Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atos chodzi teraz tylko w szelkach na spacery- porostu mu te spasowały czy cus;)ale polubil je odrazu.pozatym pozwala juz brac sie na rece nazazie siostrze tylko chce ,zeby go wniosła po schodach(schody na ogrodek sa strome wiec ,zeby isc na ogrodek chodzil dookoła domu teraz ,zeby drogi sobie zaoszczedzic pozwala sie laskawie nosic.)Zdenerwowal wczoraj Mele bo ona spi a Atos lazi po wyrku i szuka jak sie przykrc mozna burkneła na niego i sie polozyl bez przykrywki.

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Atosek wygląda super musi być z niego niezły pieszczoszek.

ogromny pieszczoch,typowa przylepa;)

danka1234 napisał(a):
widac i Atosek umie robic słupki jak Lodek.

nie pokaże Lodkowi bo bedzie mu przykro ale Atos nie tylko słupek robi ale i rączki składa jak do modlitwy i pięknie prosi .

nataliakrilan napisał(a):
buzia dla atosa. a ja swieta spedzilam z Lawenda z koninskiego schroniska:)

sliczna Lawenda śledze wątki wiekszosci psiakow z Konina i super ,że właśnie Lawende wybrałaś ale zagladaj też tu do Atoska .Mam nadzieje,ze Atos znajdzie ten 'idealny' dom i dla mnie nie ogródek byłby priorytetem ale styl -tryb zycia ;spokojny, ustabilizowany, domatorski bez dzieci małych i młodych zwierzów.Moj Lodziu dostał wczoraj na spacerze takiego łupnia od młodych psow a tylko sie odganiał nic wiecej ,że wieczorem ledwo chodził.

Posted

Ajula napisał(a):
coraz bardziej lubię jamniki :D

ani ja ani siostra nie miałysmy z jamnikami wczesiej do czynienia i ja osobiscie byłam zdziwiona niektórymi zachowaniami Lodka. teraz jamniki poznaje siora i dzis dzwoni do mnie ,ze Atos siedział u dziadka w pokoju bo kolacje jadł dziadek.Mimo,ze zjadł juz dawno to zapach pozostał wiec Atos nie chce wyjść,to ona podniesionym głosem wydała polecenie; do siebie Atos -więc sie podniósł bo ślepy jest nie głuchy nie trzeba krzyczeć i wychodzi dumie ,powoli...cały czas mruczac pod nosem,mruczał jeszcze dłuzsza chwile jak juz sie połozył na swoim legowisku.siora mowi do mnie zdziwiona 'on mnie normalnie wyzywał po cichu pod nosem' ja do niej masz szczęscie,ze jest niewidomy to nie zmierzy Cie wzrokiem do tego jak mnie Lodek kiedys jak go wyrzucałam z kuchni .nie dosc ,ze wyzywal pod nosem to rzucił mi takie spojrzenie,ze powinnam sie zapasc ze wstydu pod ziemie,ze tak traktuje jamnika.

Posted

do weta schroniskowego na 'konsultacje' i ew. EKG w przyszłym tygodniu ;ten tydzien jakis krótki sie okazał:oops: zamówilam obroze z amitraza dla Atosa ,pozatym wcina juz suplementy wit.z Mikity i preparat z glukozamina na stawy(taki zestawik jak Lodek).Meli bardzo smakuje jedzenie Atosa i juz sie konczy. zamowie więc to samo skoro smakuje; brit care senior a Meli tez brita niech nie podjada Atosowi karmy:)

Posted

[quote name='yunona']Myzianki dla pięknego Atoska.:loveu:
Kaska za kwiecień wysłana:lol:[/QUOTE]

[quote name='Kasia77']Witam Atoska :)

Deklaracja na maj przesłana, ode mnie i Tomka jednym przelewem, czyli razem 35zł :)[/QUOTE]

Pieniążki doszły.
Bardzo dziękuję :)

Aktualne saldo: [B]498 zł[/B]

Posted

[quote name='rytka']do weta schroniskowego na 'konsultacje' i ew. EKG w przyszłym tygodniu ;ten tydzien jakis krótki sie okazał:oops: [B]zamówilam obroze z amitraza dla Atosa ,pozatym wcina juz suplementy wit.z Mikity i preparat z glukozamina na stawy[/B](taki zestawik jak Lodek).Meli bardzo smakuje jedzenie Atosa i juz sie konczy. zamowie więc to samo skoro smakuje; brit care senior a Meli tez brita niech nie podjada Atosowi karmy:)[/QUOTE]

Czy mam coś przelać na konto pani Grażyny?