Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Wow u czarnuchów nowe fotki są:multi: Śliczne psiaki, uwielbiam kundelki:loveu:

Są są:D dziękujemy
Collie napisał(a):
Ale czarno, ślicznie :D

czarno bo to czarnuchy :P dziekujemy
chi23 napisał(a):
Mnie się zdjęcia nie wyświetlają, o.

ummm ):

Guest papillonek
Posted

Ładne psiaki :D
próbowałaś coś z nimi robić??

Guest papillonek
Posted

coś je uczyć ,tresować,agi,frisbee??

Posted

Cos Ty o takich rzeczach niema mowy;) Ja ostatnio wziełam Sare wyczesałam kupiłam jej obroże na pchły, wziełam smaki zrobiłam takie mini szkolenie;) znaczy jakieś tam pdstawy ona ma 11 lat, gdyby była młodsza nadawała by sie na frisbee ale teraz jest już za stara i zabawa ją nie interesuje;)
Axel umie co nieco ale on i tak sie mnie nigdy nie bedzie słuchał;) tak jak taty, agi może i by było ok, on skacze dośc wysoko jest szybki, na frisbee za cięzki, no ale tak jak mówię on ze mna nie bedzie sie tak uczył;) zresztą jest za duży żeby gdziekolwiek z nim trenowac hoćby hopki;) tak jak mówię nie mogę o nich powiedzieć jak o moich psach bo nawet nie o wszystkim mogę decydować w związku z kundlami:) Wyprowadzam je czego rodzice nie mogą robic, ucze w miare możliwości;) pamietam o wecie, ale tutaj to rodzice jednak mają prawo głosu, teraz kupię szampon i w końcu ich wykapie;) Czyli robie to co jest możliwe, a na sporty już za późno;)

Guest papillonek
Posted

Aha ;) Ja myślę że jeśli są w pełni zdrowia to hopki takie jak masz ze szczotek to będzie dobra zabawa wystarczy motywacja ;)
A z Doti nie mogłabyś uprawiać agi czy frisbee?

Posted

[quote name='papillonek']Aha ;) Ja myślę że jeśli są w pełni zdrowia to hopki takie jak masz ze szczotek to będzie dobra zabawa wystarczy motywacja ;)
A z Doti nie mogłabyś uprawiać agi czy frisbee?

Przecież Justyna ma 'tor" i hopki... wszytsk ojest opisane w galerii Doti :roll:

Justyna n osiedze oczy przecieram i im nie wierze;)

foty :)

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Ja sądzę, że Doti się do tego nadaje i żaden pies jej nie dorówna :mad: :diabloti:

Na pewno :p
Ale mi chodzi tak na poważnie,bo Justa planuje bordera a to samo może robić z Doti tylko podejrzewam jej się nie chce ;) Kupiła frisbee i jakoś fot nie widziałam,agi ma tor,ale tylko hopki i slalom .Dlatego mówię że jeśli chce na poważnie trenować coś z innym psem to czemu nie zaczęła tego jeszcze z Doti :roll:

Posted

Jak nie zaczęłam jak zaczęlam, ja nie mam działki i mało miejsca dlatego tylko hopki i slalo:roll:
Mi sie nie chce? mi sie chce ale Doti nie bedzie w kółko latała po hpce i slalomie my tam sobie ćwiczymy głównie slalom, a rozpędzic sie tam nawet dobrze nie da...
I już zaczęłam to z Doti dawno a to ze nie mam warunków to druga sprawa, a frisbee kupiłam owszem ale mam robić zdjęcia jak pies lezy obok niego? ona lubi sie tylko szarpać, a rollery przewraca łapą wiec nic z tego, po prostu nic na siłe;)

Guest papillonek
Posted

Aaaa może za masywne dla niej?chcesz to mogę ci wysłać te hero pup teraz jest prawie jak nowe całe poprzepalane pod gazem i teraz jest gładziutkie;)

Posted

westie_justa napisał(a):
Jak nie zaczęłam jak zaczęlam, ja nie mam działki i mało miejsca dlatego tylko hopki i slalo:roll:
Mi sie nie chce? mi sie chce ale Doti nie bedzie w kółko latała po hpce i slalomie my tam sobie ćwiczymy głównie slalom, a rozpędzic sie tam nawet dobrze nie da...
I już zaczęłam to z Doti dawno a to ze nie mam warunków to druga sprawa, a frisbee kupiłam owszem ale mam robić zdjęcia jak pies lezy obok niego? ona lubi sie tylko szarpać, a rollery przewraca łapą wiec nic z tego, po prostu nic na siłe;)

No ale border to automtycznie nie rowna sie ze bedzie pasowal do agility vczy frisbee... Nie kazdy sie musi nadawac i nie kazdy musi to chciec :)

Posted

[quote name='cockermaister']:loveu::loveu::loveu: Sara :loveu::loveu:

[quote name='Kasi i Lena']Jak Sara zadowolona ze spacerku. Aż pyszczek jej się śmieje:)

[quote name='papillonek']Śliczny pychooool :)
Dziękuję :loveu: O tak Sarka była bardzo zadowolona
Ale mam jeszcze troche zdjęc:D

Będziesz moją pańcią?

Wiedziałam że sie zgodzisz!

No to teraz mnie kochaj jak na pańcię przystało^^