szybszy_od_dylizansu Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ja też zrezygnowałem ze startów ze względu na temperaturę. Szkoda , że jest tak ciepło. Quote
Manu Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Nikt nic nie pisze... :shake: Nie odbyły się zawody, czy co ?... :diabloti: I na serio, kiedy będą podane wyniki ? :) Quote
husky-regan Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Manu napisał(a):Nikt nic nie pisze... :shake: Nie odbyły się zawody, czy co ?... :diabloti: I na serio, kiedy będą podane wyniki ? :) wyniki masz u nas na stronie... ja na razie jestem zbyt nieprzytomny zeby cos pisac, ale jak dojde do siebie to cosik popisze i wkleje troszke fotek (bedzie na nich troszke znajomych :-) a ja mam kandydature do nowych wyborów Miss DGM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ) Quote
Manu Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No to świetnie, że wyniki już są na stronie :) I widzę zapowiedź relacji i galerii... :cool3: Quote
Recommended Posts