magda222 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='rytka']jesli ktoś mogłby zrobić ogłoszenie Atosowi w gazecie(nawet nie wiem jaka najlepsza lokalna) to ja za nie zapłace.[/QUOTE] Rytka :loveu: :loveu: :loveu: Najlepiej to chyba w "Dzienniku Zachodnim". Zaraz napiszę do nich maila i zapytam jaki byłby koszt. Quote
rytka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='magda222']Rytka :loveu: :loveu: :loveu: Najlepiej to chyba w "Dzienniku Zachodnim". Zaraz napiszę do nich maila i zapytam jaki byłby koszt.[/QUOTE] dziękuje,ze sie tym zajmiesz:) Quote
magda222 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='rytka']dziękuje,ze sie tym zajmiesz:)[/QUOTE] To ja dziękuję za sponsoring ;) :) Mail wysłany :) Na stronie "Dziennika" jest cennik, ale nic z niego nie rozumie ;) Opisałam historię Atosa i przesłałam im kilka zdjęć. Jedno z czasów schroniskowych i kilka aktualnych ;) Oczywiście poprosiłam o rabat ;) Pewnie odpowiedzą dopiero w poniedziałek. Quote
AlfaLS Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 A później nam ta wiedza może się przyda np. dla Uranka :lol: Quote
rytka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 kiedys zamieszczałam ogł.w dzienniku zachodnim ale to było kiedy mieszkałam w Tychach (kope lat temu)i dotyczyło sprzedazy auta i odzew był juz o 6.20 pierwszy telefon;) Antoni moze żwawy i nie boli go nic w tej chwili ale naprawde to staruszek i schorowany czasu ma nie tak duzo musi sie sprężyć z tym domem,zeby sie nim nacieszyć. Dzwonilam do siory i leżała właśnie z psami tzn.one sobie same lezały ale zazdrosnica sie wepchła miedzy nie.Antoni dostał eksmisjie z swojego ulubionego fotela teraz oba psy maja kanape własna(taka we wnece, w zaciszu z widokiem na pokój i kuchnie,nie uzywana przez ludzi wylacznie do ich dyspozycji ).Poniewaz sama kanapa nie okazała sie dosc miękka na kanapie leża dwa legowiska a w nich podusie a na podusiach lalusie... Quote
magda222 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='rytka'] Dzwonilam do siory i leżała właśnie z psami tzn.one sobie same lezały ale zazdrosnica sie wepchła miedzy nie.Antoni dostał eksmisjie z swojego ulubionego fotela teraz oba psy maja kanape własna(taka we wnece, w zaciszu z widokiem na pokój i kuchnie,nie uzywana przez ludzi wylacznie do ich dyspozycji ).Poniewaz sama kanapa nie okazała sie dosc miękka na kanapie leża dwa legowiska a w nich podusie a na podusiach lalusie...[/QUOTE] Kurde tylko gdzie my taki dom znajdziemy, żeby był chociaż w połowie tak dobry jak DT ;) Z uwagi na to, że pani od ogłoszeń mi nie odpisała wysłałam 3 kolejne maile. Tym razem do jej szefów ;) Może się ludziska ulitują... Quote
magda222 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Rytka!!! Dawaj swojego maila!!! Muszę coś ci wysłać i musimy się naradzić!!! :) Quote
rytka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 zdrzazga@wp.pl zaintrygowałaś mnie :razz:uwielbiam narady:diabloti: Quote
yunona Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Odwiedzam Atoska i widzę , że coś się kroi...... Trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:. Kaska poleci dopiero w przyszłym tygodniu.:lol: Quote
magda222 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='rytka']zdrzazga@wp.pl zaintrygowałaś mnie :razz:uwielbiam narady:diabloti: Wróciłam z roboty i padam. Chodzi o ogłoszenia. Odpisali. Odezwę się jutro. Quote
rytka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='yunona']Odwiedzam Atoska i widzę , że coś się kroi...... Trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:.:[/QUOTE] [quote name='magda222'] Chodzi o ogłoszenia. Odpisali. [/QUOTE] falszywy alarm chodzi o planowane ogłoszenie w gazecie ,które Magda 'zalatwia'a ja mam zaplacić;) Antoni grzeczny/posłuszny jest niesamowicie kiedy Mela na spacerku nie chciała wrócic i Pan sie wściekał i wołał ją kilka razy to Atos wdrapywał sie na pana i popiskiwał jakby chciał powiedziec'ja jestem tu, tu jestem ,nie widzisz mnie kto tu jest slepy ja czy ty?' . mądry jest kiedy jego spanie przeniesli z fotela na inne miejsce odrazu zorientował się o co chodzi i zaakceptował(tylko spania na podlodze nie akceptuje musi byc na wysokosci).Nie chce byc sam na ogrodku nawet jak ktos stoi na balkonie i do niego mówi to za mało trzeba zejsc do niego i byc z nim. Quote
magda222 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Rytka email do Ciebie poszedł :) Czekam na odpowiedź. Quote
rytka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='magda222']Rytka email do Ciebie poszedł :) Czekam na odpowiedź. odpisałam ;)bedzie full wersja jak reklama margaryny;) szukalam zdjęc Atosa i jeszcze takie znalazlam.ale kiepsko go widać i jakosc slaba wiec sie nie nadawaja do ogloszen ale poparzec mozna;) Quote
magda222 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='rytka']odpisałam ;)bedzie full wersja jak reklama margaryny;) szukalam zdjęc Atosa i jeszcze takie znalazlam.ale kiepsko go widać i jakosc slaba wiec sie nie nadawaja do ogloszen ale poparzec mozna;) Te moim zdaniem super do ogłoszeń :) Tylko które wybrać? Może to drugie? A do ogłoszeń nie musi być w dużej rozdzielczości (czy coś takiego... nie znam się...)? Quote
Sarunia-Niunia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jaki ten Atosik jest Kochaniutki!!! Aż się serce raduje, jak się na Niego patrzy... Ileż w Nim jest radości i woli życia!!! Quote
magda222 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Wpłynęło: 20 zł muza51 (lipiec) 30 zł tanitka (czerwiec, lipiec) 20 zł magda222 (lipiec) [B][U]Stan konta: 323 zł[/U][/B] [B][COLOR="red"]Proszę gapowiczów o wpłaty[/COLOR][/B] ;) Quote
tibby Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [INDENT]Zapraszamy na bazarek ogloszeniowy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210701-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82.-dla-Neli-na-HOTEL-I-D%C5%81UG-do-11.07-do-21.00"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2107...11.07-do-21.00[/COLOR][/URL] dochód będzie przekazany na hotel i spłatę długu Neli [B][COLOR=red]30 ogłoszeń to tylko 5 zł :)[/COLOR][/B][/INDENT] Quote
magda222 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Dotarły nowe wpłaty :) Bardzo dziękuję :) Później wkleję rozliczenie. Mam super wiadomość :) Dzisiaj w "Dzienniku Zachodnim" ukazało się ogłoszenie Atoska :) Trzymamy kciuki!!! Druga dobra wiadomość jest taka, że przemiłe Panie z "DZ" zamieściły ogłoszenie gratis!!! :) z KOLOROWYM ZDJĘCIEM!!! :) BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :) Wpłynęło: 15 zł Mika31 (VII) 40 zł yunona (VI,VII) 20 zł pajda (VII) Bardzo dziękujemy :) Quote
rytka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 był jeden tel.tylko ale nie ten teges. ps.ponoc na zdjeciu na granatowwgo Atos wygladał;) Quote
ihabe Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 witam po urlopie:-) Zdjęcia superowe:-) deklaracja za lipiec właśnie wyszła. Quote
rytka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 wieści z dt Atos miał potezne rozwolnienie nie wiadomo po czym w sumie bo je tylko suche.Jest na diecie z Mela szwagier wydziela jedzenie restrykcyjnie bardzo podobno zeszczuplal juz Antoni a po sra..e to juz wogóle figure ma.Siora mowi,ze szczescie,ze spi przy otwartych drzwiach na balkon bo Antoni kultura nie budzil nikogo tylko wychodzil w nocy na balkon zrobił i 6 kup z czego w jedna wdepnął po czym sa slady ,ze wycieral lapaty w wycieraczke przed wejsciem ;)inteligentny pies biegunka minela tak szybko jak przyszla i czuje sie juz dobrze;) Quote
ihabe Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 ale inteligentna bestyjka z naszego Atoska:-) Cudok jakich mało:-) wstawiłam Atoska na stronkę: http://bezdomnepsy.pl/978/niewidomy-jamniczek-wyrzucony-jak-smiec-wpadl-do-studzienki-teraz-czeka-w-schroniskowym-kojcu-na-lepsze-jutro/ kto ma konto na FB niech klika na tej stronie i udostępnia Atoska jak najwięcej:-) Quote
rytka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 siora nie może sie nachwalic jaki grzeczny i inteligentny z niego pies do tego urodziwy,stale mi powtarza udał sie ten pies. Tyle zalet ma antoni a sie nie interesuja ludziska bo szukaja tylko yorków szczeniaczków:( Quote
magda222 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='ihabe']ale inteligentna bestyjka z naszego Atoska:-) Cudok jakich mało:-) wstawiłam Atoska na stronkę: http://bezdomnepsy.pl/978/niewidomy-jamniczek-wyrzucony-jak-smiec-wpadl-do-studzienki-teraz-czeka-w-schroniskowym-kojcu-na-lepsze-jutro/ kto ma konto na FB niech klika na tej stronie i udostępnia Atoska jak najwięcej:-) Udostępnione :) Wielkie dzięki :) [quote name='rytka']siora nie może sie nachwalic jaki grzeczny i inteligentny z niego pies do tego urodziwy,stale mi powtarza udał sie ten pies. Tyle zalet ma antoni a sie nie interesuja ludziska bo szukaja tylko yorków szczeniaczków:( Z "Dziennika" był tylko 1 telefon? :( Quote
danka1234 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 pozdrowienia dla inteligentnego Atoska. moja deklaracja za lipiec poszła. Quote
Recommended Posts