Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wolicie spacerowac sami tylko z psem czy w wiekszym gronie? :P
Wolicie gdy idziecie tylko wy i wasz pies czy tez gdy zabieracie ze soba jakis znajomych? :d wiem, ze temat nie za ambitny ale taki wlasnie przyszedl mi na mysl..:p

Posted

w większym gronie... ale psim! :lol:

Ja jeżdżę z psami za miasto, gdzie żywej duszy nie ma, więc czasem jak się ktoś załapie ze mną to jest mi miło, ale nie szukam na siłłę towarzystwa. Z trzema psami się nie nudzę :p

Posted

Ja w sumie wole sama chodzic z moim psiurem :p, chyba ze zalapie sie ktos kto spaceruje w towarzystwie psa (wtedy to inna historia :P). Ogolnie rzecz biorac ktos kto na codzien nie ma doczynienia z psami nie wie jak wyglada taki prawdziwy spacer przez duze S ;b. Pamietam jak kiedys wyciagnelam kolezanke na wyprawe za miasto..pies szczesliwy, ja tez, a ona lekko zszokowana tym gdzie my chodzimy:d Od tego czasu na takie dluzsze wedrowki chodzimy tylko ja z Apisem, butelka wody i smycz :lol:

Posted

Lubię chodzić na spacery z kimś, kto ma pieski. Nie mówię- że z samą Zuźką jest mi nudno, aczkolwiek, lubię z kimś pogadać, powymieniać się poglądami , wiadomościami i nowościami w świecie psich istotek. No ale moim kompanem musi być wielki miłośnik psów inaczej- nie przejdzie :)

Posted

Głównie sam ,aczkolwiek czasem ide z 2 koleżankami , które nigdy nie miały psów ,ale np. swietnie sie bawią rzucajac moim psychopatom patyki , czy piłke :D ,a ja mam wolne :P

Posted

A moje psy kochają tylko swoje towarzystwo:mad: Nijak nie moge wybrać się w większym gronie bo jak Moirze ktoś (inny pies) patyka zabierze to Imbir(mający 3 zęby na krzyż:evil_lol: ) będzie bronił jej honoru i na odwrót.

Posted

Na co dzień chodzę sama, ale jak się z małym do Warszawki wybiorę, to zawsze z towarzystwem cały dzień się szlajamy, najgorzej to jest w metrze czy autobusie jak wchodzi się w kilka osób a każda z psem:lol:

Posted

hehe, ja bym bardzo chętnie wychodziła z psiakami na raz, ale niestety jeszcze nie opanowaliśmy tej sztuki na tyle dobrze, a mojego 9 letniego psiaka biorę tylko na łąkę, bo boje się jego zachowania na ulicy, tylko nie wiem co ja z nim będę robić zimą, kiedy przecież łąki hmmm.... nie będzie:roll:

Posted

Ja wychodze z lubym i z naszymi dwoma psiurami. (Chociaż czasem mam ochote powiesić lubego na smyczy na ktorej on prowadzi Bounty'ego)
A jeśli moja funfela zdarzy wrocic z wakacji zanim sie wyprowadze to z nia i jej westem kilka nocy zdarzymy "zaliczyc" (my dwie i 3 psy, bedzie wesolo^^). Ale ogolnie jakos lubie jeszcze z jakims ludziem, przydatne jest wtedy gdy papierosa trzeba przypalić^^...

Niufomanka:) wtedy bedziesz do pasa w sniegu a pies bedzie szaleć...^^

Posted

Najczęściej z kolezanką,która tak samo jak ja lubi długie spacery w różna pogodę oraz przygodę.Czasami zdarza się,że ide sam z psem na spacer,ale to w wyjatkowych sytuacjach-ale nawet na takim "samotnym"spacerze sie nie nudzimy.Bywa tez i tak,ze podczas spaceru spotykamy kogos znajomego lub poznajemy nowych ludzi i psy,tak wiec różnie to bywa.

Posted

A chodzę sama i zawsze mogę coś porobić z psem i zajać się nią odpowiednio :lol:. Czasem zdarzają się spacery umówione z jakimś celem jak ćwiczenie posłuszństwa czy trening frisbee :lol:.

Posted

U nas dokładnie jak u Cimi ;) . Rzadko wychodze ze znajomymi, jak już to z rodziną jakiś długi spacer np. po lesie. Ale w 99% z piesem wychodzę sama.

Posted

Na ogół na spacery z psem chodzę sama, chyba że na dłuższe i dalsze to zabieram ze sobą kogoś z rodzinki, zwykle moją mamę bo ona też lubi chodzić na spacery z sunią ;)

Posted

ja zwykle chodze sama na spacerki...ale psie grono moj pies uwielbia i jak jest tylko mozliwosc idziemy cała gromadą. najczesciej to z:
1 sztuka beagle
2 lub 3 sztuki spaniel (wszystki sunie)
1 sztuka golden
1 sztuka mix sznaucera z terierem (tak mi kolega powiedzial, nie wiem czy mozliwe ;P)
czasem załapie się Jack Russel Terier, Labek lub Wyżełek Weimarski... Twister jest w 7 niebie jak idzie w tekim składzie bo on 1 pies (nie licząc mixa) i same panny wokol niego:) temu to dobrze'....

Posted

ja na spacerki chodzę wyłącznie sama. kiedyś chodziłam z koleżanką, ale jej na spacerach zaczął przeszkadzać.... mój pies:roll: Więc się z nią "grzecznie" pożegnałam i teraz chodzę sama:diabloti: I suńka szczęśliwa;)