magda222 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Może zasponsorujemy mu wypasione allegro? Kasa jest. Quote
danka1234 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 allegro tzreba koniecznie mu zrobic skoro nie ma żadnego z tymi ładnymi domowymi zdjeciami,wyróznic tez by sie przydało. Quote
danka1234 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 danka1234 napisał(a):allegro tzreba koniecznie mu zrobic skoro nie ma żadnego z tymi ładnymi domowymi zdjeciami,wyróznic tez by sie przydało. jest ktos chetny do zrobienia?jelsi nie to ja moge je wystawić. Quote
magda222 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Danusiu wstrzymajmy się narazie. Miałam telefon w sprawie Atoska :) Pani jest z wielkopolskiego i ma już sunię :) Czekam na maila z dokładnym adresem i organizuję wizytę przedadopcyjną :) Acha, zaprosiłam też panią Natalię na wątek :) Quote
JamniczaRodzina. Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Trzymamy mocno kciuki za dobry domek dla Atoska. Quote
AlfaLS Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ale fajne wiadomości :multi: Trzymam kciuki :thumbs: Quote
magda222 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Mika31 napisał(a):a z jakiej części wielkopolski? Tego się dowiemy jak pani Natalia mi odpisze :) Można w razie czego liczyć na Ciebie? :) Quote
yunona Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Trzymamy kciuki za wspaniały domek dla Atoska :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
kaja555 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ja też rozmawiałam, Pani bardzo zainteresowana, zobaczymy czy Atosek się nadaje do tego domku, bo wiadomo że zdrowy młodzian to z niego nie jest :) Quote
rytka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 trzymamy kciuki ,powiedziałam siostrze o mozliwym domku....juz płacze i tuli Atosa zamiast sie cieszyc,pod tym względem nie nadaje sie na dt :roll: czekam z niecierpiliwoscią na dalsze wiesci . Quote
Mika31 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 oczywiście jeżeli to moje okolice nie ma sprawy Quote
JamniczaRodzina. Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Rytko to może siostra go zaadoptuje.;)To prawda ciężko rozstawać się z tymczasem .A jeszcze jak to jest psiak specjalnej troski .:shake: Quote
rytka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Rytko to może siostra go zaadoptuje.;)To prawda ciężko rozstawać się z tymczasem .A jeszcze jak to jest psiak specjalnej troski .:shake: gdyby mogła sobie pozwolic na drugiego psa to napewno bo moge smiało powiedziec ,ze juz wszyscy zdarzyli go pokochać ;) juz sie przymierzała kiedys do adopcji drugiego piesa bo dwa w domu to tak w sam raz ale jednak zdrowy rozsadek powiedział nie małe 'gnidy' a kosztuja sporo (same wiecie) trzeba zawsze mierzyc siły na zamiary;( Quote
magda222 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Mika31 napisał(a):oczywiście jeżeli to moje okolice nie ma sprawy Wysyłam PW z adresem. Jeśli Ty nie możesz to może polecisz kogoś kompetentnego. Quote
rytka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 magda wyslij mi tez adres na pw ja na obrzezach wielkopolskiego mieszkam moze blisko mnie a polecic tez moge kilka kompetentnych osob z wielkopolskiego na wizyte;) Quote
magda222 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 rytka napisał(a):magda wyslij mi tez adres na pw ja na obrzezach wielkopolskiego mieszkam moze blisko mnie a polecic tez moge kilka kompetentnych osob z wielkopolskiego na wizyte;) OK :) Już wysyłam :) Quote
rytka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 dzięki juz dostałam ,ja raczej w wizycie nie pomoge bo to nie od mojej strony wielkopolskiego . Quote
Asia_Rawicz Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Witam wszystkich, przybywam na zaproszenie Magdy222. Jestem z Rawicza i już od dłuższego czasu mam psiaki na DT, jednak byłam tylko na jeden wizycie przedadopcyjnej. Wiem jak wygląda ankieta, bo wysyłam taką do zainteresowanych osób. I że na wizycie zadaje się bardzo podobne pytania. Studiuję we Wrocławiu ale tak się składa, że jutro wracam do domu, więc nie byłoby problemu z wizytą przedadopcyjną. Jeśli miałaby przeprowadzić wizytę to proszę o wiadomość i czy macie cioteczki jakieś konkretne rzeczy na które powinnam zwrócić uwagę? Quote
magda222 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Asiu bardzo Ci dziękuję za szybkie przybycie na wątek :) Kurcze nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę... Pani ma już sunię, ale wiem że Atos akceptuje dziewczyny :) Uświadomiłam też Panią, że Atosek jest niewidomy i troszkę schorowany i bierze leki. Wiem, że Pani czasem wyjeżdża i sunia jeździ z nią, ale powiedziała że jeśli Atos nie będzie chciał jeździć lub będzie się źle czuł w podróży to może zostać u jej mamy na wsi. Może wypytać czy jest tam ogrodzenie i czy będzie bezpieczny na posesji... Dziewczyny, co Wam jeszcze do głowy przychodzi? Quote
Asia_Rawicz Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 To poproszę o adres tej Pani i numer tel. to jeszcze dzisiaj mogę zadzwonić i się umówić. Żeby sprawdzić jak suczka tej Pani reaguje na inne to mogę zabrać na wizytę swoją sunię. Jest malutka i taka w typie jamnika. Quote
Mika31 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no i że piesek choruje a to kosztuje zabezpieczona posesja i gdzie trafi na wypadek wyjazdu Quote
Kasia77 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 magda222 napisał(a):Asiu bardzo Ci dziękuję za szybkie przybycie na wątek :) Uświadomiłam też Panią, że Atosek jest niewidomy i troszkę schorowany i bierze leki. Wiem, że Pani czasem wyjeżdża i sunia jeździ z nią, ale powiedziała że jeśli Atos nie będzie chciał jeździć lub będzie się źle czuł w podróży to może zostać u jej mamy na wsi. Może wypytać czy jest tam ogrodzenie i czy będzie bezpieczny na posesji... Dziewczyny, co Wam jeszcze do głowy przychodzi? Czy Pani oby na pewno jest świadoma,ze leki kosztują a adopcja Atosa wiąże sie z wydatkami większymi niż utrzymanie zdrowego psa. A o ogrodzenie na wsi trzeba przycisnąć szczególnie. Atos był kastrowany? Quote
Recommended Posts