Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
allegro tzreba koniecznie mu zrobic skoro nie ma żadnego z tymi ładnymi domowymi zdjeciami,wyróznic tez by sie przydało.

jest ktos chetny do zrobienia?jelsi nie to ja moge je wystawić.

Posted

Danusiu wstrzymajmy się narazie.
Miałam telefon w sprawie Atoska :)
Pani jest z wielkopolskiego i ma już sunię :)
Czekam na maila z dokładnym adresem i organizuję wizytę przedadopcyjną :)
Acha, zaprosiłam też panią Natalię na wątek :)

Posted

trzymamy kciuki ,powiedziałam siostrze o mozliwym domku....juz płacze i tuli Atosa zamiast sie cieszyc,pod tym względem nie nadaje sie na dt :roll:
czekam z niecierpiliwoscią na dalsze wiesci .

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Rytko to może siostra go zaadoptuje.;)To prawda ciężko rozstawać się z tymczasem .A jeszcze jak to jest psiak specjalnej troski .:shake:

gdyby mogła sobie pozwolic na drugiego psa to napewno bo moge smiało powiedziec ,ze juz wszyscy zdarzyli go pokochać ;) juz sie przymierzała kiedys do adopcji drugiego piesa bo dwa w domu to tak w sam raz ale jednak zdrowy rozsadek powiedział nie małe 'gnidy' a kosztuja sporo (same wiecie) trzeba zawsze mierzyc siły na zamiary;(

Posted

magda wyslij mi tez adres na pw ja na obrzezach wielkopolskiego mieszkam moze blisko mnie a polecic tez moge kilka kompetentnych osob z wielkopolskiego na wizyte;)

Posted

rytka napisał(a):
magda wyslij mi tez adres na pw ja na obrzezach wielkopolskiego mieszkam moze blisko mnie a polecic tez moge kilka kompetentnych osob z wielkopolskiego na wizyte;)

OK :) Już wysyłam :)

Posted

Witam wszystkich, przybywam na zaproszenie Magdy222.
Jestem z Rawicza i już od dłuższego czasu mam psiaki na DT, jednak byłam tylko na jeden wizycie przedadopcyjnej.
Wiem jak wygląda ankieta, bo wysyłam taką do zainteresowanych osób. I że na wizycie zadaje się bardzo podobne pytania.
Studiuję we Wrocławiu ale tak się składa, że jutro wracam do domu, więc nie byłoby problemu z wizytą przedadopcyjną.
Jeśli miałaby przeprowadzić wizytę to proszę o wiadomość i czy macie cioteczki jakieś konkretne rzeczy na które powinnam zwrócić uwagę?

Posted

Asiu bardzo Ci dziękuję za szybkie przybycie na wątek :)
Kurcze nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę...
Pani ma już sunię, ale wiem że Atos akceptuje dziewczyny :)
Uświadomiłam też Panią, że Atosek jest niewidomy i troszkę schorowany i bierze leki.
Wiem, że Pani czasem wyjeżdża i sunia jeździ z nią, ale powiedziała że jeśli Atos nie będzie chciał jeździć lub będzie się źle czuł w podróży to może zostać u jej mamy na wsi.
Może wypytać czy jest tam ogrodzenie i czy będzie bezpieczny na posesji...
Dziewczyny, co Wam jeszcze do głowy przychodzi?

Posted

To poproszę o adres tej Pani i numer tel. to jeszcze dzisiaj mogę zadzwonić i się umówić.
Żeby sprawdzić jak suczka tej Pani reaguje na inne to mogę zabrać na wizytę swoją sunię. Jest malutka i taka w typie jamnika.

Posted

magda222 napisał(a):
Asiu bardzo Ci dziękuję za szybkie przybycie na wątek :)
Uświadomiłam też Panią, że Atosek jest niewidomy i troszkę schorowany i bierze leki.
Wiem, że Pani czasem wyjeżdża i sunia jeździ z nią, ale powiedziała że jeśli Atos nie będzie chciał jeździć lub będzie się źle czuł w podróży to może zostać u jej mamy na wsi.
Może wypytać czy jest tam ogrodzenie i czy będzie bezpieczny na posesji...
Dziewczyny, co Wam jeszcze do głowy przychodzi?

Czy Pani oby na pewno jest świadoma,ze leki kosztują a adopcja Atosa wiąże sie z wydatkami większymi niż utrzymanie zdrowego psa.

A o ogrodzenie na wsi trzeba przycisnąć szczególnie.

Atos był kastrowany?