Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie z własnej, ja właśnie chcę trochę to naprawić spacerami, żeby trochę ruchu miała, jedzą.... może i zdrowe jedzenie, ale fakt że jak jest w kojcu to za dużo ruchu nie ma, więc teraz chodzę jak najczęściej i mam nadzieje że będą wfekty. Teraz chodzę z nimi po szkole, bo jest już jaśniej, i od poniedziałku chodzą zaczynając od Doti, Sara Axel, więc każdy ma tak spacer co 3dni, a w weekend mają długie spacerki, myślę że chociaż takie rozwiązanie coś przyniesie:roll:

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Śliczne psinki, uwielbiam takie czarnuszki:loveu:
Dziękuję w imieniu czarnuszków;)
[quote name='barberry']justa, na pewno będą efekty :D Bardzo fajnie, że tak się nimi zajmujesz :)
Mama nadzieje że będą, staram się jak najbardziej tylko że z żywieniem chyba nic nie wskrzeszę... mówię o suchym, bo niestety prawda jest taka że jedzą...... straszny syf! przez duże "S" Pufi:-( teraz w zimę mama im gotuję mięso, najczęściej z indyka, korpus, z kluskami lub chlebem, ale w lato jak jest gorąco to suche kupują i zawsze,... pufi :watpliwy:

Posted

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Czekacie, czekacie i się doczekaliście! tutaj też zdjęcia dodaje:multi:
Znowu Sary, Axel może jutro będzie;)

Uśmiech!

[/FONT]

Posted

Tak, są to zdjęcia z.. niedzieli czyli tydzień temu, napadało śniegu:multi: dlatego Dota ma zdjęcia w kombinezonie, teraz jet trochę mniej ale i tak dobrze;)

Posted

Dziękujemy wszystkim:D Oj tak z Axelka to jest bestyja wielka, cały nos już ma ta bestyja poharatany bo wszędzie pcha ten wielki pysk;)
oczywiście zainteresowanych zapraszam do zamówienia grafiki;) bo sobie w końcu też banerki nowe zrobiłam:D

• 2 weeks later...
Guest papillonek
Posted

,,I belive I can fly..." piękny czarnuch widac,że przeszczęśliwy ;)