeń mi nie odpisała wysłałam 3 kolejne maile. Tym razem do jej szefów ;)
Może się ludziska ulitują...

Posted

[quote name='yunona']Odwiedzam Atoska i widzę , że coś się kroi...... Trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:.:[/QUOTE]

[quote name='magda222']
Chodzi o ogłoszenia. Odpisali.
[/QUOTE]

falszywy alarm chodzi o planowane ogłoszenie w gazecie ,które Magda 'zalatwia'a ja mam zaplacić;)

Antoni grzeczny/posłuszny jest niesamowicie kiedy Mela na spacerku nie chciała wrócic i Pan sie wściekał i wołał ją kilka razy to Atos wdrapywał sie na pana i popiskiwał jakby chciał powiedziec'ja jestem tu, tu jestem ,nie widzisz mnie kto tu jest slepy ja czy ty?' . mądry jest kiedy jego spanie przeniesli z fotela na inne miejsce odrazu zorientował się o co chodzi i zaakceptował(tylko spania na podlodze nie akceptuje musi byc na wysokosci).Nie chce byc sam na ogrodku nawet jak ktos stoi na balkonie i do niego mówi to za mało trzeba zejsc do niego i byc z nim.

Posted

[quote name='magda222']Rytka email do Ciebie poszedł :)
Czekam na odpowiedź.

odpisałam ;)bedzie full wersja jak reklama margaryny;)
szukalam zdjęc Atosa i jeszcze takie znalazlam.ale kiepsko go widać i jakosc slaba wiec sie nie nadawaja do ogloszen ale poparzec mozna;)

Posted

[quote name='rytka']odpisałam ;)bedzie full wersja jak reklama margaryny;)
szukalam zdjęc Atosa i jeszcze takie znalazlam.ale kiepsko go widać i jakosc slaba wiec sie nie nadawaja do ogloszen ale poparzec mozna;)

Te moim zdaniem super do ogłoszeń :)
Tylko które wybrać? Może to drugie?
A do ogłoszeń nie musi być w dużej rozdzielczości (czy coś takiego... nie znam się...)?

Posted

Wpłynęło:

20 zł muza51 (lipiec)
30 zł tanitka (czerwiec, lipiec)
20 zł magda222 (lipiec)

[B][U]Stan konta: 323 zł[/U][/B]

[B][COLOR="red"]Proszę gapowiczów o wpłaty[/COLOR][/B] ;)

Posted

[INDENT]Zapraszamy na bazarek ogloszeniowy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210701-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82.-dla-Neli-na-HOTEL-I-D%C5%81UG-do-11.07-do-21.00"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2107...11.07-do-21.00[/COLOR][/URL] dochód będzie przekazany na hotel i spłatę długu Neli [B][COLOR=red]30 ogłoszeń to tylko 5 zł :)[/COLOR][/B][/INDENT]

Posted

Dotarły nowe wpłaty :) Bardzo dziękuję :) Później wkleję rozliczenie.

Mam super wiadomość :) Dzisiaj w "Dzienniku Zachodnim" ukazało się ogłoszenie Atoska :) Trzymamy kciuki!!!
Druga dobra wiadomość jest taka, że przemiłe Panie z "DZ" zamieściły ogłoszenie gratis!!! :) z KOLOROWYM ZDJĘCIEM!!! :)
BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :)

Wpłynęło:

15 zł Mika31 (VII)
40 zł yunona (VI,VII)
20 zł pajda (VII)

Bardzo dziękujemy :)

Posted

wieści z dt Atos miał potezne rozwolnienie nie wiadomo po czym w sumie bo je tylko suche.Jest na diecie z Mela szwagier wydziela jedzenie restrykcyjnie bardzo podobno zeszczuplal juz Antoni a po sra..e to juz wogóle figure ma.Siora mowi,ze szczescie,ze spi przy otwartych drzwiach na balkon bo Antoni kultura nie budzil nikogo tylko wychodzil w nocy na balkon zrobił i 6 kup z czego w jedna wdepnął po czym sa slady ,ze wycieral lapaty w wycieraczke przed wejsciem ;)inteligentny pies biegunka minela tak szybko jak przyszla i czuje sie juz dobrze;)

Posted

siora nie może sie nachwalic jaki grzeczny i inteligentny z niego pies do tego urodziwy,stale mi powtarza udał sie ten pies. Tyle zalet ma antoni a sie nie interesuja ludziska bo szukaja tylko yorków szczeniaczków:(

Posted

[quote name='ihabe']ale inteligentna bestyjka z naszego Atoska:-) Cudok jakich mało:-)

wstawiłam Atoska na stronkę:

http://bezdomnepsy.pl/978/niewidomy-jamniczek-wyrzucony-jak-smiec-wpadl-do-studzienki-teraz-czeka-w-schroniskowym-kojcu-na-lepsze-jutro/

kto ma konto na FB niech klika na tej stronie i udostępnia Atoska jak najwięcej:-)

Udostępnione :) Wielkie dzięki :)

[quote name='rytka']siora nie może sie nachwalic jaki grzeczny i inteligentny z niego pies do tego urodziwy,stale mi powtarza udał sie ten pies. Tyle zalet ma antoni a sie nie interesuja ludziska bo szukaja tylko yorków szczeniaczków:(

Z "Dziennika" był tylko 1 telefon? :(